Skip to main content

järjekord

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » järjekord

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Risto17
    Member

Tere, kas rinna treeningpäeva oleks soovituslik alustada lamades surumisega , või mõne muu rinnaosa treenimisega (näiteks kaldpingil) või pole neil vahet?

Ise arvan et lamades surumisega oleks parem alustada sest koormad tervet lihast, kuid küsin parem targematelt <_<“>

PaKaalu
    Member

alustatakse ka kaldpingist.

eriktoom
    Member

Ise teen alguses surumist kaldpinnal,sis veel mõni rinnaharjutus ning sis teen rinnale venituse.

Xero
    Member

Iga trenn ei pea olema üks ja sama rutiin. Võid vabalt vahetada järjekordi. Nt just rinna üleosa on nõrga võitu võib alustada kaldpingil surumisest. Ja nii mitte ainult rinnatreeningus vaid ka teiste lihasgruppidega.

maximus89
    Member

Okay ma küsin siin siis ka oma küsimuse – kas on mõtet treenida nii, et rinna kesk- ja alaosa ning ülaosa on eri päevadel?Endal on praegu nii, et kesk- ja alaosa on laup. ja ülaosa ning õla esiosa on kolmap.Nimelt on mul rind ja eriti selle ülaosa pisut maha jäänud.Treeningmahtu pole tõstnud vaid rinda teen rohkem paremini arenenud lihaste arvelt.Hetkel on kava selline:

L rind, kõht

P selg

K õlg, rinna ülaosa

N jalg, kõht

Lisaks on veel nii, et üks nädal teen ühte kava, teine nädal teist.St. lihasgruppide jaotus on sama, aga harjutused on erinevad, rinnalt surumine kangiga on ntx. sees vaid üle nädala.

renku
    Member

Okay ma küsin siin siis ka oma küsimuse – kas on mõtet treenida nii, et rinna kesk- ja alaosa ning ülaosa on eri päevadel?Endal on praegu nii, et kesk- ja alaosa on laup. ja ülaosa ning õla esiosa on kolmap.Nimelt on mul rind ja eriti selle ülaosa pisut maha jäänud.Treeningmahtu pole tõstnud vaid rinda teen rohkem paremini arenenud lihaste arvelt.Hetkel on kava selline:

L rind, kõht

P selg

K õlg, rinna ülaosa

N jalg, kõht

Lisaks on veel nii, et üks nädal teen ühte kava, teine nädal teist.St. lihasgruppide jaotus on sama, aga harjutused on erinevad, rinnalt surumine kangiga on ntx. sees vaid üle nädala.

Mina rinda kahele päevale ei jaotaks, pigem alusta rinna päeval ülemise osa treenimisega, kui see nõrgem on. Ja kindlasti tuleks alati treeningpäeva alustada oma nõrgema kehaosa treenimisega, et sellele pöörata peatähelepanu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.