Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
- This topic has 599 replies, 113 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2011 at 8:01 e.l. #292508
Janar Rückenberg
MemberMa ei sa seal reeglite järgi vist enam võisteldà???
märts 11, 2011 at 2:31 p.l. #292760Ott Kiivikas
MemberMa ei sa seal reeglite järgi vist enam võisteldà???Miks ei saa kui seal on olemas nii algajad kui edasijõudnud (st. et edasijõudnutes saavad kõik soovijad võistleda, sõltumata sellest mis nad varem on saavutanud, lihtsalt algajad võistlevad eraldi, et kohe vanade karudega ei peaks kokku minema…Kolja Kornõshev on juba registreerunud…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega tere tulemast, selleg seoses sain just Olimpilt positiivse vastuse, et saan ka esikolmiku kohtadele auhinnad Olimpilt välja panna lisaks karikatele…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2011 at 6:07 p.l. #292972Janar Rückenberg
MemberTere, täna sai mõni pilt tehtud. Peale jutu kribamist lisan need ka siia üles. Täna hommikul oli kaal 98.2 kg. Kipub üldiselt visalt langema, kuid lihasmassi säilimise huvides ei saagi ma ilmselt täiskäiku panna, kuna siis läheks ka lihasmass. Üsna selgelt on lihasmassi säilitava dieedi puhul oluline aja faktor. Lihtsalt, on teatud kogus rasva päevas, mida on võimalik ilma lihasmassi kaota alla võtta, üle selle piiri ja hakkab minema ka lihast.
Tulin trennist, umbes tund aega tagasi, sõin 200 g keedetud tatart, juurde 200 g tuunikala ja juurde 15 g ketšupit. Oli valida, kas võtan lisaks juurde ühe 150 grammise õuna või joon hoopis ühe Nescafe pulgakohvi. Valisin viimase variandi, soe ja dieediajale tavapäratult magus jook on peale trenni igati hea, täidab kõhtu ja annab mõnusa enesetunde. Peale trenni võtsin lisaks glutamiini ja 2 kapslit kreatiini. Enne trenni pidin täna kasutama Olimp´i treeningueelset ergutit. Viimasel ajal ongi need ergutid, Fitness´i Explorer ja see Olimp´i oma väga head, kuna olemine on kaunis tühi. Ent, veidral viisil kaal endiselt ei lange. Nagu ütlesin, varu oleks veel igalt poolt, ent ma ei julge ekstreemsusteni laskuda, kui aeroobsega hulluks lähen kaotan jalad ja kaloraazi ka väga alla ei tahaks esialgu rohkem lasta. Viimased nädal aega on kaloraaz olnud stabiilselt 3000 Kcal päevas, kusjuures mul on selle kaloraazi juures kõht ika rämedalt tühi. Seega, rasvad peaks põlema ja nagu ütlesin, aega on vaja, paar päeva liigset näljutamist ja lihas läheb. Kiire ainevahetusega on see probleem eriti aktuaalne. Ja vaevalt, et ma rasvade põletamise osas ka midagi eriti rohkem võidaks. Tasa ja targu, läheb kuidas läheb.
Aga tänane trenn: surumine lamades, õlg, triitseps, biitseps ja kõhu põikilihased.
1. Surumine lamades
85 kg – 8 x
95 kg – 8 x
105 kg – 8 x
115 kg – 8 x
125 kg – 8 x
135 kg – 8 x
2. Surumine istudes hantlitega
28.5 kg – 5 x 8
3. Lendamine seistes hantlitega
20 kg – 3 x 6, viimane seeria superseeria 10 kg – ste hantlitega 12 x kohe otsa.
4. Ploki allasurumine (trenazööril on kokku 12 plaati)
8 plaati – 8 x
9 plaati – 8 x
10 plaati – 8 x
5. Surumine rööbaspuudel, vedru küljes, mis tirib mind alla.
Keharaskus + vedru – 20 x, 14 x, 10 x
6. Biitsepstõste hantlitega seistes vahelduvalt
20 kg – 6 x
24 kg – 6 x
28.5 kg – 6 x
24 kg – 6 x
20 kg – 6 x
7. EZ – kangiga 21 – d, kolm seeriat – 25 kg, 25 kg ja 30 kg.
8. Kõhu põikilihased – 5 seeriat erinevaid harjutusi.
9. Ratas – 25 minutit, 250 Kcal.
Hinne 5, trenn kestis 1 tund ja 20 minutit. Seeriad ja kordused on tehtud viisaka varuga!!!
märts 13, 2011 at 6:39 p.l. #292975jõuents
MemberVäga kõva vorm!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu dieeditamisel!!!märts 13, 2011 at 6:51 p.l. #292976Archangel
MemberVäga mõnus vorm juba.
Ma pole küll mingi võistleja ega ei oma ligilähedastki vormi, kuid hetkel dieediga sama asi. Kaal on visa kukkuma, kuigi kaloraaž on selgelt väiksem kui enne ning ka kõhu tühjust on teinekord tunda.
Pilt nagu läheks vaikselt paremaks, mis on hea, kuid suhteliselt raske on adekvaatset hinnagut anda. (Eks mu enda kannatamatus lihtsalt – kui vorm paraneb, siis keda see kaalunumber huvitab, ma ju ei võistle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .)Peaks ka võib-olla proovima seda “keelatu” võtmist korra nädalas üks pisike kogus. Kas sa võtsid seda shokolaadi einete vahepeal või millegagi koos?
Edu igal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2011 at 7:05 p.l. #292978mispo
MemberAsi edeneb nagu näha!
Edu võistlustel!
Jälgin põnevusega asjade kulgu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2011 at 8:31 p.l. #292983Ott Kiivikas
MemberTubli töö Janar, pekki ei ole enam palju peale jäänud ja numbrid on suured ,see tähendab ,et oled õigesti treeninud ja söönud. Arvesta sellega, et sinu põhivõistlus on ikkagi tõenäoliselt kevadine EM ja minu mitteosalemisel võid vabalt ka meeste kulturismis võistelda EKV.
märts 14, 2011 at 2:04 p.l. #293025vrsm
Member“Viimased nädal aega on kaloraaz olnud stabiilselt 3000 Kcal päevas, kusjuures mul on selle kaloraazi juures kõht ika rämedalt tühi.”
sama siin. ehkki pole absoluutselt mingi tippsportlane, pole suurt kasvu ja kaal kah 70 kanti, on ka minul nii, et kui hakata päeva jooksul sisse söödud kaloreid kokku arvama, siis tuleb 3000 ilusti ja pealegi ära – ning kurat, kõht ikka tühi.
seega, i feel your pain (ok, mitte päris, aga ikkagi)
igatahes jõudu ja vaimset tugevust dieediga – pildid on… ütleme nii, et uhked.
märts 14, 2011 at 2:54 p.l. #293028Kristjan-Johannes Konsap
Membermärts 14, 2011 at 3:09 p.l. #293031Kristjan-Johannes Konsap
Membermärts 14, 2011 at 4:29 p.l. #293044vend vähk
ModeratorKirp oskab alati nii tabavalt öelda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2011 at 4:35 p.l. #293045jrx
MemberJumal tänatud, et mul on 3000 see piir, mille juures kõik tore on:) Jama on selles, et selle juures kaal ei lange kah veel mitte kuidagi, aga nii kui alla 3000 lendab tuntavalt, siis tahaks rohkem süüa, aga kaal hakkab ka kukkuma.
märts 14, 2011 at 10:09 p.l. #293078AlanBStard
Moderatorma ei julge ekstreemsusteni laskuda, kui aeroobsega hulluks lähen kaotan jalad ja kaloraazi ka väga alla ei tahaks esialgu rohkem lasta.Joo aeroobse ajal BCAA-d+glutamiini+ miksmitte ka arginiini, või vadakuvalku.
märts 20, 2011 at 8:25 e.l. #293683Janar Rückenberg
MemberTere, joon hetkel taas Nescafe´d ja mõtlesin, et miks mitte midagi ka kirja panna. Hommikusöök on ka tehtud. Täna oli selleks 200 g 20% – st hapukoort, kuhu sisse segasin 100 g küüslaugusoolaga praetud kanafileed. Hea asi oli. Kaal hommikul peale WC – d täpselt 97.0 kg. Kaal ongi käinud 96.5 kg ja 97.0 kg vahet. Ega ausalt, vormiga rahul ei ole, alati võiks ju parem olla, eks sellega on alati nii. Ent, kui eelmise aasta kevadist valmistumist ja EM silmas pidada, siis ma olen kaalu langetamises juba ees. Vaatasin, eelmisel aastal 12. aprillil oli mul kaal veel 96.5 kg, see piir on juba käes. Kuigi jah, KKK (Kuiv Kui Koovit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) vormi saavutamiseks on vaja veel 5 kg kindlalt alla saada. Liigun vaikselt. Veider ongi see, et ühelt poolt söön nagu oluliselt rohkem, kui vanadel valmistumistel, ent ikka on raske, kõht tühi. Teiselt poolt, nagu midagi eriti ei söögi, koguaeg kõht tühi, kuid ikka hoiab kõhu kuubikute alumine vahe mingit pekikihti veel kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peen värk on see inimese keha. Igal juhul, vorm ei ole muidugi kaugelt kaugelt see, mis olema peaks, kuid tunnen, et asi võiks olla justkui õigel rajal, eriti kui silmas EM. 96.5 kg oligi kaal 16. märts, eelmisel päeval oli olnud tugev jalapäev ja nagu alati olen täheldanud, siis kaal kukub jalapäevale järgneval päeval. Indikaatoriks ongi alati olnud see, et kui kõhu alumise kuubiku vahed on pekist vabad, siis on ülejäänud keha ka väga kuiv.Täna on plaanis kaks trenni, kui nüüd siin kirjutatud saan, siis aeroobset tegema, 45 – 60 minutit ja õhtul jõusaal. Plaanis surumine, lailihas, trapets ja biitseps. Surumisel proovin panna peale 110 kg ja proovin 4 x 15
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, no olen kindel, et jääb tegemata, kuid huvitab lihtsalt, et palju puudu jääb ja kuidas seeriad tulevad. Ega mul siin Rakkes jõusaalis kellegagi väga sellist võistlusmomenti tekkida ei saa, seetõttu on hea, et see siin virtuaalselt läbi foorumigi tekib. On natukenegi stiimulit. Peakski ükskord üles panema kõik oma rekordid ja vägiteod numbriliselt, siis saab fitnessi rahvas ka hea ülevaate. Ehk järgmises postituses. Lugesin siin Imre postitust. Imre, ära põe. Eksimine on inimlik, ma sõin ka eile 215 g kohupiima kooki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Muidugi, tunne on sitt, tunnen, et vääratasin ja lendasin rajalt kõrvale, kuid see on inimlik ja ehk isegi vajalik. Sa oled ju samuti inimene, usu mind, see tegi su kaalule, vormile ja valmistumisele ainult head. Olen tihti mõelnud, et kui seda vormi saaks teha kõik koos kuskil “paastulaagris”, kus kõik ühe eesmärgi nimel, siis küll oleks vist oluliselt kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lisan ka neljapäevase 17. märtsi trenni:
1. Surumine hantlitega
42 kg – 4 x 10
2. Lõuatõmbed laia pealthaardega
Keha küljes 15 kg lisaks – 4 x 6
3. Surumine istudes hantlitega
28.5 kg – 4 x 10
4. Tõmme hantliga ettekallutades
42 kg – 4 x 10
5. Surumine rööbaspuudel
25 kg – 10 x
40 kg – 8 x
50 kg – 8 x
50 kg 5 x
Keharaskus – 12 x
6. Küünarvarte sirutamine istudes pea tagant ühe hantliga (pikk seeria)
30 kg – 15 x; 10 x;
7. Jalgade tõsted rippes
KR – 4 x 15
Kõik tegelikult veel ilusa varuga.
Lõpetuseks lisan eilse poseerimistunni klipi. Vormi pole sellest klipist mõtet otsida, kuna kvaliteet on väga kehva.
märts 20, 2011 at 8:50 e.l. #293686Ott Kiivikas
MemberDieedi aeg nende pikkade seeriatega kipub see “haamer” päris ruttu ära käima, st et glükogeeni varud on tühjemad ja lõpp kipub kiiremini ära langema, kuid anna kindlasti teada kuidas sul läks. Sinu vägitükke, eritit neid küki omasid korduste peale ei usu mina, et keegi niipea üle teeb, sest nende kordamiseks ei pea mitte ainult jõudu ja vastupidavust olema vaid ka meeletut töötahet ja iseloomu….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poseerimise koha pealt soovitan küht jalad poosis, tuua käed küünarnukist peale ligemale, moodustub paremini selline ühtne kompositsioon. Muidu oled tubli ja küll see supervorm ka tuleb 2 kuud ju EM aega. Ja ega Imrel ka kerge saa olema absoluudi tiitli eest võistlus.
Mul on tunne, et te natuke põete liiga üle selle hetkelaadimise (kui seda nii üldse saab nimetada), teadupärast ei talleta defitisiidis olles organism kohe sissesöödud toitu rasvavarudesse, sellisel juhul peaksite paar päeva jutti hommikust õhtuni sissse kühveldama, et rasva ladestuvad protsessid käivituksid. Pigem selline korra nädalas ühel õhtul söömine vabamalt aitab mind järgmise nädala korraliklt treenida ja vorm ei ole selle taha veel jäänud.
Edu Janar!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.