Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
- This topic has 599 replies, 113 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
aprill 22, 2013 at 7:27 p.l. #330243
ROtter
Memberaprill 22, 2013 at 8:05 p.l. #341282Sarge
MemberHea töö, Janar! Loodan, et EM-il läheb hästi. Tean, et sinu jaoks tulemus ei ole tähtis, kuid loodan, et realiseerid ennast maksimaalselt ning ka lõpptulemus on sellele vastav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore oli lugeda ja leida väike äratundmisrõõm. Just selle koha pealt, kus rääkisid nipet-näpet asjadest. Mul viimasest dieedist kõik grammid ja milligrammid arvutis kirjas. Kui ma lonksu energiajookigi võtsin, läks see kirja. Samuti oli ka Mariusel väga täpselt grammid paika pandud.
Kardan, et olen läinud liiga spetsiifiliseks ja olen laskunud liigselt detailidesse nagu Koovit mulle ka banketil ütles. Hetkel arvan siiski, et toimin õigesti, kuid eks tulevikus kindlasti arusaamad muutuvad ja kogemustega arenen.
Küsiksin siinkohal, et kunas raamatu välja lased? Ootan huviga seda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike head ja edu!
aprill 23, 2013 at 5:14 e.l. #341287rait83
MemberKuldaväärt lugemine. Tekkis ka palju küsimusi, kuid loodan, et, eks ajajooksul saan mõnele vastuse.
Ise juhendusin seekord viimase nädala toimetustes sellest sinu tõlgitud-koostatud artiklist:
http://www.fitness.ee/artikkel/668/viimane-voistluseelne-nadal-8211-diskuteerime
Ei läinud küll nii radikaalseks oma lähenemisega kui kohati seal artiklis kirjeldatud oli.
Suureks uudiseks oli see sinu võistluspäevane laadimine. Siiani olen koguaeg arvanud, et see peaks toimuma ikka päev enne või tiba varemgi.
Edu!
aprill 28, 2013 at 4:01 p.l. #341588Janar Rückenberg
Memberaprill 28, 2013 at 5:51 p.l. #341591Archangel
MemberKuivus on üle prahi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide iga kord, kui ma su poseerimist vaatan – siis just eest ja tagant topelt-biitsepsi poosides paneb mõtlema, et kas see üks käsi läheb sul kogemata hoopis teise nurga alla? Mulle vähemalt jääb mulje, et nii kaob kätest omajagu võimsust. Kuna klassikas võistlev kulturist naljalt hiigel-kätega silma ei jää, siis käte nurk nii suurena hoides sikutab biitsa ja ka triitsa ebavajalikult lamedaks. Rääkimata sellest, et üldpilt kannatab ebasümmeetrilisuse poolest.
Viga oleks nagu sinu vasemas käes. Parem on enamvähem:

Samas nagu see probleem pole alati olnud, siin näiteks palju parem pilt (Tegelikult vbl vastupidiselt nurk liiga ekstreemne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>):
—-
Muidugi vorm on super ja ma üritan vaid konstruktiivset kriitikat pakkuda kuna näen siin ühte kohta, kus võiks asju korrigeerida paremuse suunas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 28, 2013 at 6:07 p.l. #341595Samakamees
MemberMa ei tea kuidas võistlustel kohtunikele tundub, aga mulle just meeldib see rücki “kiiks” vasaku käega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On alati meeldinud, teeb omapäraseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2013 at 5:08 p.l. #341675Akrapovic
MemberVorm on metsik ikka . Palju rasvaprotsent võib olla ? 5% kandis ?
aprill 29, 2013 at 6:04 p.l. #341597Janar Rückenberg
MemberEi oskagi selle rasvaprotsendi kohta midagi öelda, mõnes mõttes isegi ei usu, et nii madal on. Samas jah, ei ole isegi enda puhul varem sellist välimust näinud. Ja ehkki just täna saatsin ära pika artikli oma mõtetest, kulturismist, dieedist, kannatustest ja toitumisest üldiselt jätkuks paar päeva tagasi tekkinud diskussioonile, tunne on täna kuidagi imelikult hea, üldse on viimastel päevadel imelikult hea ja päris talutav. Viimaste päevade kaloraažid on olnud koguni 3800, 3700 ja eile oli 3400 ja kaal püsib 93.4 kg. Ja, no tunnen, et tuleb pigem peale anda, usaldan tunnet. Olen vägisi peale andnud, kuna nüüd ei tahagi, et sealt väga enam kukub, sest järgmise nädala reisiga võistluspaika ja viimase päeva tühjendusega kukub see kaal niikuinii, ilmselt sinna 92.0 – 91.5 kg peale, mis on väga ok enne laadimist. Paar päeva tagasi sõin kell 03.00 öösel 100 grammi tumedat šokolaadi. Lihtsalt, tuginesin enesetundele, mis oli väga tühi. Kaal hommikul oli endine, 93.4 kg. Seega, vorm on käes, olen selles faasis, et hoida ja peale anda. Ütlen isegi nii, et tõepoolest, tavatult hea on olla, oleks varu veel vinti peale keerata ja gaasi juurde panna, aga ei pane. Aeroobset ei olegi nüüd üldse teinud juba pikemat aega. Eile lihtsalt kõndisin 2 km. Jalga olen teinud siin lõpu eel veel päris sagedasti. Kusjuures sel valmistumisel olen praktiseerinud jalatrenne ka selliselt, et jalg on suisa 2 – l päeval järjest, see toimib. Selge see, et mõlemal päeval päris ühtmoodi paugutada ei saa, aga need trennid tuleb vastavalt seada. Reedel oli jalg, laupäeval vaid kükk 10 x 3 ja täna taas selline mõõdukam, pigem rahulik jalg. Reedel kükkisin korralikumalt:
150 kg – 4 x;
155 kg – 4 x;
160 kg – 4 x;
165 kg – 4 x;
125 kg – 8 x;
130 kg – 8 x;
135 kg – 8 x;
115 kg – 12 x;
115 kg – 12 x;
75 kg – 24 x;
Kümme seeriat, kõik kindlasti kerge varuga ja üritasin katta neljakorduseliste vahedega võimalikult suure kordusvahemiku (4 – 24). Selleks, et lihase kõikide kasvusuundade potentsiaal oleks maksimaalselt stimuleeritud.
Laupäeval oli surumine lamades, 125 kg – 7 x 7, tuli kenasti ära. Aga, kümmekond päeva veel, siis on selleks korraks läbi.
Loodan siiralt, et lennujaamas miskit laadimistoitudest ära ei võeta, et hotellitoas on ikka külmkapp, et grimmiga ja grimmisega sujub meil kõik kenasti ja et selg oma kangusega liialt tunda ei hakka andma.
Ott, mis grimmi sina kavatsed kasutada??? Ise ei teagi, mille kasuks otsustada, kas proovida seda uut Winnerit või Jan Tanaga ikka. Kuigi, nagu aru olen saanud, jamad variandid on vist mõlemad, selles mõttes, et tilkumine, laigud ja rohelus ei jää kummagiga tulemata.
aprill 29, 2013 at 7:48 p.l. #341702HyPn0se
MemberMillega laed võistluspäeval ?
aprill 29, 2013 at 7:50 p.l. #341703HyPn0se
MemberEelnev küsimus on mind juba pikalt vaevanud. Vorm on jõhker ja kindlasti tuleb vääriline koht ! Edu !
PS! Vabandan, et tuli kahe postitusena, arvuti salvestas eelmise ära ja ei luba ka redigeerida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2013 at 7:53 p.l. #341704Ott Kiivikas
MemberEi oskagi selle rasvaprotsendi kohta midagi öelda, mõnes mõttes isegi ei usu, et nii madal on. Samas jah, ei ole isegi enda puhul varem sellist välimust näinud. Ja ehkki just täna saatsin ära pika artikli oma mõtetest, kulturismist, dieedist, kannatustest ja toitumisest üldiselt jätkuks paar päeva tagasi tekkinud diskussioonile, tunne on täna kuidagi imelikult hea, üldse on viimastel päevadel imelikult hea ja päris talutav. Viimaste päevade kaloraažid on olnud koguni 3800, 3700 ja eile oli 3400 ja kaal püsib 93.4 kg. Ja, no tunnen, et tuleb pigem peale anda, usaldan tunnet. Olen vägisi peale andnud, kuna nüüd ei tahagi, et sealt väga enam kukub, sest järgmise nädala reisiga võistluspaika ja viimase päeva tühjendusega kukub see kaal niikuinii, ilmselt sinna 92.0 – 91.5 kg peale, mis on väga ok enne laadimist. Paar päeva tagasi sõin kell 03.00 öösel 100 grammi tumedat šokolaadi. Lihtsalt, tuginesin enesetundele, mis oli väga tühi. Kaal hommikul oli endine, 93.4 kg. Seega, vorm on käes, olen selles faasis, et hoida ja peale anda. Ütlen isegi nii, et tõepoolest, tavatult hea on olla, oleks varu veel vinti peale keerata ja gaasi juurde panna, aga ei pane. Aeroobset ei olegi nüüd üldse teinud juba pikemat aega. Eile lihtsalt kõndisin 2 km. Jalga olen teinud siin lõpu eel veel päris sagedasti. Kusjuures sel valmistumisel olen praktiseerinud jalatrenne ka selliselt, et jalg on suisa 2 – l päeval järjest, see toimib. Selge see, et mõlemal päeval päris ühtmoodi paugutada ei saa, aga need trennid tuleb vastavalt seada. Reedel oli jalg, laupäeval vaid kükk 10 x 3 ja täna taas selline mõõdukam, pigem rahulik jalg. Reedel kükkisin korralikumalt:
150 kg – 4 x;
155 kg – 4 x;
160 kg – 4 x;
165 kg – 4 x;
125 kg – 8 x;
130 kg – 8 x;
135 kg – 8 x;
115 kg – 12 x;
115 kg – 12 x;
75 kg – 24 x;
Kümme seeriat, kõik kindlasti kerge varuga ja üritasin katta neljakorduseliste vahedega võimalikult suure kordusvahemiku (4 – 24). Selleks, et lihase kõikide kasvusuundade potentsiaal oleks maksimaalselt stimuleeritud.
Laupäeval oli surumine lamades, 125 kg – 7 x 7, tuli kenasti ära. Aga, kümmekond päeva veel, siis on selleks korraks läbi.
Loodan siiralt, et lennujaamas miskit laadimistoitudest ära ei võeta, et hotellitoas on ikka külmkapp, et grimmiga ja grimmisega sujub meil kõik kenasti ja et selg oma kangusega liialt tunda ei hakka andma.
Ott, mis grimmi sina kavatsed kasutada??? Ise ei teagi, mille kasuks otsustada, kas proovida seda uut Winnerit või Jan Tanaga ikka. Kuigi, nagu aru olen saanud, jamad variandid on vist mõlemad, selles mõttes, et tilkumine, laigud ja rohelus ei jää kummagiga tulemata.
,
Ega mul vist praegu muud järel laos ei olegi kui Jan Tana, seega läheb see ja olen natuke solaariumit ka alla võtnud, et päris luikede järv ei oleks. Ehk on mõistlik ka sparypäevitus enne alla lasta, olen täehele pannud, et mida suurem on kontrast värvide vahel seda suurem tõenäosus, et ka grimm roheliseks vms. muutub. Suuresti sõltub ka see kui palav laval on.
aprill 30, 2013 at 7:01 p.l. #341769Sarge
MemberMillega laed võistluspäeval ?
100g makarone, 100g rosinaid ja 100g kaerahelbeputru – nii iga 2 tunni tagant. EKV videos Janar ütles nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mai 1, 2013 at 2:50 p.l. #341813HyPn0se
Member100g makarone, 100g rosinaid ja 100g kaerahelbeputru – nii iga 2 tunni tagant. EKV videos Janar ütles nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tänud. Pärast Sinu kommentaari avastasin ise ka selle video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päev enne võistlusi tühjendad süsivesikutest, aga kuidas on veega ? Kas Janar joob ka veini enne võistlusi ?mai 1, 2013 at 4:04 p.l. #341815Ott Kiivikas
MemberTänud. Pärast Sinu kommentaari avastasin ise ka selle video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päev enne võistlusi tühjendad süsivesikutest, aga kuidas on veega ? Kas Janar joob ka veini enne võistlusi ?Janar joob omatehtud koduviina….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Laadida saab siis kui on sama kuiv vorm kui Janaril, kui seda ei ole, siis võib see lihtsalt veepommina lõppeda, seega ärge päris kõike asju kohe katsetama hakake, sest teie olukord ja vorm on hoopis teisel tasemel….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2013 at 5:50 p.l. #341829HyPn0se
MemberJanar joob omatehtud koduviina….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Laadida saab siis kui on sama kuiv vorm kui Janaril, kui seda ei ole, siis võib see lihtsalt veepommina lõppeda, seega ärge päris kõike asju kohe katsetama hakake, sest teie olukord ja vorm on hoopis teisel tasemel….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selleks, et tulevikus edukas olla, tuleb juba praegu infot koguda. Janari puhul on huvitav protsessi ja progressi jälgida, sest mees on avatud – proovib erinevaid programme ja meetodeid ning ka jagab saadud kogemusi ja infot. See on väga tervitatav teguviis, sest infosulus ratast leiutada on mõtetu ajaraiskamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.