Skip to main content

jalapress ja pilt taskus

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » jalapress ja pilt taskus

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    stainless
    Member

Iga kord peale jalapressi püsti tõustes kisub pilti tasku, paneb pea veidi ringi käima, pean korra kuskile toetuma jne. Raskustega vist üle ei pinguta, maksimumi peale ei pane. Teen vaid tagasihoidliku 140kg-ga 3×10. Kaalu on 92kg. Teiste harjutustega sellist jama pole olnud. Jalapäeval esimene harjutus.

T6nu69
    Member

Mul juhtub tihti sama jama, et tahab korraks pildi taskusse visata…

Ottoson
    Member

Kuidas sul vererõhuga lood on?

stainless
    Member

Kuidas sul vererõhuga lood on?

Aegajalt ikka kontrollitud. Pole kunagi probleeme olnud.

UmbIsik
    Member

Tõuske rahulikult ja aeglaselt püsti. Mul võtab ka pea ringi käima, kui pärast seeriat järsku üles karata.

Karu
    Member

Seda on aeg-ajalt ikka juhtunud. Oota sek enne ülestõusmist, see tuleb pingutusega suurest vererõhu muutusest, mida veel suurendab omakorda veel see ebamäärane asend ka, mis jalapressi tehes on.

ROtter
    Member

Iga kord peale jalapressi püsti tõustes kisub pilti tasku, paneb pea veidi ringi käima, pean korra kuskile toetuma jne. Raskustega vist üle ei pinguta, maksimumi peale ei pane. Teen vaid tagasihoidliku 140kg-ga 3×10. Kaalu on 92kg. Teiste harjutustega sellist jama pole olnud. Jalapäeval esimene harjutus.

Tegemist hetkelise ajuvereringehäirega. Otseseks põhjuseks pingutuse järsu katkestamise tagajärjel tekkinud tugev vererõhu langus ja kehaasendi kiire muutus. Selle vältimiseks tuleb tugevdada südame-veresoonkonda.

Põhjuseks võib olla ka vähene soojendus enne trenni ja soovitavalt tee enne mingi kergem harjutus, sest adaptatsioon ei ole veel mõnikord käivitunud nii kiiresti.

Raivo Piiber
    Member

Tegemist hetkelise ajuvereringehäirega. Otseseks põhjuseks pingutuse järsu katkestamise tagajärjel tekkinud tugev vererõhu langus ja kehaasendi kiire muutus. Selle vältimiseks tuleb tugevdada südame-veresoonkonda.

Põhjuseks võib olla ka vähene soojendus enne trenni ja soovitavalt tee enne mingi kergem harjutus, sest adaptatsioon ei ole veel mõnikord käivitunud nii kiiresti.

Jap, küsimusi võib tekitada ka hingamine, õigemini siis hinge kinnihoidmine pingutuse ajal. Ja kindlasti ei soovitaks kohe esimese asjana hakata lahmima jalapressi – ise teen näiteks kergeid seeriaid smithil + 1-2 soojenduseeriat jalapressil enne tööseeriaid.

Mul hakkas ükskord jalapressil pingutades pea valutama ja valutas nädal aega.Iga kord, kui trenni hakkasin tegema, hakkas valutama. Mõnikord tuli varem ka seda ette. Asi on seotud vererõhuga, nagu ma isegi järeldasin. Piisav soojendus aitab.

AlanBStard
    Moderator

Mul kipub sama asi olema, aga peale jalapressi ka muu tegevuse juures kui koormus väga intensiivseks läheb. Ette kummardamine toob pildi tagasi. Olen nagu lugenud, et veresoonte väga tugev laienemine lihastes võib ajule verd väheks jätta ? Igatahes kohvi joomine aitab. Samuti pole ACC-d tarbides seda efekti märgatavalt esinenud. Tugeva alakaloraazhiga oli nähtus justkui palju tugevam… samas võis seal kaks eri efekti kombineeruda.

LB
    Member

mul hüppenööriga hüpates hakkab pea nii hullult valutama et 3 päeva järjest valutab a seda ainult siis kui maksimum kiirusega hypata…eriti hüppenööri enam ei puuduta.

Gunnar
    Member

Mul peale jalapressi suhti tihti lööb uimaseks natuke,pea hakkab valutama, silmad lähevad punaseks ja vahest on ninast verd hakanud tulema,aga mul raskused ka natukese teised ja pingutus on ka väga kõva.vererõhu lööb lihtsalt väga kõrgeks korraks.

eintsius
    Member

Te aeroobset ka teete vahest?

LB
    Member

Te aeroobset ka teete vahest?

liiga paljugi…

Hi
    Member

Äkki olete ületreeningus ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.