Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
- This topic has 599 replies, 113 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2011 at 7:34 p.l. #294984
Kevin de puta madre
MemberKui pikk sa oled ?
märts 28, 2011 at 7:50 p.l. #294989Janar Rückenberg
MemberMind on mõõdetud 186.5 – 188 cm, keskmiselt 187 cm, seda pikkust on kõige rohkem mõõdetud.
märts 28, 2011 at 7:58 p.l. #294992Archangel
MemberMind on mõõdetud 186.5 – 188 cm, keskmiselt 187 cm, seda pikkust on kõige rohkem mõõdetud.Sa oled mulle heaks eeskujuks milline ma välja tahan näha tulevikus. Ise kah samasse mõõtu ning hetkel dieeditan samuti sinu kehakaalu suunas. Kuid jah – vähemalt 10kg lihast on mul vähem.
Niiet hea jälgida millal kunagi samalaadse vormini ja jõunäitajateni jõuan.
“>märts 28, 2011 at 8:44 p.l. #295000timo116
MemberTeie bloqi on puhas kuld. Alati ka minule eeskujuks olnud, isegi üks Teie pilt on välja näidata milline ma kunagi välja tahan näha. Vorm on super, Edu ning hoian pöialt
“>Edit: Panin videos tähele, et vasakpoolne lailihas on kuidagi lühem või on tegemist väiksema massiga seljapeal ? Oskad öelda millest see tuleneb ?
aprill 3, 2011 at 3:10 p.l. #295746Janar Rückenberg
MemberTere!!! Ega siin vahepeal mingit imet juhtunud ei ole. Vormiga olen rahul, selles mõttes rahul, et kui 23. aprilli arvestada. Viimased päevad on kaal käinud 95.4 – 95.5 kg juures. Seega eelmise aasta Reval – Cup´iga võrreldes olen juba tervelt 1.1 – 1.2 kg ees. Oleksin rahul, kui järgmise nädala jooksul 95.0 kg peale ära langeb. Mul on tunne, et sellest Reval – Cup´ist kasvab kunagi väga prestiižne ja tõsine üritus välja. Vaata, et veel nii tõsine, et selleks ajaks spetsiaalselt oma vorme ajastama hakataksegi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, nagu Night of Champions, Ironman Invitational või midagi sarnast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ega seal sel aastal kerge olema ei saa, kaunis korralik seltskond tundub koos olevat, Hr. Taru, Raigo Kuusnõmm, Vanameister Kornõshev ja Fjodorov…kõik on väga tõsised tegijad. Igal juhul teen ma oma kodutöö ära, samuti annan endale aru, et tippvormi ajastamine ei olnud sellele võistlusele. Ent, kindlasti ei saa neil minuga ka lihtne olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kusjuures, ega hetkel minu jaoks ausalt öeldes enam suurt vahet ei ole, kas EKV või see Reval´i võistlus, kuna juba nüüd sellel võistlusel on arvukalt arvestatvaid konkurente. Hetkel närin kapsast (270 g) ja joon peale mõrudat kohvi, sees 1 suhkruasendaja ja 5 g mett. Ei ole just ihaldusväärseim eine, eks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mõtlen vaikselt juba ka sellele, kuidas toimida viimasel nädalal veega, sooladega ja süsikatega. Sellega on ausalt öeldes alati üks jama ja kunagi ei tea, kuidas käituda ja mida täpselt teha. Laadida, mitte laadida, juua vett, mitte juua, igavane jant. Öeldakse küll, et pole suurt mõtet nendega jamada, võib ainult ära rikkuda. Pealegi, kui rasv kadunud, siis pilt igatpidi hea. Eks see on õige ja ma usun seda, ent ikka kisub nende asjadega manipuleerima, kuna olen nii hea vormi saanud (2005 õnnestus asi vägagi). Võiks ju öelda, et tee nii nagu kunagi. See pole see, vormitegemisel on küll iga kogemus väärt kogemus, kuid pole kunagi samasugust aastat, keha seisund ja sisekeskkond viimasel nädalal on alati erinev, ükskõik kui hästi sa ennast ka ei tunneks. Igal juhul mingid mõtted on, kuid kindel ei ole siiski milleski. Grimmi osas otsustasin selle uuema kuivgrimmi kasuks. Pole seda varem kasutanud, eks näis kuidas siis jääb ja prooviks ära. Mugavam on see igal juhul, siis ei ole nii palju seda pläkerdamist.
Eile oli väga halb päev. Kuni jalatrennini oli kõik hea, kuid kohe trenni algul muutusin kuidagi jube jõuetuks, tuli eriline kõva nälg ja suure kiirusega. Enne olin küll söönud, lisandid olid ligi, kuid ei aidanud. Sääre jätsin suisa lõpust ära ja panin koju “jooksuga” sööma. Tundsin, et kui nüüd peale ei anna, siis lihas läheb. Selle kulturismidieediga ongi nagu kartuli koormisega. Kartuleid võib koorida iga mees, aga ole sa mees ja võta see koor ümbert ära nii, et võimalikult palju kvaliteetset sisu jääb puutumata, vot see on kunst. Igal juhul kaloraaz päeva peale tuli kokku 4000 Kcal, süsikaid 350 g, rasvu 136 g, valku 300 g. Tegin õige otsuse, et peale andsin. Täna on asi kontrolli all. Viimasel nädalal plaanin treenida esmaspäevast kuni neljapäevani, nii, et tuleb raske nädal. Aga kui laupäeval Reval – Cup läbi, siis luban endale korraliku Burgeri, 1 liitrise ploomimahla ja ühe korraliku šokolaadi.
Trenni suhtes oli täna vabam päev, 1 tund poseerimist ja kõndisin kokku 5 km. Jalg on eilsest hetkel päris kange ja valus. Üleeile proovisin suruda, et kas teen 125 kg – ga 4 x 9, tuli 9, 9, 8, 6. Proovin seda veel ja eesmärgiks tulevikus 4 x 10, esialgu muidugi 4 x 9 ja siis edasi. Jõunäitajad annavad kergelt muidugi tunda, kuid visuaalse pildi järgi tunduks nagu, et lihast suurt loovutanud veel ei ole.
Homme on selg.., kavatsen seda korralikult töödelda
Poseerimisest panen ka kaks klippi. Koolimajas on hea valgusega kohta võimatu leida. Kui jalad jäävad defineeritud, siis ei jää ülakeha või vastupidi. Kaks kohta leidsin, kus on enam vähem midagi näha, aga üldiselt rikub valgus palju ära. Jalgadega olen ka nüüdseks igal juhul enam – vähem rahul.
Pilt 2005 aastast:
aprill 3, 2011 at 3:58 p.l. #295752Janar Rückenberg
MemberPühapäev 3. aprill 2011
aprill 3, 2011 at 4:30 p.l. #295763Sarge
MemberTundub, et EKV tuleb absoluudi kohale kõva võitlus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 3, 2011 at 7:26 p.l. #295785Ott Kiivikas
Membertubli oled Janar, poseerimine oli kuidagi parem, kõht jalad poos (kui seal jalad veel kompaktsemaks saad, siis on ok ja trapetsi aeg ära ka jalgu ära unusta)
See kartulikoorimise võrdlus oli muidugi nagu rusikas silma auku….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Panene Taru poisist oma blogisse ka mõned pildid – päris hea on ka tema vorm ,seega teie kat peaks tulema ikka väga tugev eesti mõistes.aprill 12, 2011 at 7:11 p.l. #297145Janar Rückenberg
MemberTere taas, küsiksin sellist asja, et kas kellelgi on Reval – Cup´i võistlusest pilte, teravaid, otse tehtuna ja hea kvaliteediga??? Kes tegi, oleksin tänulik, kui annaksite teada.
Tänane päev on olnud imelik päev. Tundub, et dieet toimib täiel rinnal ja toimib nii, et tuleb kaloreid hakata vaikselt tagasi panema. Hommikul esimese toidukorrana sõin sisuliselt korraga 1000 Kcal ja 2 tundi pärast seda teel kooli tundsin, et enam ei jõua käia. Jalad on jõuetud, energiat ei ole ja kuku või pikali. Seda enam oli asi imelik, et laupäeval sõin veidi korralikumalt. Igal juhul tundsin taas, et kui nüüd peale ei anna, siis teen vea. Läksin poest läbi ja ostsin 100 grammise mõruda musta šokolaadi ja sõin selle südame rahuga ära. See leevendas, kuid kõht oli ikka tühi, seega otsustasin, et täna kätt ette ei pane, söön nii, et energiat on, samas lolliks ka ei lähe. Ka õhtul enne seljatrenni oli tunne väga kehva ja nõrk, hoolimata šokolaadist. Tundub nii, et dieet on selles faasis, kui 3000 Kcal – ga enam hakkama ei saa ja tuleb 3500 – 4000 Kcal peale tagasi tõsta. Tänane kaloraaz tuligi kokku 4100 Kcal ja ma ei põe. Sööks veel isegi, aga üritan asja kontrollida. Ent 4000 Kcal peale peab ilmselt nüüd jääma, seda enam, et jõud on ikka tutnavalt kukkunud. Eile 110 kg – ga andis 10 kükki teha, kuigi ma raskusega teadlikult kõrgemale ei roninudki. Samas, täna tuli väga hea seljatrenn. Tõmme ühe käega kangi otsaga 50 kg – 4 x 12, lõuatõmbed althaardes KR – 5 x, 10 kg – 5 x, 15 kg – 5 x, 20 kg – 5 x, 25 kg – 5 x. Lisaks veel muud asjad. Hommikul oli kaal selle valmistumise madalaim, 94.3 kg, pilt, mis peeglist vastu vaatab, pakub rahuldust. Iga päevaga tuleb mõni triip ja soon juurde, usun, et EKV – l häbisse ei jää!!!
aprill 12, 2011 at 7:44 p.l. #297151rennosport
MemberPäris huvitav on vaadata, kui erinevad on erinevate sportlaste kcal enne võistlusi, dieedi perioodil!!!
Eks see suuresti oleneb inimese füsioloogilistest eripäradest.
Janaril on vist üks suuremaid
Huvitav, palju Imre omale nädal enne võistlusi lubab, 500kcal päevas???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2011 at 9:04 p.l. #297164Sarge
MemberAu oli võistelda Sinuga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline küsimus, et kui lava taga tekib mingeid küsimusi, kas oled adekvaatne neile vastama või see segab keskendumist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 22, 2011 at 6:57 e.l. #298761Janar Rückenberg
MemberMu tund on tulnud…
Janar Rückenberg
Mu tund on tulnud ja aeg on küps,
tuleb jälle jalga panna poseerimispüks.
Karv on aetud, nahk on trimm,
veel puudub ainult võistlusgrimm.
On tehtud palju tööd ja nähtud vaeva,
näis, kas ka mõni medal kukub kaela.
Eks kohut mõistetakse homme rindel,
päeva lõpuks tulemused käes ja paberil on hinded.
Kuidas teada, milline on norm,
olen endast teinud kõik,
käes on vorm
ja minu on kindel võit?
Ainult mass ei ole võit ja valgus,
see on pelgalt kõige algus.
Ei määra suurus, kes teistest üle,
liigsest pekist vabaneda tuleb.
Võiksid olla kuiv kui Koovit,
juhul, muidugi kui võita soovid.
Rasv ei tohi lihast matta,
vöödid võiksid keha katta.
Triibud, sooned, võimsad veenid,
nii sa võidu välja teenid.
Üks asi veel, mille teieni toon,
kohtunikele meeldib ka hea proportsioon.
Võimas jalg ja olematu ülekeha,
selles puudub harmoonia, no mis teha.
Heast vormist siiski alati ei piisa,
ei pruugi olla see võiduviisa.
Poseerimine viib sind pilti,
et saaksid kanda võitja silti.
Trapets, triitseps, selg ja vabaseis jalad koos.
rind ja biitseps küljelt, see on kindlalt minu lemmikpoos.
Mõned tunnid veel ja käes see karm vaatus,
eks siis selgub, milline on mu saatus.
Üks on kindel ja päris selge,
kellelgi ei saa olema helge.
Kõik, kes homseks võistlusplaane seavad,
minuga tõsiselt arvestama peavad.
aprill 22, 2011 at 7:54 e.l. #298764matroxx
MemberLuuletus hirmutas kindlasti nii mitmedki konkurendid ära.
aprill 22, 2011 at 8:05 e.l. #298765