Skip to main content

Järsk kaalutõus

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    mann75
    Member

Ma olen aru saanud, et pekk kaalubki lihastest vähem. Kui teed trenni, siis pekk kaob, aga asemele tulevad lihased, ja need kaaluvadki rohkem. Küsimus polegi ainult kaalunumbris, vaid välimuses ja rasvaprotsendis su kehas.

Olen valesti aru saanud?

Lightheaded
    Member

Ma olen aru saanud, et pekk kaalubki lihastest vähem. Kui teed trenni, siis pekk kaob, aga asemele tulevad lihased, ja need kaaluvadki rohkem. Küsimus polegi ainult kaalunumbris, vaid välimuses ja rasvaprotsendis su kehas.

Olen valesti aru saanud?

4kg puhtalt lihaste arvelt on kuu ajaga vast liig. Eks see kaal mingil määral lihasmassist tuleb, kuid enamasti panustaks ma toitumisharjumusi vaadates vee ja rasva peale. Niikaua kui peegelpilt meeldib, pole põhjust liigse kaalutõusu pärast muretseda kui sa just endomorf pole (mida ma kahtlen). Lisaks, nagu eespool öeldud on väär ning enesele valetamine kui võtta eesmärgiks kasvatada lihasmassi ja samal ajal kaalust alla võtta. Muidugi võib see mingil määral töötada, kuid optimaalne on keskenduda ühele asjale. Vastavalt oma soovile vali kas kalorite ülejääk või defitsiit ning järgi toitumiskava.

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.