Skip to main content

Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 66 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

Ka seda teen päris tihti.

Kuid siin on minu meelest eestikeelne vaste väga eksitav sest rinnaga pole siin mingit pistmist: kang on ju õlgade peal kõri lähedal ja kaugel rinnast.

Eeskükk siis.

PT London
    Member

n2ri n2tsu palun, mitte mu teksti…ma tootan inglismaal/keeles,kui ei sobi,siis ma enam ei postita…or just google it ffs

maverick
    Member

mõni kohe peab targutama ja mölisema koguaeg

Hirmus Ants
    Member

Üldiselt inimesed, kes just on millegi pärast poolküki poolt, on lihtsalt tegelikult liiga laisad, et teha täiskükki.

Kui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha. <_<“>

Jarmo Oberst
    Member

mõni kohe peab targutama ja mölisema koguaeg

Kuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!

matjusm
    Member

Kui me räägime nö. tavainimestest, kelle eesmärk ei ole osaleda jõutõstmise võistlustel vms, siis milles probleem? Vabalt võivad oma jalad ka jalapressiga või hack-masinal ära treenida, ei olegi üldse vaja lahtise kangiga kükke teha. <_<“>

Muidugi ei ole vaja aga kui sul on valida millist harjutust teha, siis võiks ju ikkagi valida kõige parema ja kasulikuma. Miks ei võiks tavaharrastaja teha kõige paremaid harjutusi?

Hirmus Ants
    Member

Loomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline “terve keha harjutus”. Tehniliselt suht keeruline, suvalisele “pühapäeva”treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse. <_<“>

Risto Uuk
    Member

Kuna ta biidib teemat siis pole see targutamine. Konkreetsed vastused, kel huvi googeldab ise edasi. Nii lihtne ongi!

Nii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?

Jarmo Oberst
    Member

Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad <_<“>

PT London
    Member

jutt kaib minust?

PT London
    Member

Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad <_<“>

thanks!

daemonium
    Member

Nonäädsiis.

Said stiimuli kogemuste ja teadmiste omandamiseks, <_<“>

Kuigi …

mina siin mingit ülbitsemist tuvastada ei suutnud …

nii et ei saa aru,millest konkreetselt jutt.

PT London
    Member

Arusaamatus…mida minu puhul tihti juhtub <_<“>

ROtter
    Member

Loomulikult võib, aga ei pea. Kui eraldi lihastest rääkida, siis nii jala esi- kui tagaosale ja säärele on efektiivsemaid harjutusi kui kükk lahtise kangiga, see on rohkem selline “terve keha harjutus”. Tehniliselt suht keeruline, suvalisele “pühapäeva”treenijale ei soovita. Vahet ei ole täpselt miliseid meetodeid oma eesmärkide saavutamiseks kasutatakse, tähtis on, et see saavutatakse ja ise rahul ollakse. <_<“>

Tõestused, faktid, analüüs?

Jarmo Oberst
    Member

jutt kaib minust?

kustutada.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 66 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.