Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll
- This topic has 65 replies, 22 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
oktoober 19, 2010 at 1:02 p.l. #279661
gmaster
MemberKa seda teen päris tihti.Kuid siin on minu meelest eestikeelne vaste väga eksitav sest rinnaga pole siin mingit pistmist: kang on ju õlgade peal kõri lähedal ja kaugel rinnast.
Eeskükk siis.
oktoober 19, 2010 at 3:48 p.l. #279675PT London
Membern2ri n2tsu palun, mitte mu teksti…ma tootan inglismaal/keeles,kui ei sobi,siis ma enam ei postita…or just google it ffs
oktoober 19, 2010 at 4:08 p.l. #279676maverick
Membermõni kohe peab targutama ja mölisema koguaeg
oktoober 19, 2010 at 6:42 p.l. #279689Hirmus Ants
MemberÜldiselt inimesed, kes just on millegi pärast poolküki poolt, on lihtsalt tegelikult liiga laisad, et teha täiskükki.Kui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha.
“>oktoober 19, 2010 at 6:49 p.l. #279692Jarmo Oberst
Membermõni kohe peab targutama ja mölisema koguaegKuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!
oktoober 19, 2010 at 7:38 p.l. #279697matjusm
MemberKui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha.
“>Muidugi ei ole vaja aga kui sul on valida millist harjutust teha, siis võiks ju ikkagi valida kõige parema ja kasulikuma. Miks ei võiks tavaharrastaja teha kõige paremaid harjutusi?
oktoober 19, 2010 at 7:52 p.l. #279701Hirmus Ants
MemberLoomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline “terve keha harjutus”. Tehniliselt suht keeruline, suvalisele “pühapäeva”treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse.
“>oktoober 19, 2010 at 8:16 p.l. #279705Risto Uuk
MemberKuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!Nii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?
oktoober 19, 2010 at 8:23 p.l. #279706Jarmo Oberst
MemberNii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad
“>oktoober 19, 2010 at 8:53 p.l. #279717PT London
MemberNii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?jutt kaib minust?
oktoober 19, 2010 at 8:57 p.l. #279719PT London
MemberEi loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad
“>thanks!
oktoober 19, 2010 at 9:25 p.l. #279721daemonium
MemberNii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?Nonäädsiis.
Said stiimuli kogemuste ja teadmiste omandamiseks,
“>Kuigi …
mina siin mingit ülbitsemist tuvastada ei suutnud …
nii et ei saa aru,millest konkreetselt jutt.
oktoober 19, 2010 at 9:30 p.l. #279724PT London
MemberArusaamatus…mida minu puhul tihti juhtub
“>oktoober 20, 2010 at 3:51 e.l. #279729ROtter
MemberLoomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline “terve keha harjutus”. Tehniliselt suht keeruline, suvalisele “pühapäeva”treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse.
“>Tõestused, faktid, analüüs?
oktoober 20, 2010 at 5:12 e.l. #279732Jarmo Oberst
Memberjutt kaib minust?kustutada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.