Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
- This topic has 599 replies, 113 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2011 at 2:37 p.l. #315569
Janar Rückenberg
MemberMõni sõna viimaste päevade olulisematest tegevustest. Kaal on 95.4 kg, mis on küll selle valmistumise madalaim, kuid siiski ei taha langeda. Aga saagu mis saab, kui Eestikateks klassikalise kulturismi kategooriasse ei mahugi, siis olen lihtsalt meeste kulturism 90 + ja kõik. Kui MM – i koondisesse saan, siis selleks ajaks olen kindlasti klassiku kaalus.
Neljapäev
Kükk Smith’il laia jalgade vahega
90 kg – 10x
90 kg – 10x
90 kg – 10x
90 kg – 10x
90 kg – 10x
100 kg – 10x
110 kg – 10x
120 kg – 10x
130 kg – 10x
140 kg – 10x
Lisaks muidugi muud harjutused.
Reedel surusin taas üle pika aja:
100 kg – 6x
115 kg – 6x
125 kg – 6x
130 kg – 6x
140 kg – 6x
150 kg – 5x
Edasi oli lailihas ja trapets. Reedel peale jõutrenni sõitsin ka 90 minutit ratast, mis tegi kokku 1000 kcal. Polegi nii pikalt kunagi järjest sõitnud. Tuleb aeroobse arvelt jalgadega riskida, midagi pole teha, muidu see kaal liikuma ei hakka. Kaloraaz viimastel päevadel on ka olnud 2500 – 3000 kcal. Eile kõndisin 7 km.
Täna, pühapäev on tegelikult puhkepäev, mis nägi välja selline, et hommikul 10.00 – 11.00 poseerisin, siis ratas 30 minutit ja nüüd tunnike tagasi täitsin taas ühe väljakutse, mille peale olen ammu hammast ihunud.
Lõuatõmbed keharaskusega 10 x 10, pausidega 2.30, kokku kulus täpselt 100 lõuatõmbe jaoks 30 minutit, SUPER.
Lõpetuseks ka paar pilti:
oktoober 2, 2011 at 4:47 p.l. #315582rait83
Membertavainimese jaoks on su vorm juba nii hea, et kuhu sa siit ikka langed…
kui palju sul selle 90 min rattasõidu ajal keskmine pulsisagedus oli ?
mul on saalis mingi ratas ka mis näitab kalorikulu, aga tundub, et see näitab rohkem aiateibaid
oktoober 2, 2011 at 5:46 p.l. #315587Janika Aavamägi
MemberVäga hea! Jõudu Sulle edasigi!
oktoober 7, 2011 at 1:36 p.l. #316502rait83
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&articleID=668
Janar, kas kasutad võistlusteks valmistumisel mõnda siin toodud viimase nädala skeemi, või oled mingi uue ja parema mooduse leidnud.
Kõiktundub selles ertiklis loogiline, aga sellest sooladega laadimisest ja meeletust vee kogusest nendel päevadel ei saa aru. Ja hiljem kui läheb süsivesikutega laadimiseks nädala lõpupoole, on ka ju suurt vee kogust vaja, aga siis hoopis vesi väheneb selle skeemi kohaselt.
oktoober 7, 2011 at 2:52 p.l. #316518kristen.
Membervapsee veresooned
oktoober 7, 2011 at 10:22 p.l. #316587susim
Memberhttp://www.fitness.ee/?act=article&articleID=668Janar, kas kasutad võistlusteks valmistumisel mõnda siin toodud viimase nädala skeemi, või oled mingi uue ja parema mooduse leidnud.
Kõiktundub selles ertiklis loogiline, aga sellest sooladega laadimisest ja meeletust vee kogusest nendel päevadel ei saa aru. Ja hiljem kui läheb süsivesikutega laadimiseks nädala lõpupoole, on ka ju suurt vee kogust vaja, aga siis hoopis vesi väheneb selle skeemi kohaselt.
mina teen seda juba vahemalt eelnevat 10a ja pean seda korralikuks kavaks.
oktoober 12, 2011 at 5:46 p.l. #317251Janar Rückenberg
MemberPole kahtlustki, et käes on aeg, kui tuleb hakata tõsisemalt kannatama ehk käes on kannatuste aeg, päevad on rasked, õhtud veelgi raskemad minu jaoks, kuna olen õhtuse söömisega. Kaloraaž on 2500 – 2800, süsikad 150 – 180 g, rasvad kuni 100 g ja valkudega lähen isegi kuni 300 – 350 grammini. Midagi pole teha, mina ei oska madala valguratsiooniga vormi teha. Samuti, minu puhul on üsna selge, et hea enesetundega ka vormi ei saavuta. On fakt, et enesetunne peab viimasel nädalal paaril ikka sitt olema ja päevad tuleb üle elada tõsiselt ägades, muidu teravaks ei saa, vähemalt mina mitte. Aga mis siis toimub, kaalu olen langema saanud, no vist tundub nii, kõigub päeviti 94.2 – 94.5 kg, kuid kahtlemata on Eestikateks eesmärk vähemalt eelmise aasta kaalumise kaal 93.5 kg. Aeroobset lasin siin praktiliselt iga päev 45 – 60 minutit, see tegi jala ka uduseks, paar päeva olen rahu andnud ja kohe on ka jalg terav, kuid on jalalgi veel paremaks minna küll ja veel. Jõunäitajad, sisuliselt 2.5 n enne võistlust muutumatud, täna surusin lamades 150 kg – ga 4 x, eelmisel nädalal 5 x, – 1 kordus, kuid selline erinemine võib olla ka massi ajal. Kindlasti tuli see ka sellest, et kuni kella 16.00 – ni oli söödud alles 100 g süsivesikuid. Igal juhul, on selge, et mingi ime läbi on massi minu staažiga mehe korral väga tublisti juurde tulnud ja lõviosa ilmselt selga. Kuidas, varuge kannatust, peagi pajatan, muudkui luban, kuid küll ta tuleb, asi veel endalgi eksperimendi käigus. Tõlketöö on hetkel tagasihoidlik, kuna nupp väga ei noki sellises seisundis, aga midagi on ees ka, mis ka kindlasti ilmub. Muide niipalju veel, et umbes kuu aega tagasi hakkasin raamatut kirjutama. Kes teab, ehk kunagi mingis väikses koguses võiks see isegi ilmuda. Hetkel sõin just 500 g keedetud kapsast ja 150 g 4 protsendist kodujuustu, kõrvale kaneeli tee suhkruasendajaga. Tegin täna ka pilte, need jäävad enne võistlusi viimasteks piltideks…
oktoober 12, 2011 at 5:55 p.l. #317256Janar Rückenberg
Memberoktoober 12, 2011 at 5:56 p.l. #317258Archangel
MemberVäga võimas! Selg on tõesti super! Lailihase poos on täitsa kümnesse minu arvates.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tagant topeltbiitseps on kuidagi selline ebakindel. Pole nagu päris paigas. Vasaku käe biits pole kokku surutud ja alaselg ka kuidagi ebasümmeetriline, kuigi lailihase poosis oleks nagu kõik ilus ja paigas.
Aga eks üks staatiline pilt ei ütlegi midagi, eks sa ise tead paremini.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Super!
oktoober 12, 2011 at 6:00 p.l. #317260Anonüümne
GuestKuule täitsa hästi lihas triibutab.
Super ka minupoolt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2011 at 6:05 p.l. #317262rait83
Memberkrt mul on 1800 kcal päevas ja nii kehv on olla.
Jah, pilt on ok peeglist, olen enda kohta rahul, ei midagi ulmelist. Aga kõht on tühi koguaeg ja nõrk on olla. 1800 79 kilo juures, ei tea, äkki olen kraani liiga kinni keeranud, aga nüüd on hilja juba muudatusi teha.
oktoober 12, 2011 at 6:06 p.l. #317263Ott Kiivikas
MemberVäga tubli Janar. Teravust on küll eks õige pildi saab siis kui laval mehed kõrvale tulevad, selge et rasvaprotsendiga ei kaota sa kellegile aga muu sõltub juba sellest kuidas laval kogu oldud aeg õnnestub ennast realiseerida ehk poseerida jne.
Kas raamat on sul oma teadmiste baasilt või oled sinna koondanud erinevad huvitavad kulturismialsed uuringud tõlked jne.?
oktoober 12, 2011 at 6:16 p.l. #317267Janar Rückenberg
MemberPanin samad pildid ka Facebook’i, sealt ülevaade veidi parem, lõikamisega läheb veidi kaduma. Raamatusse saab nii üht kui teist, oma tehtud treeningtegemistest, minu mõtted kulturismist, tahtejõust ja pingutustest üldse, dieedist, treeningust, aga kindlasti saab sinna ka korralikke nõuandeid. Eriti sügavaid mõtteid on kirja panna seonduvalt valmistumistega ja sellega, kuidas see, aga toitumine üldse võib ühte inimest väga tõsiselt muuta ja mõjutada.
oktoober 12, 2011 at 6:23 p.l. #317269Ott Kiivikas
MemberPanin samad pildid ka Facebook’i, sealt ülevaade veidi parem, lõikamisega läheb veidi kaduma. Raamatusse saab nii üht kui teist, oma tehtud treeningtegemistest, minu mõtted kulturismist, tahtejõust ja pingutustest üldse, dieedist, treeningust, aga kindlasti saab sinna ka korralikke nõuandeid. Eriti sügavaid mõtteid on kirja panna seonduvalt valmistumistega ja sellega, kuidas see, aga toitumine üldse võib ühte inimest väga tõsiselt muuta ja mõjutada.Igal juhul jään huviga raamatut ootama ja kui on vaja kirjastamisel abi ,siis anna teada.
Ma ei ole praegu rohkem vormipilte teinud järgmine nädal oleme lahingus, siis saab juba selge soti mis seisus ma olen.
oktoober 12, 2011 at 6:39 p.l. #317273z3nka
MemberKui trükist peaks tulema piiratu arv raamatuid, siis paneks ühe juba kinni!
EDU! VORM ON HEA!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.