Jamaica jooksjate imetulemuste saladus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Jamaica jooksjate imetulemuste saladus
- This topic has 116 replies, 23 voices, and was last updated 14 years, 5 months tagasi by
matroxx.
-
AutorPostitused
-
juuli 30, 2011 at 10:38 p.l. #309126
AlanBStard
Moderatorei saa nõustuda sellega mis seal kirjutati.tegemist paraja saastaga,aga eks igaüks kaitseb ju oma.vaatame mis juttu siis räägitakse kui mõne aastapärast on palju valgeid kes 100m alla 10 sekundi jooksevad.asi ei ole mingis geneetikas ega muus vaid pigem suhtumises.üsna kurb oli kuulda,et ühele 10.4 jooksnud valgele öeldi,et ah pole mõttet trenni tulla sest sprint pole tema ala.tüüp polnud vist sisuliselt päevagi trenni teinud.
Aga sa saaksid revolutsiooni teha teaduses ja spordis ja tõestada, et geneetika ei mängi rolli. Lõssenko kogutud teosed on kindlasti abiks sellel teel
“>PS ma polnud ka päevagi sprinditrenni teinud kui kunagi keskas klassi parima aja jooksin. Jõusaal lihtsalt mõjus rohkem kui vanade spordihuntide jooksutrenn.
Edit, PPS. Ja Mardile respektrum ja küll sust neegri saab
juuli 31, 2011 at 6:57 e.l. #309130MoloM
MemberAga sa saaksid revolutsiooni teha teaduses ja spordis ja tõestada, et geneetika ei mängi rolli. Lõssenko kogutud teosed on kindlasti abiks sellel teel
PS ma polnud ka päevagi sprinditrenni teinud kui kunagi keskas klassi parima aja jooksin. Jõusaal lihtsalt mõjus rohkem kui vanade spordihuntide jooksutrenn.
Harjutamine teeb harjutajaks, meistrid sünnivad
“>juuli 31, 2011 at 10:13 e.l. #309154Mart Muru
MemberEdit, PPS. Ja Mardile respektrum ja küll sust neegri saab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las neegrid jäävad neegriteks
jään ikka oma liistude juurde
“>juuli 31, 2011 at 1:07 p.l. #309169smack
MemberEsiteks kes sprindiga tegeleb teab ka mis erinevused on treening metoodikas.Valged sprinterid arvavad enamus,et võimas start on kogu edu võti.kuni 60ndate aastateni tõepoolest se toimis kuid peale seda oleks pidanud aru,et just tippkiiruses on suurimad puudujäägid.Mida aga valged sprinterid teevad,rajuvad aga ikka rohkem kükki ja jõutõmmet ning loodavad seeläbi distantsi TEISEL poolel kiired olla.Iganenud arusaamad jne on peamiseks põhjuseks miks siiamaani tumedad sprindis domineerivad.
Olen täheldanud ka seda,et sprindist huvituvad eelkõige lühikeste jalgadega ning pika ülakehaga nö tõstja tüübid.tänapäeva sprindis sellise kehatüübi esindajad läbi ei löö.Üksikute eranditega ainult.
Oleks vaja rohkem jooksjaid nagu Lemaitre.Kui aga lapsest peale sisendada,et valgetel sprinti asja pole ega siis polegi palju loota…
Tõesti arvad, et valged ainult keskenduvad raskejõustikule ja mustad jooksutehnikale? See ikka eriti lame jutt…ja veel see jutt kehatüübist. Sa nagu oleks üldistusi teinud selle foorumi inimeste põhjal ja nendest, keda trennis näinud. Enamus nö sprinterid siin tõesti tegelevad raskejõustikuga ja selle kõrvalt arendavad sprinti.
juuli 31, 2011 at 2:22 p.l. #309170vend vähk
ModeratorMina ei ole jooksmises maailmameistriks tulnud sllepärast, et ma tegelen teise spordialaga
“>juuli 31, 2011 at 2:27 p.l. #309172matroxx
MemberEI tee selle foorumi kasutajate põhjal,absoluutselt mitte vaid pigem ikka reaalsete sprinterite näol.lühikeste jalgadega ning pika ülakehaga valgeid sprintereid on palju.
Selliseid nagu Lemaitre võiks rohkem olla.eks aeg näitab kas tuleb pikkasi jooksjaid juurde või mitte.
juuli 31, 2011 at 2:29 p.l. #309175vend vähk
ModeratorEI tee selle foorumi kasutajate põhjal,absoluutselt mitte vaid pigem ikka reaalsete sprinterite näol.lühikeste jalgadega ning pika ülakehaga valgeid sprintereid on palju.Selliseid nagu Lemaitre võiks rohkem olla.eks aeg näitab kas tuleb pikkasi jooksjaid juurde või mitte.
Selles suhtes, et kui ma kulturismi võistluspüksid jalga ajan ja servad kõrgemale tõstan, siis ei saa keegi arugi, et mul on lühikesed jalad
“>juuli 31, 2011 at 2:34 p.l. #309178Janar Rückenberg
MemberArutelu sprintimisest on siin vaikselt arenenud. Pakuksin ka omalt poolt selle valdkonna kohta teavet juurde. Järgnev kuulub küll taas geneetiliste eelduste valdkonda, kuid siiski, üks huvitav uurimus toob välja huvitava fakti. Nimelt, et headel sprinteritel on kõigil väga lühikesed kannad ja pikad varbad. Kunagi oli plaan see artikkel ka tõlkida, kuid nüüdseks olen loobunud. Selle asemel tuleb kohe üks teine artikkel sprintimisest: “Kiirendusest täiskiiruseni…”.
Aga artikkel “kandadest ja varvastest”
“> siin:juuli 31, 2011 at 2:42 p.l. #309180vend vähk
ModeratorKindlasti annavad anatoomilised iseärasused mõnel spordialal olulise eelise. Muide, vanas Roomas olid mõned võistlejad tänapäeva mõistes muteerunud- Odaviskajatel oli väidetavalt viskekäsi teisest käest oluliselt suurem, samuti nägin ka ühte huvitavat saadet Discovery kanalil, kus väljakaevamistel leiti kuulsad inglise vibulaskurite luud-kondid ja ka seal tuvastati mitmeid olulisi muudatusi skeletis. Spetsialistide hinnangul võisid need sõjamehed vanaduspäevadel kannatada hirmsates seljavaludes jne. Lihtsalt meenusid need faktid spordi ajaloost.
“>juuli 31, 2011 at 6:44 p.l. #309191AlanBStard
ModeratorEI tee selle foorumi kasutajate põhjal,absoluutselt mitte vaid pigem ikka reaalsete sprinterite näol.lühikeste jalgadega ning pika ülakehaga valgeid sprintereid on palju.T-Nationi artikkel teatavasti mainis ära ka, et neegritel on pikemad jalad ja lühem ülakeha.
juuli 31, 2011 at 7:31 p.l. #309195matroxx
Member….ja mina rääkisin,et lühemate jalgadega ning pika ülakehaga valged on VALINUD millegipärast sprindi.võibolla seepärast,et kaua on juba ekslikult arvatud,et pikad ja sihvakad ei suuda kiirelt joosta.
Praegu on lood küll natuke teistpidi.
juuli 31, 2011 at 7:54 p.l. #309196AlanBStard
ModeratorJa kui neegritel on üldiselt pikemad jalad siis oled nõus et neil on üldiselt sprindiks paremad eeldused ka kehaehituse osas?
“>juuli 31, 2011 at 9:21 p.l. #309200matroxx
MemberEI.valikute küsimus lihtsalt.
juuli 31, 2011 at 10:41 p.l. #309206AlanBStard
ModeratorEI.valikute küsimus lihtsalt.Valid endale sobivad vanemad ?
“>august 1, 2011 at 7:31 e.l. #309214matroxx
MemberSulle meeldib ikka tekstist välja lugeda seda mida ise tahad ja mitte seda mina mõtlen onju!!??
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.