Janar Rückenberg ja 300kg maast! ! ! ! !
- This topic has 128 replies, 45 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2007 at 10:52 p.l. #131170
Capricorn
Membervõitis kuni 100 kiloste noormeeste seas Rait Sagor kogusummaga 745 kg. Teine oli Taipei esindaja Wei-Wen Hsiao (720 kg) ja kolmas oli poolakas Bartosz Zajaczowski (453,20).2. ja 3. koha vahe nii suur või kirjutasid kogemata valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2007 at 5:37 e.l. #131175elar
Member2. ja 3. koha vahe nii suur või kirjutasid kogemata valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajas wilksi punktid ja raskuse sassi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2007 at 5:38 e.l. #131176skjoumees
MemberHmm, mul on tunne ,et me räägime natuke erinevatest asjadest hetkel…
Kes tõi medali ,millal toimunud MM-ilt? siiski pakuks huvi ,et keda sa silmas pidasid?
Aga teema mida mina tahtsin välja tuua kujunes surumissärkidest ja abivahenditest (kükis trikoo ja superpõlvesidemed ning jõutõmbes nn tõmbepüksid ja tõmbe rihmad) ning sellest ,et nendega tehtud tulemused ei kajasta mehe tõelist jõudu.
Paraku tihti kiputakse siin võrdlema raw tulemuste tegijate saavutusi ,abivahendeid kasutavate tegijatega saavutustega ja see ei ole lihtsalt aus, sest raw tulemused näitavad mehe reaalselt ja olemasolevat jõudu, abivahenditega tehtud tulemused ei näita. Kusjuures olgu ka see ära mainitud ,et surujad ei ole ka särkidega võrdses seisus, sest inimesed saavad erineva abi ntx surumisäsrkidest.
Raw surumises on võimalikult võrdse lähedane seis siiski kuigi jah, ka seal loeb kui pikad on kellegi käed , kui pikk on surumismaa jne.
Selle sama teema käigus ,kes tähelepanelikult seda luges on räägitud 19 a Raigo Kuusnõmmest ja eeldusel ,et vahepeal oli see tema ise ,kes ka kirjutas ,siis seal on toodud : et minu ametlik surumise rekord on 190 kilo ja trennis olen surunud ka 200 kilo, nii – tundub ,et ohoh see noormees on peaaegu samatugev nagu Marek Kalmus lamades surumises….Marek ju surus 210 kilo…ja otse loomulikult tekib alati võrdlusmoment kui räägitakse kilodest, eriti sellistest kilodest nagu 200 ja enam.
Aga nende kahe mehe jõud ei ole peaaegu sama surumises, tegelikult on seal tõenäoliselt väga suur vahe, hr Kalmuse kasuks oleme ausad.
Tavalises t-särgis, dressides surudes näeme me seda 190-210 kilo ainult Marek Kalmuse puhul , hr Kuusnõmme tee, ilma surumisärki kasutamata ja tagumikku pingil hoides lõppeb vägagi tõenäoliselt 140-150 kilo juures (mis pole sugugi paha tulemus). Vahe ,mis alguses tundus olevat 10 kilone on järsku kärisenud 50-70 kiloseks!!! võib olla veelgi suurem.
Nii ,et mõelge sellele just siis kui kipute tooma oma kilosid ,mis on tehtud abistavate vahenditega.
Üleüldse ma hetkeseisuga Eestis olevatest meestest kes suudaks seda 210 kilo suruda samamoodi, esimesena lööb pähe Andrus Murumets, temal on reaalne jõud ja jõutõstjatest ehk ainukesena julgeks teha panuse Kaido Leesmanni peale… (ei kujuta ette küll tegelt palju Hr Leesmann tegelikult niimoodi suudab suruda) rohkem küll praegu pähe ei tule ,kes veel võiks seda suruda, ise olen näinud kuidas Roland Mändla surub 195 kilo trennis, samamoodi t-särgi ja ilusti pingil olles, mitte imepoose võttes kehaga võimalikult kangi alla pugedes ,et surumismaa oleks minimaalne jne.
kle tee ise mõni tulemus ära…ss akka sõna võtma….200 kilo särgiga päris hea suruda…tule ss võistlutele!!!!
kas kuusnõmmel ja kalmusel väike kaaluvahe ple v….wilsidest oled midad kuulnud
november 15, 2007 at 5:43 e.l. #131177skjoumees
MemberHmm, mul on tunne ,et me räägime natuke erinevatest asjadest hetkel…Kes tõi medali ,millal toimunud MM-ilt? siiski pakuks huvi ,et keda sa silmas pidasid?
Aga teema mida mina tahtsin välja tuua kujunes surumissärkidest ja abivahenditest (kükis trikoo ja superpõlvesidemed ning jõutõmbes nn tõmbepüksid ja tõmbe rihmad) ning sellest ,et nendega tehtud tulemused ei kajasta mehe tõelist jõudu.
Paraku tihti kiputakse siin võrdlema raw tulemuste tegijate saavutusi ,abivahendeid kasutavate tegijatega saavutustega ja see ei ole lihtsalt aus, sest raw tulemused näitavad mehe reaalselt ja olemasolevat jõudu, abivahenditega tehtud tulemused ei näita. Kusjuures olgu ka see ära mainitud ,et surujad ei ole ka särkidega võrdses seisus, sest inimesed saavad erineva abi ntx surumisäsrkidest.
Raw surumises on võimalikult võrdse lähedane seis siiski kuigi jah, ka seal loeb kui pikad on kellegi käed , kui pikk on surumismaa jne.
Selle sama teema käigus ,kes tähelepanelikult seda luges on räägitud 19 a Raigo Kuusnõmmest ja eeldusel ,et vahepeal oli see tema ise ,kes ka kirjutas ,siis seal on toodud : et minu ametlik surumise rekord on 190 kilo ja trennis olen surunud ka 200 kilo, nii – tundub ,et ohoh see noormees on peaaegu samatugev nagu Marek Kalmus lamades surumises….Marek ju surus 210 kilo…ja otse loomulikult tekib alati võrdlusmoment kui räägitakse kilodest, eriti sellistest kilodest nagu 200 ja enam.
Aga nende kahe mehe jõud ei ole peaaegu sama surumises, tegelikult on seal tõenäoliselt väga suur vahe, hr Kalmuse kasuks oleme ausad.
Tavalises t-särgis, dressides surudes näeme me seda 190-210 kilo ainult Marek Kalmuse puhul , hr Kuusnõmme tee, ilma surumisärki kasutamata ja tagumikku pingil hoides lõppeb vägagi tõenäoliselt 140-150 kilo juures (mis pole sugugi paha tulemus). Vahe ,mis alguses tundus olevat 10 kilone on järsku kärisenud 50-70 kiloseks!!! võib olla veelgi suurem.
Nii ,et mõelge sellele just siis kui kipute tooma oma kilosid ,mis on tehtud abistavate vahenditega.
Üleüldse ma hetkeseisuga Eestis olevatest meestest kes suudaks seda 210 kilo suruda samamoodi, esimesena lööb pähe Andrus Murumets, temal on reaalne jõud ja jõutõstjatest ehk ainukesena julgeks teha panuse Kaido Leesmanni peale… (ei kujuta ette küll tegelt palju Hr Leesmann tegelikult niimoodi suudab suruda) rohkem küll praegu pähe ei tule ,kes veel võiks seda suruda, ise olen näinud kuidas Roland Mändla surub 195 kilo trennis, samamoodi t-särgi ja ilusti pingil olles, mitte imepoose võttes kehaga võimalikult kangi alla pugedes ,et surumismaa oleks minimaalne jne.
Ja ega jõutõmbes on ju sama asi, seal ülevalpool toodi kohe välja ,et noh vale tehnika ja näe Konstatin tõmbab 430 kilo…Konstatin tõmbab ilma trikoota ilmselt 70-80 kilo vähem, jõuame 350-360 juurde, mis on muidugi tohutu tulemus aga see ei ole neli sotti!!!
Kui me räägime jõust ,siis räägime ikka reaalsest jõust, kui on tulemused abivahenditega, siis tuleks juurde seletavalt panna,mina olen surunud koos surumisärgiga 200 kilo, muidu aga suudan 140 kilo suruda , vot nii.
Tänaseks kõik, olge tugevad!
kle mis sa targutad siin…oled ise ka mõne medali ära toonud…kas kalmusel ja kuusnõmmel väike kaalu vahe ple….wilksidest tead midagi
kui särgiga 200 surud tule ss võistlema….kõik räägivad et suruvad aga kui võistlused, ple kedagi kohal
ja sa võrdled salu poisse kes on 17-19 aastased 30 aastaste meestega….
november 15, 2007 at 6:38 e.l. #131179Bonsuna
MemberTarmo Mitt on minuteada surunud ka 222,5kg või oli see veidi enam. Tehtud on see aga särgiga. Muru tulemus on peaks olema ka sinnakanti. Nende meeste kehakaal on 130-140kg tuuris, mingi hetk on see olnud Mitil vist isegi suurem. Niipalju rammumeestest.
Saarema noored mehed on tublid, ütleksin isegi väga tublid ja igasuguse võrdlemise võiks tegelikult siin ära lõpetada. Ei saa lihtsalt võrrelda võrreldamatud asju. Loodan ainult seda, et Saarema noored ka 30 selt ja vanemalt veel tõsiselt treenivad ja rekordeid tõstavad. Arvestades nende vanust siis võiksid need olla maailmarekordid.
Paar päeva tagasi kui läksin trenni, plaanis oli rinnatrenn, kehakaal oli 99kg tegin järgmised seeriad:
100kg 15x, 140kg 8x, 160kg 3x, 180kg 1x, 140kg 6x. Selline on hetkeseis valmistudes klassikalise kulturismi MM-iks. 200kg-st võin ainult unistada praegu kui olen kaalus 20kg alla võtnud.
Isikliku rinnatrenni rekordid trennis on aga sellised: Kehakaal 121kg, 1 soojendusseeria 160kg 12x, 2s. 190kg 10x, 3s. 200kg 6x, (kas keegi on viimastel aastatel Eestis suutnud enamat???) 4s. 210kg 3x, 5s 230kg 1x, 6s 180kg 9x. Kaldpingi raskusi ei hakka siia panema kuna pool teemast on rinnalt surumisest.
Kui kehakaal kõikus 115 ja 118 kg vahel oli trennis tavaline max seeria 200kg 2-4x.
Lihtsalt näide kuidas mõjutab pidevalt treeniva inimese kehakaal tema jõunäitajaid ühes kõigile arusaadavas harjutuses.
Loomulikult on selle aasta augustis Vendv-i poolt trennis surutud 195kg väga kõva tulemus ja näitab otseselt mehe sisu. Kehakaal oli tal sel hetkel kui ma õieti mäletan 87-88kg.
Selle näite tõin siinkohal ära selleks, et mõningad vennad ei usu, et kulturistidel jõudu on. Vendv-i tulemus peaks seda müüti aga vast isegi kõige ilmekamalt kummutama.
Lõpetuseks: ME KÕIK OLEME VÄGA KÕVAD VENNAD(
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) NII RAMMUMEHED, JÕUTÕSTJAD KUI KA KULTURISTID.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MÕNED VÄHEM MÕNED ROHKEM
AGA LEPIME TÄNASEST KOKKU, ET EI VÕRDLE ENAM ÜKSTEISE TULEMUSI JA KINDLASTI OLEKS IGAL MEIST REAALNE PARANDADA OMA REKORDEID ÜHES VÕI TEISES TÕSTEVIISIS KUI ME SELLE NIMEL PÄEVAST PÄEVA VAEVA NÄEKS. IGAL ON AGA OMA “TÖÖ”-ALA JA ÜRITAME SEDA TEHA MAX HÄSTI NING SELLELE ALALE ETTEKIRJUTATUD REEGLITE JÄRGI.Olge tublid kõik!
november 15, 2007 at 8:09 e.l. #131182marit
MemberKehtiv Maailmarekord , tõmbetrakside ning lisadega on Andy Boltoni nimel 1005 pounds ehk 455 kilo, kordan veel 500 kilo ei ole MITTE ÜKSI inimene mitte kunagi tõestatavalt tõmmanud.kuidas kommenteeriksite järgnevat
november 15, 2007 at 9:20 e.l. #131187jrx
MemberMa olen ka jumala kõva mees. Rinnalt surun 100 (peale väikest harjutamist). Kaalun 70 kg.
Aga ma olen kahte meest, kelle isiklik rekord on 190 kg (ühel siis kaal 120 kg juures ja teisel 85 kg juures) matil patsutama pannud, nii et vähe pole:P SAJAGA TEGIJA OLEN!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Rückenbergile õnne. Kui keegi võtab mõtestatud eesmärgi ja teeb rasket tööd ja siis selle ära teeb ja uusi eesmärke seab, siis see on igati kiitust ja tunnustust väärt. Suurimad võitlused peetakse alati iseendaga.
(Edit = lisasin ühe sõna)
november 15, 2007 at 9:26 e.l. #131189Bonsuna
Memberkuidas kommenteeriksite järgnevatKommenteeriks nii: Nooruses oli Hr. Dikul Tširkuses mees kes tegi trapetsil igasugu trikke. Ühel halval päeval ei läinud aga kõik nii nagu plaanitud ja mees kukkus. Kukkus nii õnnetult , et sai kaelatrauma. Liigutada sai mees seejärel ainult suud ja pildutada silmi. Tohutu tahtejõuga ja kindlasti ka oli selleks vaja õnne keskendus mees nii, et ühel päeval suutis ta pisut liigutada oma parema käe nimetissõrme. Seejärel ei kahelnud mees hetkegi, et ta taas jalule tõuseb. Mõned aastat hiljem loopis mees taas Tširkuses 40kg raudkuule ja püüdis neid oma kaelale. Samuti hoidis seljas (nagu kangi) eskalaadile sõitnud sõiduautot VOLGA. Pluss igasuguseid muid trikke. Mehelt on tihti küsitud, et kui ta nii tugev on siis miks ta ei võistle tõstmise või jõutõstmise maailma parematega. Tema vastus oli umbes selline: “Mulle ei paku see midagi”
Fantastiline inimene, tõeline ILJA MUROMETS!
november 15, 2007 at 10:25 e.l. #131194M.U
Memberkuidas kommenteeriksite järgnevatKomentaar oleks sama nagu sinupoolt toodud video viimane kommija : Great acting, bravo!
november 15, 2007 at 11:17 e.l. #131196Samakamees
MemberNeid ilma abivahenditeta üle 200 surujaid on eestis arvatavasti veelgi. Oma silmaga olen näinud trennis 215kg surumist t-särgiga. Arvan, et ka keegi rammumeestest oleks selleks võimeline – Tarmo Mitt, võib-olla veel keegi?Sellks võib olla võimeline ka Murumets , kuna õlalt surumisraskused on päris korralikud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2007 at 11:34 e.l. #131198tonn999
Member2. ja 3. koha vahe nii suur või kirjutasid kogemata valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei ajand ma midagi sassi, copysisin kiirelt ETVSPORT-i lehelt!
november 15, 2007 at 11:45 e.l. #131200noddy
MemberIrw, sa ei ole ikka üldes kursis…Jõutõstmise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel Prantsusmaal võitis kuni 100 kiloste noormeeste seas Rait Sagor kogusummaga 745 kg. Teine oli Taipei esindaja Wei-Wen Hsiao (720 kg) ja kolmas oli poolakas Bartosz Zajaczowski (453,20).
Saaremaalt pärit Sagor on esimene eestlasest maaimameister noorte klassis.
Kuni 67,5 kg poiste seas sai Alo Kauber kükkimises kolmanda koha, kuid võistlust lõpuni ei teinud.
Kuni 75 kg juunioride seas oli Raigo Kuusnõmm jõutõmbes resultaadiga 255 kg teine ja kuni 100 kg seas Rainer Raaper 312,5 kg-ga kolmas. Kokkuvõttes teenis Raaper 442,47 kg-ga seitsmenda koha. Võitis kogusumma 558,92 kirja saanud venelane Konstantin Pozdejev.
Kõik Kuressaarest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siin on kilogrammid ja wilks’ipunktid segamini….kilogrammidel ei saao lla ,20 jne…saab olla minuteada ainult ,5 või sisi täiskilod…..
ja raaperi kogusumma ei olnud mitte niiväike…….ja temakaalu võitjal samuti mitte….
november 15, 2007 at 11:54 e.l. #131201M.U
Memberkle mis sa targutad siin…oled ise ka mõne medali ära toonud…kas kalmusel ja kuusnõmmel väike kaalu vahe ple….wilksidest tead midagikui särgiga 200 surud tule ss võistlema….kõik räägivad et suruvad aga kui võistlused, ple kedagi kohal
ja sa võrdled salu poisse kes on 17-19 aastased 30 aastaste meestega….
Sa üritad jälle viia kolmandale rajale juttu, mul on tunne ,et sa kas ei saanud aru või ei taha aru saada mida mina kirjutasin.
Ma pole midagi kirjutanud enda surumisest, ma räägin nagu jõualade austaja ning vaatleja, kes tahab näha puhast inimvõimete piiri, sporti – nii nagu see oli mõeldud alguses.
Ja oma arvamus on mul ka nende vanuste ning kaalude kohta, siin toimub ju tugevama poolt taandamine nõrgema kasuks.
Kui näiteks minust mitukümmend kilo raskem mees surub 10 kilo rohkem, siis ma ei lähe talle ütlema ,et kuule, ma tegelt olen ju parem kui sina, wilkinsi punktide vms alusel. Fakt on ju see ,et absoluutraskus on tal suurem kui minul , kaalugu ta või 150 kilo rohkem kui mina, milleks väänata asja, ole mees ja tunnista ,et näe ta surus 10 kilo rohkem kui mina ma pean veel vaeva nägema,et tast parem olla.
Ära karista suurt ja tugevat selle eest ,et ta on suur ja tugev, ürita ise samasuguseks saada kui tahad temast parem olla ja ausalt.
Aga otse loomulikult on see ainult minu arvamus ja mitte absoluutne tõde nii ,et ärge väga südamesse seda võtke, nagunii on ju reeglid ja mängumaa paika pandud, kuid ma loodan ,et foorumis tohib rääkida enda arvamusi vabalt.
Edu ja jaksu.
november 15, 2007 at 12:26 p.l. #131202Andree
MemberSa üritad jälle viia kolmandale rajale juttu, mul on tunne ,et sa kas ei saanud aru või ei taha aru saada mida mina kirjutasin.Ma pole midagi kirjutanud enda surumisest, ma räägin nagu jõualade austaja ning vaatleja, kes tahab näha puhast inimvõimete piiri, sporti – nii nagu see oli mõeldud alguses.
Ja oma arvamus on mul ka nende vanuste ning kaalude kohta, siin toimub ju tugevama poolt taandamine nõrgema kasuks.
Kui näiteks minust mitukümmend kilo raskem mees surub 10 kilo rohkem, siis ma ei lähe talle ütlema ,et kuule, ma tegelt olen ju parem kui sina, wilkinsi punktide vms alusel. Fakt on ju see ,et absoluutraskus on tal suurem kui minul , kaalugu ta või 150 kilo rohkem kui mina, milleks väänata asja, ole mees ja tunnista ,et näe ta surus 10 kilo rohkem kui mina ma pean veel vaeva nägema,et tast parem olla.
Ära karista suurt ja tugevat selle eest ,et ta on suur ja tugev, ürita ise samasuguseks saada kui tahad temast parem olla ja ausalt.
Aga otse loomulikult on see ainult minu arvamus ja mitte absoluutne tõde nii ,et ärge väga südamesse seda võtke, nagunii on ju reeglid ja mängumaa paika pandud, kuid ma loodan ,et foorumis tohib rääkida enda arvamusi vabalt.
Edu ja jaksu.
sul ikka mingi tõsine vimm jõutõstiate vastu. raudeselt oled kunagi mõnelt mehelt wilksidega pähesaand ja nüüd elad siin seda välja. Paneme kõik maadlejad ja poksid ka ühte kaalu.
november 15, 2007 at 12:41 p.l. #131204Rihostern
Memberväga hull
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.