Jalapress
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jalapress
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
UmbIsik.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2008 at 7:48 p.l. #14571
Anonüümne
GuestTere õhtust,
Tekkis siis selline huvitav küsimus, et kui palju kaalub jalapressi üles surutav osa tühjalt?
Ühesõnaga, kui ma laon jalapressile peale nt. 100 kilo, kui suur on see tegelik raskus, mida ma ülesse surun.
Ise mõtlesin, et see võib kaaluda kuskil 20 kilo ringi, aga sooviks kindlalt teda.
Juhul kui see varieerub eri firmade masinate puhul, siis mõtlen ma “Acroman”i oma, kus on küljes ka hac-kükki trenažöör.
Ette tänades,
Janek
august 20, 2008 at 8:01 p.l. #163674Raivo Piiber
MemberTere õhtust,Tekkis siis selline huvitav küsimus, et kui palju kaalub jalapressi üles surutav osa tühjalt?
Ühesõnaga, kui ma laon jalapressile peale nt. 100 kilo, kui suur on see tegelik raskus, mida ma ülesse surun.
Ise mõtlesin, et see võib kaaluda kuskil 20 kilo ringi, aga sooviks kindlalt teda.
Juhul kui see varieerub eri firmade masinate puhul, siis mõtlen ma “Acroman”i oma, kus on küljes ka hac-kükki trenažöör.
Ette tänades,
Janek
Ei oska öelda, ise selle raskusega ei arvesta, kuid sa pöördu otse Arcomani, ehk oskavad aidata …
august 20, 2008 at 8:12 p.l. #163676Vägivaldur
MemberLisaks massile, mida sa üles surud, sõltub raskus ka nurgast, mille all sa massi surud. Ei ole küll kindel, et jalapresside ülessurutavad osad kaaluvad sama palju ja et nende surumisnurgad on samad. Ma pole teinud trenni kahe jalapressiga, mida oleks täpselt sama raske suruda kui sama hulk kettaid on küljes. Kõik on olnud erinevad.
august 20, 2008 at 8:33 p.l. #163681Capricorn
MemberKas sa näiteks reite sirutusel ette (istudes trenažööril) ka vaevad pead selle pärast, et paned küll 50 kg jagu raskust “peale”, aga kui palju see konstruktsioon kaalub, mida pead jalgadega üles tõstma?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See raskuse absoluutväärtus on jalapressi puhul tõesti mõttetu. Kui kangiga kükke teed, siis on kasulik kõik üksikud kilod kokku liita, sest see on juba selline harjutus, mida saad otseselt võrrelda (teistega näiteks) ning mis on üsna üheselt võetav. Jalapressi puhul tõesti võib erinevate presside puhul kasutatavate raskuste erinevus olla suurem kui see konstruktsiooni kaal (et ühel pressil teeb mees 400 kg-ga sama palju kordusi kui teisel näiteks 425-ga vms)august 20, 2008 at 8:40 p.l. #1636820ttt
MemberMulle on öeldud, et 30-40kg.
august 20, 2008 at 8:49 p.l. #163683Void
MemberSeal jõusaalis ,kus ma käin kaalub jalapress tühjalt 30kg . (silt on peal )
Aga no eks iga firma tooted on erineva kaaluga .
august 20, 2008 at 8:59 p.l. #163684intsu007
Memberma arvan et arcomani jalapressi lükatav osa kaalub vb 50kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2008 at 5:36 e.l. #163700KennyLumiste
MemberEi oska öelda, ise selle raskusega ei arvesta, kuid sa pöördu otse Arcomani, ehk oskavad aidata …Vaata parem siia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2008 at 5:49 e.l. #163701UmbIsik
MemberLisaks massile, mida sa üles surud, sõltub raskus ka nurgast, mille all sa massi surud.Kui õigesti mäletan, siis et teada saada, kui palju kalle mõjutab tuleb raskus läbi korrutada vertikaali ja kalde vahelise nurga koosinusega.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.