Skip to main content

Jason Ferruggia Muscle Gaining Secrets

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Jason Ferruggia Muscle Gaining Secrets

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Flow
    Member

On keegi kuulnud sellest? Idee järgi ultimate mass gaining program. Pmst lugesin selle läbi ning nagu osaliselt täitsa huvitava vaatenurgaga värk, et sellel kutil on endal eluaeg olnud raskusi kaalus juurde võtmisega ning pärast 20 aasta pikkust uurimustööd nii raamatukogudes kui jõusaalides on ta nagu selle kaalus juurde võtmise saladuse “ära lahendanud.” Vähemalt väidetavalt. Lükkab mitmeid “üldiselt tuntuid” väiteid ümber nagu näiteks lihasgruppide laiali jagamine erinevateks päevadeks ning üle tunni aja pikkused treeningud. Enda raamatus ütleb ta, et kui ta enda jõusaalis inimesi selle Maximum Mass kava järgi treenib, ei luba ta kunagi neil üle 45 min treenida. Sellest ka mu küsimus, et ma toon siia näite tema teise faasi treeningkavast. Ning ma ei saa aru, kas siis tõesti pole oluline, et teed ühel päeval rinda, teisel päeval triitsa ja kolmandal jalgu (mida iganes, you got the point).

(Soojendus ja venitused pole sisse arvestatud)

Teine faas (kestab kuu aega)

Esimene päev:

Jõutõmme – 5 seeriat 5-8 kordust

Käsikute surumine

(nii oli fitness.ee harjutustepangas kirjas) – 5 seeriat 5-8 kordust

Tõmbed käsikuga ettekallutatult – 5 seeriat 5-8 kordust

Teine päev:

Kükk (kang turjal) – 5 seeriat 5-8 kordust

Käsikute surumine – 5 seeriat 5-8 kordust

Lõuatõmbed – 5 seeriat 5-8 kordust

Esimeses faasis oli üldse iga päev samad harjutused: kükk, rinnalt surumine ja jõutõmme. Et ma ei tea, samas nagu tuntud vend jne. kommenteeriga vabameelselt. ;D (PS! ärge mingeid süüdistusi minu pihta loopige, sest see pole minu kava)

Jarmo Oberst
    Member

Soovitan veel lugeda sellist artikklit: Kuidas jõutõstjad suureks saavad

Samakamees
    Member

See kava pole kindlati mõeldud läbi aasta kasutamiseks, vaid tsüklite kaupa. Korralik kava mõnda aega tegemiseks

Flow
    Member

See kava pole kindlati mõeldud läbi aasta kasutamiseks, vaid tsüklite kaupa. Korralik kava mõnda aega tegemiseks
    Autor
    Postitused
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.