Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Jari”Bull”Mentula novaatorlikud treeningud Tallinnas!
- This topic has 83 replies, 27 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
P-A-U-L.
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2011 at 6:52 p.l. #317622
lkv
MemberOlge homme kindlasti Spartas platsis! Ise näinud ei oleks, siis ei usuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 6:57 p.l. #317624vend vähk
ModeratorVäga hirmsad pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2011 at 7:01 p.l. #317625Kristjan-Johannes Konsap
MemberVäga hirmsad pildid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa: minu arust oli TANK pärast nii läbi, et kui mina mingi pool tundi hiljem trenni lõpetasin, polnud ta suutnud veel duši alt edasi liikuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, kas Tartusse tagasi jõuabki.
oktoober 14, 2011 at 7:03 p.l. #31762647
MemberTankil igal teisel pildil pisar silmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas Bullil ongi kogu aeg isiklik spotter kaasas? Vot sulle PRO elu:)oktoober 14, 2011 at 7:44 p.l. #317627Arnold
MemberTegin oma väikese “seebikaga” ka mõned klõpsud, nagu ikka sai ka minu fotoaparaadi aku tühjaks.
Vana tarkus juba ütleb: Mis sa pois tühja paugutad, kui vana karu vastu tuleb on paugud tühjad

Aga vaatame parem pilte:
Kõigepealt pead sööma kõike seda, siis hakkab juhtuma
Tõeliselt parima keha saavutad ainult neid tooteid tarbides
oktoober 14, 2011 at 7:50 p.l. #317629Arnold
Memberoktoober 14, 2011 at 7:54 p.l. #317630Arnold
Memberoktoober 14, 2011 at 8:05 p.l. #317632Janika Aavamägi
MemberOlen kodus, VÄGA meeldiv õhtupoolik Revalis seljataga ja kaasas kaks meenet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jari Bulli Mentula autogrammiga pilt ja Mikk Raudsepa pühendusega autogramm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mikk sulesabast parimaid sõnu välja võtmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama lookas Pro Series laud ja sma varustatud valik ootamas Teid homme, Spartas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtume homme spordiklubis Sparta, tulge degusteerimiseks (14.00-15.00) ja treeninguks, mis ON OMAETTE VAATEPILT!!! (15.15-16:30)
Jari Bulli Mentula treenib homme käsi!
Ta ise ütles, et see on võimas vaatepilt, kuidas ta käed iga kordusega paisuvad ja pisuvad ja paisuvad…
Ei tea mida tunned homne ühistreenija Siim Pukk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?!?oktoober 14, 2011 at 8:20 p.l. #317633Arnold
MemberBull on käinud Sartsevi juures personaaltreeningus ja üllatas pärsis põneva lähenemisega.
Neli ülipikka kombineeritud seeriat, mis koosnesid 5 erinevast harjutusest.
Kokku 20-nest erinevast harjutustest, mis omakorda erinesid kordusete arvu ja
tempo poolest.
Taolist treeningut ilma abiliseta ei ole võimalik sooritada.
Abiline tutvustab lühidalt etenduse osalisi ja kava
Esimese seeria esimene harjutus
Teine harjutus
Kolmas, nüüd hakkab juba rasekeks minema
Rahvas: mis toimub, kas mingi rühmfitness?
Neljas harjutus, pole veel hullu
Selles näos pole midagi võltsi
Esimese seeria viies harjutus mul puudub, aga pole hullu kogu “salajane” treening sai purki,
nii, et peatselt näeme kõike seda toredust FitnessTV vahendusel
oktoober 14, 2011 at 8:39 p.l. #317637Arnold
MemberBull läks puhkama, peale 7 minutit kestnud seeriat kestab paus umbes sama kaua,
see järel minnakse teisele 5 erinevast harjutuses koosnevale ringile
Vaatame millega vastab Tank
Kõik harjutsed on samad ainult raskused on väiksemad , pingutused suuremad
Kulturism: maksimaalne treening minimaalsete raskustega
Tõeline pingutus, esimese seeria viimane harjutus
Tank oli oma nime kaitsnud ja Bulli tuli kaasvõitlejale kosutavat rammujooki pakkuma
oktoober 14, 2011 at 8:54 p.l. #317638Arnold
MemberEtteruttavalt võib öelda, et kõik peategelased jäid elama,
aga vaatame millist pingutust see nendelt tegelikult nõudis,
ja palju pidi selleks oma muskleid pingutama asendamatu abiline

Õnnis
Turi
Eluaegsed treenijad kellele Bulli treening andis lahenduse kuidas 20 aastat kestnud
seisakust liikuma pääseda.
Homme kavas biitseps, olge kohal ja te näete midagi revolutsioonilist jõusaali treeningus.
Laupäeval, 15.10.11 kell 14:00 SPARTA Tallinn, ära maha maga, pärast kahetsed.
Kõigile fännidele pildid Bulli autogrammiga, parimatele ka T – särgid.
oktoober 14, 2011 at 9:43 p.l. #317639TõnuE
MemberJa peale trenni Spartas tulge vaadake teisi tugevaid mehi!
Kell 17:00 algab Tallinna Spordihallis EESTI VS. MAAILM rammumeeste võistlus.
Kohal tuleb igal juhul olla!
Ma usun, et sellist võistlust publikust jälgida annab juba korraliku laengu ise veel samal õhtul saali lammutama minna!
Olen ka kohal, ametis sellega, et kõik emotsioonid ja info nii võistluse kohapealse publiku kui ka televaatajateni jõuaks!
Näeme!
Uksed avatakse kell 16:30, 17:00 läheb võistlus lahti!
oktoober 15, 2011 at 6:38 e.l. #317648-TANK-
MemberAhjaa: minu arust oli TANK pärast nii läbi, et kui mina mingi pool tundi hiljem trenni lõpetasin, polnud ta suutnud veel duši alt edasi liikuda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tea, kas Tartusse tagasi jõuabki.
Ei jõudnudki!
Mis ma oskan öelda…
Kunagi oli mul au olla Dennis Jamesi õlg/triitseps ühistreeningu pealtvaatajaks ja midagi sellist ma arvasin ka juhtuvat. Dennis Jamesi treeningu puhul oli tegemist n.ö. tavalise kulturismi treeninguga, ainult mees ja raskused olid palju suuremad.
Kui mulle eile räägiti, et mehed on minestanud ja oksendanud bulliga koos treenides, siis ma ise mõtlesin, et kui raske see õla trenn ikka olla saab….?
Et just väga nõrgaks ma ennast ei pea:
istudes olen surunud 9x95kg ja lamades 7x140kg
See oli küll paar kuud tagasi enne väiksemat õla probleemi, kuid praegast hakkavad raskused vaikselt sinna tagasi jõudma.
Igaljuhul oli treening Bulliga erakordselt raske.
Esiteks iga harjutuse kordused olid suutlikkuse piirini ja abiga üle selle.
Teiseks järgmine harjutus kohe otsa, mis mõjus natuke teise nurga alt ja võttis viimase järelejäänud jõu.
Superseeria lõpuks lihtsalt ei jõudnud oma käsigi tõsta sõna otseses mõttes. Ja vahel varemgi.
Terve õhtu olid käed väga valusad ja rasked. Ega nüüdki palju parem pole.
Eks paistab kaua selline trenn taastumist vajab.
Esmapilgul võib jääda mulje, et suur mees teeb väikeste raskustega nägusid, kuid tegelikult on tegemist ebainimliku pingutusega, mida on võimatu sõnadesse panna ja kirkeldada inimesele, kes pole seda ise kogenud.
Võimalik, et raskus ka selles, et ma pole varem üle 15 korduse seerias teinud ja harva tuleb isegi 12.
Ilmselt on see vend Vähi sugusele bodybumpi gurule veidi kergem.
Pärast trenni juttu ajades selgus minu jaoks palju huvitavat. Näiteks:
Bull ise on surunud rinnalt toorelt 270kg ja teinud 200-ga 12-seid seeiaid enam jõudu taga ei aja.
Tal pole olnud mitte ühtegi vigastust.
Ilmselt proovin midagi sarnast ka edaspidi õlale teha, sest väiksem raskus ei vigasta ja eks ole näha kuidas mõjub.
oktoober 15, 2011 at 7:48 e.l. #317658vend vähk
ModeratorVeel hirmsamad pildid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 15, 2011 at 7:49 e.l. #317659vend vähk
Moderator -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.