Jälle see kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Jälle see kreatiin
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Kolobok.
-
AutorPostitused
-
veebruar 19, 2008 at 2:41 p.l. #10493
-antero-
MemberOleks küsimus Tai Kane kreatiini kohta (monohüdraat), et kui oleks soov seda võtta koos doriani lean gainiga, siis mitu g tuleks seda sinna lisada?Kui peale trenni kreatiini võtta kas see ka siis mingit toimet annab?
Tänud vastuste eest!
veebruar 19, 2008 at 3:00 p.l. #141573Amarillo
MemberOleks küsimus Tai Kane kreatiini kohta (monohüdraat), et kui oleks soov seda võtta koos doriani lean gainiga, siis mitu g tuleks seda sinna lisada?Kui peale trenni kreatiini võtta kas see ka siis mingit toimet annab?Tänud vastuste eest!
lol , peale trenni 3g, enne trenni 3g, treeningvaba päevadel 3g – väga hästi mõjub
veebruar 19, 2008 at 7:29 p.l. #141627-antero-
Memberlol , peale trenni 3g, enne trenni 3g, treeningvaba päevadel 3g – väga hästi mõjubma ise mõtlesin just et hea oleks seda koos lean gainiga võtta kuna seal süsikad juba sees olemas, siis ei peaks hakkama eraldi juurde ostma midagi.lean gaini võtan peale trenni ainult, kui sinna juurde lisada antud kreatiini kas siis sellel pole mingit toimet?
veebruar 19, 2008 at 7:48 p.l. #141633Amarillo
Memberma ise mõtlesin just et hea oleks seda koos lean gainiga võtta kuna seal süsikad juba sees olemas, siis ei peaks hakkama eraldi juurde ostma midagi.lean gaini võtan peale trenni ainult, kui sinna juurde lisada antud kreatiini kas siis sellel pole mingit toimet?peabki võtma kreatiini valgu ja kiirete süsivesikutega, parim ongi võtta sheigis koos proteiini ja süsivesikutega nt lean gainiga
veebruar 19, 2008 at 8:15 p.l. #141635-antero-
Memberpeabki võtma kreatiini valgu ja kiirete süsivesikutega, parim ongi võtta sheigis koos proteiini ja süsivesikutega nt lean gainigasellest saan aru, aga asi on selles et ma võtan sheigi kätte alles õhtul peale trenni.
veebruar 19, 2008 at 8:23 p.l. #141636undisputed
Membersellest saan aru, aga asi on selles et ma võtan sheigi kätte alles õhtul peale trenni.Üldiselt paljud võtavadki aint peale trenni.
veebruar 19, 2008 at 8:23 p.l. #141637-antero-
Membermind huvitaski see, et kas on mingit kasu sellest kui võtta kreatiini nii umbes 10 grammi peale trenni koos lean gainiga
veebruar 19, 2008 at 8:42 p.l. #141640undisputed
Membermind huvitaski see, et kas on mingit kasu sellest kui võtta kreatiini nii umbes 10 grammi peale trenni koos lean gainigaPeaks sulle 5g aitama küll. Kuigi jah, see kreatiin on selline üldine, et ühele mõjub teisele mitte. Endale mõjus kunagi algul küll, kuid hiljem olen mõned korrad proovinud veel, siis pole enam mingit mõju täheldanud. Hetkel võtan peale trenni 5 g. Kuid rohkem taastumise eesmärgil
veebruar 19, 2008 at 9:00 p.l. #141642Sarge
Member5g enne trenni ja 5g peale trenni.
Nii palju, kui mina olen lugenud, siis ei ole mõttet üle 5 korraga võtta, kuna organism ei pidanud nii palju vastu võtma ja kõik ülejäänu tuleb uriiniga välja. Ja siis laadimisprotsessi ka pole mõttet teha. Ja neid ei PEA koos võtma. Aga soovitatav oleks valku peale trenni ühe tunni jooksul võtta, kuna siis organism võtab paremini vastu.
veebruar 19, 2008 at 9:43 p.l. #141649Totenkopf
Member5g enne trenni ja 5g peale trenni.Nii palju, kui mina olen lugenud, siis ei ole mõttet üle 5 korraga võtta, kuna organism ei pidanud nii palju vastu võtma ja kõik ülejäänu tuleb uriiniga välja. Ja siis laadimisprotsessi ka pole mõttet teha. Ja neid ei PEA koos võtma. Aga soovitatav oleks valku peale trenni ühe tunni jooksul võtta, kuna siis organism võtab paremini vastu.
Mida varem seda parem
veebruar 20, 2008 at 6:20 e.l. #141666Kolobok
MemberAga soovitatav oleks valku peale trenni ühe tunni jooksul võtta, kuna siis organism võtab paremini vastu.Olen lugenud, et puhas valk peale trenni on lihtsalt raha raiskamine, sest mõne tunni jooksul organism taastab trennil kaotatud energiat. Nii süsikud on ikka paremini, kuid pisut valku on vaja, et vältida katabolismi. Proteini kasutamine kohe peale trenni on nagu kütta kodu kroonidega
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)- You must be logged in to reply to this topic.