Janar Rückenberg ja 300kg maast! ! ! ! !
- This topic has 128 replies, 45 voices, and was last updated 18 years, 2 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2007 at 3:47 p.l. #131033
siimi1
MemberVäga tubli tulemus! Arvestades seda et mehel oli olematu jõutõmbe tehnika ja tõmme koosnes puhtalt ainult selja jõust…jõutõstjad siiski tõmbavad suuremas osas jalgadega. Puhas selja jõud:)
november 13, 2007 at 5:05 p.l. #131038elar
MemberTubli töö, kuigi oli suhteliselt valus vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Puhas selja jõud, korraliku tehnikaga tuleks tunduvalt rohkem.november 13, 2007 at 5:13 p.l. #131039talvekas250
Memberple meie saali poisse näind vict…et su arust jõutõstjad pekised on…Kuusnõmm Raigo ehtne näide, kes võix ka kulturist ollatean et kuivad on need jõutõstjad kes on väiksed poisikesed ja ei tõsta selliseid raskusi aga raskekaalu jõutõstjad kes kükivad ja tõmbavad üle 300 kilo ja suruvad üle 200 kilo pole nii kuivad kui kulturistid ikka. ma ei usu et see kuiv raigo teil sellist raskust ka tõmbab…
november 13, 2007 at 5:17 p.l. #131040talvekas250
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata siin. Konsantin Konstantinov (Läti) 430 kg. !!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õppima….. õppima…… õppima….. õppima….. õppimamõtetu näide ju, mis see siia puutub!? eks maailma rekord ole muidugi suurem ja neid 400+ tõmbajaid teisigi seal youtubes.
lasteaed!
pealegi janar pole jõutõstja vist pigem kulturist. ja näeb võimsam välja kui see konstantin. huvitav kuda see konstantin, millega nii palju tõmbab kui tal sellist lihast ei paista olema nagi janaril näiteks?
november 13, 2007 at 5:21 p.l. #131041Terranova
MemberÕnnitlused Viljandist Janarile!!!
Ei saa spekuleerida, et jõutõstja tehnikat kasutades tõmbaks Ta rohkem. Igal on omad tugevad küljed ja väikesed puudused. Muidugi, Janar, kui Sa seda postistust loed, siie ehk kommenteerid seda teemat.
november 13, 2007 at 5:35 p.l. #131042Janar Rückenberg
MemberEi see tehnika ei ole sugugi nii olematu, vaadake youtubest kuidas Pudzianovski tõmbab Pekanovi vastu 410 kg, enne seda 400 kg – täpsalt sama teema, täpselt sama tehnika. Keegi ei sa seepärast veel väita, et mees tehnikast ei jaga. Võiks öelda ka, et pole ollagi. Asi lihtsalt selles, et on ilmselge, et kui raskus nii maksimaalne, siis tehnika loomulikult kannatab. Vahetult enne seda tõmbasin 280 kg ja ei mingit “kraanat”, nõgusa seljaga, tehniliselt väga 5 sooritus. Ma arvan, et treeningstaazi on sedavõrd palju küll, et jagan ka jõutõmbe tehnikast üht – teist. Pealegi, kui ma selliselt oleksin 300 kg – ni välja “lõhkunud” tulla, siis ma ei kõnniks ka enam!!! Lihtsalt jah – tahe oli sedavõrd suur, suurem kui võib – olla sellest, milleks keha valmis oli!!! 300 kg alistasin teisel katsel ning võin öelda, et ei tõmmanud endal mitte midagi ära!!!
november 13, 2007 at 5:44 p.l. #131043P-A-U-L
MemberÕnne Janar! Alati on jobusid, kes kadedusest susisevad, ära pane tähele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2007 at 5:55 p.l. #131045Janar Rückenberg
MemberJa seda veel, et see on vast parim tõestus kõigile neile, kes ütlevad, et kulturistid on nõrgad!!!
Ning suured suured tänud kõigile, kes mind sel puhul on võtnud vaevaks õnnitleda, aitähh!!!
november 13, 2007 at 6:07 p.l. #131047Aaron
MemberKonstantini ma tunnen väga hästi, ta on minu hea tutav ja ma nägin kuidas ta teeb trenni. tema rekord 500 kg
Pükste kohta võin öölda, kui ei tea midagi sellest sis parem ära utle midagi.
Konstantin ei kasuta mite mingeid spec. rihmad kui tõstab stangi.
NB1 Janar ei ole õigesti sooritanud harjutust. Kaal ei olunud fikseeritud.
november 13, 2007 at 6:15 p.l. #131048talvekas250
MemberJa seda veel, et see on vast parim tõestus kõigile neile, kes ütlevad, et kulturistid on nõrgad!!!Ning suured suured tänud kõigile, kes mind sel puhul on võtnud vaevaks õnnitleda, aitähh!!!
kui tihti tõmmet teed? kuidas harjutad? raskused püramiidi?
november 13, 2007 at 6:29 p.l. #131050Bonsuna
MemberKonstantini ma tunnen väga hästi, ta on minu hea tutav ja ma nägin kuidas ta teeb trenni. tema rekord 500 kgPükste kohta võin öölda, kui ei tea midagi sellest sis parem ära utle midagi.
Konstantin ei kasuta mite mingeid spec. rihmad kui tõstab stangi.
NB1 Janar ei ole õigesti sooritanud harjutust. Kaal ei olunud fikseeritud.
Sina ja sinu Konstantin, keegi ei võistle sinu sõbraga ja sinu toodud võrdlus siin pole vajalik. Mees tegi isikliku rekordi ja see on arengus alati peamine. Näitab seda, et treeningud on mõtestatud ja õieti paika pandud. Edu nii Konstantinile kui kõigile teistele kelle vastaseks on raske raud!
november 13, 2007 at 6:36 p.l. #131051Janar Rückenberg
MemberTeen tõmmet kord 7 – 10 päeva tagant. Fännan hirmsasti seda Powermani lehel olevat nn. Kanada süsteemi, kus kalkulaator arvutab siis vastavalt sinu hetkemaksile 12 nädala peale kõik seeriad ja raskused, mis tõsta tuleb, välja. Üle ühe trenni näeb see programm peale täistõmbeid ka pooltõmbed juurde, kus tõmmatakse alustelt, nii, et kangi nn. käepide või siis “toru” jookseb põlvede alt. Ütlen ausalt, neid raskusi, mis kalkulaator pooltõmbele annab, on minu arust suht utoopia ära teha. Mina tegin pooltõmbeid oma tunde ja raskuste järgi ise peale, mõnikord 8 x 8, mõnikord 10 x 5, mõnikord 6 x 6 jne. Raskus muidugi selline, et tõsiselt pingutada. Samas olen kuulnud ka räägitavat teistpidist juttu – et täistõmbed selle programmi korral utoopia ja pooltõmbed reaalselt teostatavad. Splitt oli 4 – 5 korda nädalas, tõmbel sisuliselt täitsa omaette päev, päris tavaline, et täistõmbed + pooltõmbed kokku 10 – 15 seeriat, pluss siis trapetsit sõltuvalt enesetundest 5 – 8 seeriat peale ja kõik.
Ma miskipärast arvan, et selline süsteem, läbi selliste kalkulaatorite on väga hea, kuna kui raskus on ette arvutatud, mis teha tuleb, siis sa lihtsalt pead pingutama, et ettenähtud asjad ära teha. Kes kalkulaatorit kasutab, soovitan sisestada kindlasti mitte sellist maksi, mille te kunagi korra võib – olla tõmmanud olete, vaid ikka selline maksimum, mille te iga kell, iga ilmaga ja enesetundega ära tõmbate, noh, nii enam vähem. Muidugi sööma peab palju, sama lugu on puhkusega. Iga tõmbe trenn kindlasti hea enesetundega minna ja puhanult, sest kui jõuate programmi poole peale ja sealt edasi, siis läheb asi karmiks. Samas, usun, et tõmbe maksi kasvatamiseks on suurepärane ka 5 x 5, kuid ma arvan, et vähemalt enda puhul, et tavalise, sisetunde järgi püramiidimisega ma eriti kaugele ei oleks jõudnud!!!
november 13, 2007 at 6:51 p.l. #131052Capricorn
MemberHea töö! Siia kõrvale võrdluseks oleks hea ka teada surumise ja küki rekordit.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kas nendega oled ka sama põhjalikult tegelenud viimasel ajal või siiski põhirõhk on olnud tõmbe rekordi parandamisel?november 13, 2007 at 6:58 p.l. #131053Alexander Andrusenko
ModeratorTeen hetkel ka selle kava järgi – eks paistab, palju sellega juurde tuleb. Eelmine kord hakkas “utoopia” pihta umbes 9-ndal nädalal, kui enam ei suutnud teha nii palju kordusi, kui kalkulaator välja arvutas. Praegu on mul tehtud vaid 2 esimest nädalat ja siiamaani on suhteliselt kerge olnud. Ma seekord mõistsin ise ka, et selle maksimumi peaks ikka sisestama sellise, mida tõepoolest iga kell ära tõmbad. Eelmine kord panin selle, mille tõmbasin oma tippvormi ajal vaid 1 korra ja rohkem pole suutnud. Loodan, et seekord läheb paremini. Eelmine kord tuli ainult 10 kilo juurde.
Ainuke jama, et pooltõmbeid ei saa ma päris põlve alt teha, kõige suurem alus (kummimatid), mida ma kasutada saan, on 8-9cm – ehk siis kang päris põlve all mul ei ole.
november 13, 2007 at 7:15 p.l. #131056Janar Rückenberg
MemberÜtlen päris ausalt, küki maksi ei teagi, viimane jalatrenn nädal tagasi tegin 215 kg 5 kükki, tunne oli tugev, sinna ette oli tehtud juba 4 – 5 seeriat viieseid, rinnalt surusin just täna, paar tundi tagasi 190 kg 1 x, 170 kg 3 x, 150 kg 8 x. Seega surumise rekord 190 kg, ei olegi varem nii palju surunud. Aga tõmbele keskendusin jah…viimane aasta kindlasti, eriti rõhutatult viimane pool aastat, kui innustuseks sai väikene kihlveo moodi asi. Nimelt selle 300 kg viimane tähtaeg oli jõulu laupäev, aga tuli varem. Kusjuures sisetunne oli koguaeg selline, et kui see asi tuleb siis umbes kuu aega varem ja kui ei tule, siis ei tule selle aastanumbri sees üldse. Rinda ei tee teadlikult nii rõhutatult, õigupoolest 3 viimast kuud polegi rinda praktiliselt teinud, nüüd paari kolme trenniga olen asja taaselustanud. Rinda ei teinud esiteks vasaku õla vigastuse tõttu (mis nüüdseks taastuma vist hakkab) ja teiseks on rinnalihas niigi sedavõrd suur, et ma ei saa selle rõhutatud arendamist endale lubada. Ega nüüdki – arvan, et kord nädalas 5 – 6 seeriat surumist ja selle juurde jäängi. Kükki olen ka üritanud edasi arendada ja arenenud ta ongi, kuid on fakt, et kuna tõmbele olin sedavõrd keskendunud ja kükk ikkagi teatud määral selga ka kurnab, siis selle areng ei olegi ka nii tormiline ehk olnud ja viimane kuu tõmbasin kükiga hoopis kergelt tagasi. Kuid täna mõlgutasin mõtteid, et peaks uue aasta algusest alustama “kurikuulsa” Smolovi küki programmiga.
Selle kanada süsteemi juurde ütleksin veel niipalju, et esimene kolmandik programmist on iga trenni algul esimesed kolm seeriat kümnesed, viiendast trennist alates on iga trenni kaks esimest seeriat kümnesed. Sellest ärge heituge, kes proovib. Need kümnesed annavad teile korralikult massi ja loovad tõsisteks raskusteks hea baasi, need tuleb ainult vastu pidada ja veelkord – kõvasti kõvasti süüa!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.