Skip to main content

jalapress……….

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jalapress……….

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    matrix99
    Member

Mida arvata yhe jalaga tegemast jala pressi mis on selle miinused ja selle plussid kas mõtekam olex teha jalapressi yhe või kahe jalaga……..ok loodan et saate selles aidata matrix:)

Ott Kiivikas
    Member

Olen teinud nii ühe kui kahejalaga, enamuse siiski kahe jalaga. Kõik ühe ja käe või jalaga tehtud liigutuste puhul on plussiks see, et saad maksimaalselt keskenduda konkreetsele lihasele. Miinuseks ainult topelt ajakulu. Kahe käe või jalaga sooritamistel pead korraga keskenduma mõlemile korraga.

Raimond
    Member

Sama teema kohta ootaks arvamust tegelikult seoses teise harjutusega: seisad, mõlemas käes on hantel, hakkad ennast vaheldumisi paremale ja vasakule kummardama- seega peaks arenema külgmised kõhulihased. Seda harjutust saab teha ka nii, et hantel on ainult ühes käes.

Sõber kunagi väitis, et kui hantel on mõlemas käes ja teha korraga nii vasakut kui paremat külgmist kõhulihast, toimib teine hantel nö vastukaaluna ja seetõttu lihase pingutusefekti ei järgne. Kas kellelgi on mingit seisukoha selle väite suhtes?

Minu arust on see BS sest ma tunnen kahe hantliga tehes seda kuidas lihas töötab, aga ikkagi?

Ott Kiivikas
    Member

No kui kaalu peale asetada ühesugused raskused on tulemus selline nagu seal ei olekski midagi, kaal püsib tasakaalus. Olen soovitanud seda teha nii, et raskus on ühes käes, siis on ka vaja rohkem pingutada, et keha teisele poole kallutada.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.