Jämeda raske kondiga :rolleyes:
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Jämeda raske kondiga :rolleyes:
- This topic has 29 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
carbo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2006 at 3:52 p.l. #6690
carbo
MemberTervist!
Olen selline suht algaja jõusaalis käija ja mingit eriist lihast nagu ei ole lihtsalt normaalne noormehe keha! nimelt nii mõnedki suuremad koolikaaslased ja trennikaaslased on küsinud et palju sa kaalud kui ütlen, et kuskil 70 kanti ja pikkust on 178 siis kõik ütlevad et ei ole võimalik, et kuskilt ei ole nagu midagi rasva vm paista
veebruar 15, 2006 at 3:56 p.l. #71101jrx
Member70 kg on vähe ju. Sa võiks vabalt 80 kilo kaaluda. Sõltub ka vanusest kõik muidugi. “Raske kont” on üldiselt müüt, aga kehatüüp ja isegi keha absoluutne tihedus on geneetiliselt varieeruvad päris palju.
Või ma ei tea… ma ei saagi päris hästi aru milles siin see küsimus on… 70 kg on ikka pagana vähe ju 178 cm kohta:) Mina olen 170 ja 72 kg hetkel.
veebruar 15, 2006 at 4:11 p.l. #71103taavet
Memberehh ma olen 180 cm ja 96 kilo hetkel
veebruar 15, 2006 at 4:16 p.l. #71106Vahue
MemberJu siis sul on raske kont. Ei usu, et see sulle mingeid eeliseid annab. Lihtsalt on selline luustik ja kõik.
Ja kust otsast on 70 kg sellise pikkuse juures vähe? See on paras kaal, isegi ideaali lähedane. Päris paljud algajad kulturistid uhkustavad oma kehakaaluga, ja sellega, palju lihasmassi nad juurde on võtnud. Pahatihti kukub aga välja, et suure osa sellest lisandunud kilodest moodustab rasv.
Ja vaata asja positiivsest nurgast-mida vähem lisakilosid, seda vähem saavad jalad põrutada.
veebruar 15, 2006 at 4:22 p.l. #71107jrx
MemberPuhtalt luustiku raskuse osas pidi ühesuurustel inimestel ikka väga väha vahet olema. Seega on “raske kont” müüt.
Kustotsast see 70 ja 178 ideaalilähedane on? Kui ta 16 aastat vana on siis võibolla tõesti aga üle 20 eluaasta enamus inimesi “normaalsetena” kaaluvad ikka rohkem.
Kui sa selle 70 kilo ja 178 cm juures end tugeva ja kiirena tunned, siis see annaks sulle eelise mõnes kaaluklassides tehtavas kahevõitlusalas:)
veebruar 15, 2006 at 4:24 p.l. #71109zwen
MemberOn olemas erinevad kehatüübid. Ole õnnelik , et sul siis selline on mida teised kiidavad. Igatahes ise kaalun 171 pikkuse juures peaaegu 80 kilo ja pole ikka rahul.(liiga vähe massi)
veebruar 15, 2006 at 4:31 p.l. #71111inside14
MemberMul see kaalu suhe suht hädine pikkus 181cm ja kaalu aint 66kg.

Aga olen lihasmassi kasvatamises ka suht algaja.Nii, et kasvuruumi on.

Kuid välimuse pärast külle ei kurda lihased ilusti näha kuigi pole eriti kuiv ikka rasva ka.Jõusaali läksin 1 aasta ja 5 kuud tagasi kuid siis eriti ei teadnud neid asju ning põhiliselt arenes rohkem jõud aga nüüd hiljem ikka rohkem lihast ajan taga.Mulle meeldib ennem nähavälja lihases ja suruda vähe´, kui olla LIHASETA ja suruda mõttetult suuri raskuseid.
veebruar 15, 2006 at 4:41 p.l. #71113Vahue
MemberJrx`le
Arvuta siis ise oma kehakaal:
http://www.kliinik.ee/index.php?8,1
Igatahes see test näitab, et sina, jrx, oled meil ÜLEKAALULINE! Nii, et vaja rohkem aeroobset trenni teha!
Kui ta 16 aastat vana on siis võibolla tõesti aga üle 20 eluaasta enamus inimesi “normaalsetena” kaaluvad ikka rohkemSee pole tõsiseltvõetav jutt. Kus on see kirjas, et umbes 70 kg kaaluv täiskasvanud inimene on ebanormaalne? Toonitan-see on rumal jutt. Sporti mittetegeval täiskasvanud inimesel tõusebki tavaliselt kehakaal. Aga need lisandunud kilod on peamiselt rasv.
Ja päris paljudel spordialadel tuleb kerge kaal ainult kasuks. Alustades jooksmisest, lõpetades suusahüppamisest. nt, kui suusahüppaja on 180 cm pikkune, siis peaks ta alla 70 kg kaaluma.
veebruar 15, 2006 at 4:44 p.l. #71116carbo
Memberei nojah lasin ju endalegi toitumiskava teha et masssi juurde saada aa lissalt inimene kes jõusaali trenni pole teinud tavaliselt kaaalub vähese rasva % juures vähem või kuidas?
Olen kuulnud midagi sellisest varjandist et teatud aja teed jõu eesmärgil siis lihase eesmärgil ja puhtlat massi eesmärgil muiudgi järjekord oli teine aa kas keegi oskab midagi sellekohta rääkida ja seletada kuidas sellega on? Kasutaksin otsingut aa ei leia ja ei oska uidagi mõislikult seda otsida kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oleksin tõeliselt tänülik kui keegi sellest midagi rääkida oskaks 
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2006 at 4:47 p.l. #71117Vahue
MemberLiiga kergelt loodad kõike kätte saada. Ega nii hädapätakas ka ei saa olla, et teised peavad kõik ette ja taha tegema. Loe nt. Fitness.ee artiklid läbi. Tuleb kasuks. Sul puuduvad ju kulturismist elemetaarsed teadmised.
veebruar 15, 2006 at 4:57 p.l. #71120carbo
Memberno olgu!! aa usu kergelt ei tule midagi
veebruar 15, 2006 at 5:08 p.l. #71121jrx
MemberVahue kallike, BMI on IGANENUD näitaja, mis välja töötatud mitmeid mitmeid aastakümneid tagasi. Suht haige, et mõned inimesed ja isegi arstid, kes asja üle rohkem järgi ei mõtle seda siiamaani tõsiselt võtavad
Ma ei öelnud, et 70 kg ja 178 cm on ebanormaalne. Ma ütlesin et ENAMUS inimesi (meestest käib jutt tegelikult) kaalub normaalses füüsilises konditsioonis olles rohkem kui 70 kg KUI nad on 178 pikad.
veebruar 15, 2006 at 5:43 p.l. #71129Xero
Member70 kg on vähe ju. Sa võiks vabalt 80 kilo kaaluda. Sõltub ka vanusest kõik muidugi. “Raske kont” on üldiselt müüt, aga kehatüüp ja isegi keha absoluutne tihedus on geneetiliselt varieeruvad päris palju.Või ma ei tea… ma ei saagi päris hästi aru milles siin see küsimus on… 70 kg on ikka pagana vähe ju 178 cm kohta:) Mina olen 170 ja 72 kg hetkel.
Pikkuse ja kaalu suhe on täica norm tglt
veebruar 15, 2006 at 7:26 p.l. #71157jrx
Memberword @ xero
Väljanägemine ja funktsioneerimine on lõpmatu arv kordi olulisemad kui mingid numbrid.
veebruar 15, 2006 at 8:40 p.l. #71168