kas keegi oskab õelda et kas ratta sõiduga saab reisi väiksemaks?
kellel on kogemusi
ma käin jooskmas ka niipalju kui põlv lubab(kõhreopil käisin)
aga kuna ma ratsasportlane ka sis on rattasõit mu lemmik ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et ratta sõit pidi efektiivne olema siis mõtlesin et kui tihti ja kaua peaks rattaga sõitma kui tahan alla võtta?
Reisi saab väiksemaks siis, kui kaal langeb (soovitavalt rasva arvelt, mitte lihase arvelt). Jalgrattasõit ega ükski teine treening otseselt reisi väiksemaks ei tee. Selleks, et ükskõik mida väiksemaks teha, tuleb ikka kogu keha rasvaprotsenti vähendada. Lokaalne rasvapõletus on praktiliselt realiseerimatu. Seega: kui soovid mingit ümbermõõtu vähendada, pead ühtlaselt kogu keha rasvaprotsenti vähendama. Selleks pead õigesti toituma ja õigesti treenima. Rattasõit aitab rasvapõletusele kindlasti kaasa.
No naisterahval see reierasv on üsna ilmselt östrogeenne ja sellest ta üldise rasvapõletusega inimlikul viisil sageli lahti ei saa, tuleb just selle va Poliquini-Fredi “piirkondliku rasvapõletuse” ehk hormonaalse mõjutamise strateegiat katsetada. Ehk siis nt rattaga intervalltreeningut katsetada, mäest üles-mäest alla meetodil.