Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Fast Team – Valmistu koos minuga » Janar Rückenberg – Team FAST “2016 suvi…”
- This topic has 599 replies, 113 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
Kapten.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 7:38 e.l. #300900
Jackie
Membernaksitrall vist vihjab sellele Fasti bannerile, mis sul postituste all on. Seal on pilt peegelpildis.
Mind aga huvitaks, et mis su naispool sinu spordist ja “kannatusterajast” arvab? Teeb ta ise ka mingit sporti?
mai 6, 2011 at 10:13 e.l. #300930nightq
MemberSelline soonelisus pole küll enam esteetiline; tavanaised pigem jooksevad sellist kolli nähes minema ja ega see silmale eriti meeldiv vaatepilt ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2011 at 10:23 e.l. #300933Janar Rückenberg
MemberÜsna selge, et ma pole 99.9999% ajast samasuguse väljanägemisega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See on ainult üks hetk trennis töö käigus pumbatult, üks moment, üks harjutus ja üks pingutus, mis on hästi tabatud. Kui ma tõusen praegu arvuti tagant püsti ja lähen võtan peegli ees trapetsi poosi, siis mul pole isegi mitte kolmandikku nende piltide soontest väljas. Kindlasti ei tasu selliste piltide järgi kohti välja jagada.mai 6, 2011 at 10:24 e.l. #300934rinaldo
MemberSelline soonelisus pole küll enam esteetiline; tavanaised pigem jooksevad sellist kolli nähes minema ja ega see silmale eriti meeldiv vaatepilt ka pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilte on kõvasti töödeldud, et saada sooned välja. Algse fotoga võrreldes on töödeldud pildid märksa kontrastsemad. Rõhutatud on varjud ja heledad kohad. Lisaks on koormuse ajal veresooned rohkem “väljas” kui puhkeolekus. Kui lisada eelpool nimetatule see, et tavaliselt käivad inimesed riides, siis pole sooni eriti nähagi. Pealegi ei kesta selline kuivus aastaringselt. Tõmmake ennast sama kuivaks ja pumbake kõvasti! Usun, et tulemus on pea sama! Vähemalt “teed” on “kaardil” samas kohas. Jämedus on arvatavasti treenitusega tulnud.
Janar jõudis minust juba ette.
mai 6, 2011 at 12:11 p.l. #300978IVARK
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on pagana hea, et nad minema jooksevad, saab omale rannas näiteks parema koha ja saunas rahulikult üksi vihelda. Tegelikult on hea vahel inimestele hirm naha vahele ajada ja selleks polegi enamat vaja kui piisab lihtsalt riidest lahti võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2011 at 6:57 p.l. #301214Janar Rückenberg
MemberLahing on läbi, sõidame hetkel bussiga, lühidalt võin öelda, et uus grimm on totaalne katastroof ja selles osas on meie koondisel sügiseks palju mõtlemisainet.
mai 16, 2011 at 6:00 p.l. #302530Janar Rückenberg
MemberVeidi kõrvalistel teemadel. Täna oli mul taas tööpäev, kuid, kuna vihma sadas päev läbi, saali mul hetkel veel kasutada ei ole ning on aastalõpp, siis lahendasin tunni läbiviimise hoopis tavapäratult. Tunni teemaks oli joonistada pilt “Mina ja jõusaal”. Lubasin lastele, et parimad tööd saavad kajastatud siin fitness.ee – s, minu bloqis. Ärge pange pahaks, kuid lubadust peab täitma.
Mark Melnik 8. klassist:
Toomas Pruul 5. klassist:
Palju Õnne võidutöödele!!!
mai 16, 2011 at 6:15 p.l. #302532Ott Kiivikas
MemberUsun, et selline laste toetus on lõpusirgel olles vaimu ergutav….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2011 at 6:20 p.l. #302534Janar Rückenberg
MemberOn küll, kusjuures
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, teine, must – valge töö kuulub siis Toomasele, soperdasin natuke ise üleslaadimisega ära, selles mõttes, et tekst ei jäänud pildi kohale. Olen seadistuste osas algaja ja ei oska teksti ja pilti paika ajada.mai 18, 2011 at 7:12 e.l. #302770Ott Kiivikas
MemberSellel nädalavahetusel 20 – 23. mail toimuvad Bulgaarias, Sofias meeste kulturismi ja klassikalise kulturismi Euroopa meistrivõistlused.
Eestit esindab neil võistlustel selle aasta Eesti absoluutne karikavõitja Janar Rückenberg, kes võistleb klassikalise kulturismi pikkuskategoorias +180cm.
Janar saavutas mullu EM -l finaalis 6. koha ja kindlasti on plaanis sellel aastal oma tulemust parandada. Eelvõistlus toimub laupäeval 21. mail ja finaalid 22.mail.
Eesti klassikalise kulturismi ja kulturismi paremik (Imre Vähi, Taavi Koovit ja Ott Kiivikas) seekord kaasa ei tee, sest põhiettevalmistus on suunatud sügisel 18-21 nov. Tallinnas toimuvatele klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlustele.
Treeneri ja kohtunikuna saadab Janarit Euroopa meistrivõistlustel Indrek Otsus
mai 18, 2011 at 7:24 e.l. #302772Okk
MemberLoodetavasti ei jää midagi grimmi taha…
mai 18, 2011 at 3:07 p.l. #302810Samakamees
MemberSee aasta esindab siis meid legendaarne Arnie
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2011 at 6:55 p.l. #303974Janar Rückenberg
MemberLisan mõned pildid, tekst põhjaliku artikli näol ilmub ka peagi.
mai 26, 2011 at 7:16 p.l. #303982Mikk Raudsepp
Member

mai 26, 2011 at 8:02 p.l. #303987