JANAR GRÖÖN ON ELUS!!!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » JANAR GRÖÖN ON ELUS!!!
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
juuli 25, 2009 at 8:00 e.l. #209025
bohemianrhapsody
MemberTreenime koos Janariga ning võin kinnitada, et Janari kehakaal on 115 kg. Ja häbeneda pole midagi: olen kindel, et mees kahtlemata kuulub hetkel Eesti 5 parima kulturisti hulka. Pildid petavad. Näiteks kas pildi järgi saab öelda, et mehe kaela ümbermõõt on 50 cm?See on küll julgelt öeldud – jõusaalid on “Eesti parimaid kulturiste” täis, kes kuuluvad top 5 hulka.
Ärge valesti aru saage – ei tahtnud halvasti öelda, pigem seda, et eks tõestage seda laval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 12:04 e.l. #209171pkwild618
Member50cm kaelaümbermõõt nüüd Eesti top 5 -te kohe kindlasti ei vii kedagi.
juuli 26, 2009 at 7:41 e.l. #209186vend vähk
ModeratorKas mu silmad petavad mind või on Imrel tõesti Afflictioni särk
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis selle särgiga on?
Ema saatis selle mulle sünnipäevaks USA-st. Mis see Affliction on? Särgi siseküljel on kiri: LIQUID BLUE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 10:31 e.l. #209223jrx
MemberMis selle särgiga on?Ema saatis selle mulle sünnipäevaks USA-st. Mis see Affliction on? Särgi siseküljel on kiri: LIQUID BLUE
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei midagi, Affliction on lihtsalt ka mma-teemalise riietusega tegelev kompanii. Liquid Blue üks teine firma, mis ka ohtralt pealuudisaine kasutab.
juuli 27, 2009 at 6:30 e.l. #209359prygikala
Member50cm kaelaümbermõõt nüüd Eesti top 5 -te kohe kindlasti ei vii kedagi.Vanad mis te jaurate! Tore kui mõni mu sõber minust hästi arvab aga jah ennem katsun ikka ka lihase peale kasvatada ja siis vaatab mis saab edasi! Ja kui teil mingi kaela kompleks,see pole minu mure,et teil peenikesed kaelad,mul ta loomu poolest jämme!
juuli 27, 2009 at 7:18 e.l. #209366joker
MemberJanaril lihtsalt söögitoru jäme, sp ka kael jäme
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tervitused Jokerimaalt.august 13, 2009 at 6:27 e.l. #213034007
MemberSee on küll julgelt öeldud – jõusaalid on “Eesti parimaid kulturiste” täis, kes kuuluvad top 5 hulka.Ärge valesti aru saage – ei tahtnud halvasti öelda, pigem seda, et eks tõestage seda laval
september 22, 2009 at 8:27 e.l. #221082vend vähk
ModeratorKui Grööni veel 03.oktoobril lavalaudadel ei näe, siis loodame, et mees tuleb pealtvaatajate hulka luurele ja jagab tuhandetele fännidele autogramme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igal juhul kevadel oleks tore Grööniga koos mõõtu võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2009 at 9:25 p.l. #221593prygikala
MemberKui Grööni veel 03.oktoobril lavalaudadel ei näe, siis loodame, et mees tuleb pealtvaatajate hulka luurele ja jagab tuhandetele fännidele autogramme
Igal juhul kevadel oleks tore Grööniga koos mõõtu võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan,et liigesed ja muud vidinad lasevad ikka trenni korralikult teha,mu üks põlv kahjustatud ja ka vasak käsi õlast kuni randmeni,kes veel ei tea siis Viljandis oli 8.august üritus motoramm ja selle raames ka nokklennus sõit ja ka asfaltil mäkketõus,kus paraku sõitsin end kiviseina sodiks,läks suht hästi,mind õmmeldi ja liimiti kokku ja hetkel ma juba teen trenni aga ribadeks olnud kohad ei lase mul treenida nii nagu tahaks aga egas ma sellepärast püssi põõsasse viska,lisaks on veel üks veits takistav tegur,mis võtab hetkel mul kõvasti aega ja energiat aga seda ei hakka siin lahkama,püüan ikka anda endast parima!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2009 at 5:53 e.l. #221597JACKO
Memberjah. Lihasmassi kasvatamine ei olegi nii lihtne nagu paljud arvavad. Ja millal siis Vootele ise lavalaudadele naaseb?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.