Skip to main content

jälle kysimused

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » jälle kysimused

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

huvi pärast, palju kellelgi toidulisadele kuus läheb?

see teema nimi läks veidi valesti:P ,korduste kysimus läheb mujale

Oleg109
    Member

Mul läheb isiklikult kuus proteiini peale ligikaudu 800.- eeku + veel kreatiin aga seda ei ole vaja iga kuu osta kuid see kaa veel 400.- + veel glükoos, fruktoos kuus u. 100.-

hugo boss
    Member

2 kuu peale 1 suur nitrotech ja üks satur kaheksa. kokku mingi 1500 millegagi. seega valk + trikreatiiniveretäislööja 750 kuus. tegelt nitrotech saab natuke enne 2 kuud otsa. aga misjaoks sa seda glükoosi ostad? mis teed sellega. see ju mõtetu. enne trenn sööd seda või peale trenni?

Ott Kiivikas
    Member

Hooajaväliselt läheb WDGP (2 -2,5 purki kuus), Protein No1 (1 – 1,5 kotti kuus), Arctic jooki või mõnda süsivesikubaasil toodet lisaks, nii et ca 2000 – 2500 kr/kuus. +vitamiinid ja mineraalained. Enne võistlusi läheb veel rohkem ca 3 – 4x WDGP + Protein No1 (2 kotti), + kreatiintsitreeti 2 purki. 3000 – 4000 kr/kuus. Sellest ka tulemus ja korralik taastumine.

hugo boss
    Member

ega peab kõvasti sööma jah et korralikult taastuda. mõtetu niisama lusikotsaga mõõta neid valke. krt ise peaks ka rohkem sööma hakkama. teebki kohe kalkulatsioonid ära. mõtetu seal jõusaalis hantlit vedada kõi pärast asu midagi pole ja ära ei taasta.

freshman
    Member

jaa, oleks palju kergem, kui käiks tööl, aga…

kuna raha eriti ei ole, siis ei saa ka trenni alla palju panna…muidugi panen sinna alla niipalju kui võimalik…2 kotti whey 8100 kuus, 50 päeva peale 500 grammi glutamiini, teen ka kreatiinikuure, samuti ostan glükoosi…tavatoitu söön see-eest kõvasti – kartulit, leiba, piima, puuvilju…

Oleg109
    Member

to hugo boss: Glükoosi segan koos proteiiniga peale trenni, see sisaldab kiiresti imenduvaid süsivesikuid.

thunder
    Member

mul läheb üle tonni, põhiliselt WDGP, Glutamiinpeptiid + vitamiinid

Mul läheb praegu ainult see protein no.1. 325-400 kr. -oleneb kust osta. Kui rohkem pappi saan, peaks vist mingit süsivesikut ka ostma. Eelmine kuu jätkus no.1 kuuks ja praegugi veel alles.

Aga ma pole mitu kuud midagi juurde söönud. Aru küll pole saada, et halvemini läheks..

No 1 iseenesest maitses hästi. Samuti ka kana, samas mõte kodujuustust teeb juba südame pahaks, nii palju on seda söödud..

Makaveli
    Member

Tai kane toodetega läheb hetkel kuus umb. 500 eek , kui midagi USA tootja toodet tahaks peaks ikka rohkem raha välja käima.

chewits
    Member

no mingi 3 tuhat läheb kuus ära mõnikord rohkem isegi kui metaani tahan osta

iluspoiss
    Member

mul läheb päevas 1 Farmi kohupiimapasta….. ca 16 EEK 500 g…valke 15,7 % per 100g

Suhkruga peris hea ka. Ülejäänud valgud saab tavatidust….jogurt, piim…liha……midaiganes.

Striker
    Member

mul läheb päevas 1 Farmi kohupiimapasta….. ca 16 EEK 500 g…valke 15,7 % per 100g

Minu arust on Farmi kohupiimapasta tavatoit, nagu liha,kala jne.

Endal läheb kuus toidulisandite peale nii 350-400 krooni. Valk+vitamiinid.

Axer
    Member

Suht vähe läheb….mingi 200

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.