Skip to main content

Järjekordne “tark” artikkel toitumisest

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Järjekordne “tark” artikkel toitumisest

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    marjasha
    Member

Kolesterool kontrolli alla

savi_
    Member

Kolesterool kontrolli alla
    Vägivaldur
    Member

Maksast ja krevettidest kõrge kolesterooli tõttu loobuma sundimine on küll jama. Muudest asjadest võiks teoreetiliselt loobuda ju ka, mis seal loetletud…

Amarillo
    Member

täitsa asjakohane ju? pakun et silma hakkas 3 muna nädalas, tavai nimese jaoks ong isee normaalne, eriti vanema, nahhui tõestage ära et 10 muna päevas on normaalne ??? ainult tühipaljas jutt

Anonüümne
    Guest

mind huvitab miks kohukestest loobuma peab ?

Aile
    Member

täitsa asjakohane ju? pakun et silma hakkas 3 muna nädalas, tavai nimese jaoks ong isee normaalne, eriti vanema, nahhui tõestage ära et 10 muna päevas on normaalne ??? ainult tühipaljas jutt
    younger
    Member

3 muna nädalas. Arvasin, et see asi on lahenduse saanud. Keegi elab ikka veel koopas. Ja krevetid mulle väga maitsevad. Kreveti-pruuni riisi salat tomatiga on vapustavalt hea.

xintoc
    Member

“Loobu: majoneesist, kohupiimapastadest, kohukestest, saiakestest, kõrgema sordi jahust tehtud leivast, maksast, vorstidest, krevettidest, kalmaaridest, tahkest margariinist, koorejäätisest, tortidest, peekonist, kommidest.”

Ylaltooduga tuleb n6ustuda, Krevetid tavaeestlasele ei sobi… Toidutalumatus… Pea k6igil uuritutel on nad n8 “punases nimekirjas”

hmm.. ma ei näe peekonis ja maksas midagi hullu.

ROtter
    Member

hmm.. ma ei näe peekonis ja maksas midagi hullu.

Maksas on A-vitamiini sisaldus 100 g kohta ca 25 200 mikrogrammi.

Päevane soovituslik kogus on 800 mikrogrammi ja päevas ei peaks tarbima üle 9000 mikrogrammi.

A-vitamiini pidev liigtarbimine võib põhjustada mürgitust.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.