Skip to main content

Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 66 total)
  • Autor
    Postitused
    samuil
    Member

Vööd kasuta jah suurematel raskustel, las süvalihased saavad ka koormust. Teen ise ka tossuga trenni kuid neil ei ole neid nn. “õhkpatju” talla all. Müügil igasuguseid täistallaga tosse. Kui sul trennis kõik ok siis ära pane neid kommentaare lihtsalt tähele.

samuil
    Member

Sa oled vist müütide küüsi langenud. Ei ole midagi hullu sügavate kükkidega, nad ei ole ohtlikud ja pigem sa treenid end niimodi rohkem kui sa kasutad suuremat amplituudi.

Ma mõtlesin good morningu tehnikat. Sa laskud põlvedest alla. <_<“>

matjusm
    Member

Ma mõtlesin good morningu tehnikat. Sa laskud põlvedest alla. <_<“>

Peabki natuke, muidu ei saa eriti seda tagumikku taha poole viia.

samuil
    Member

Peabki natuke, muidu ei saa eriti seda tagumikku taha poole viia.

OK sa tead paremini kuidas õige.

PT London
    Member

#1 venita ennast lahti

#2 tugevda alaselga

#3 tee õige tehnika selgeks

#4 kuni #1-3 pole ok, kyki nii sygavale et anterior pelvic tilt ei tuleks, sul selg pool kyyrus ju enamus ajast, lausa kutsud vigastust kylla!

Ei saa aru miks good morningut teed, on ju näiteks romanian deadlift!

Kyki tehnikat saad parandada alustades goblet squat harjutamisega

stamma
    Member

Üldiselt inimesed, kes just on millegi pärast poolküki poolt, on lihtsalt tegelikult liiga laisad, et teha täiskükki.

jrx
    Member

Kyki tehnikat saad parandada alustades goblet squat harjutamisega

Harjavarrega pea kohal kükk sellele lisaks ka.

matjusm
    Member

Harjavarrega pea kohal kükk sellele lisaks ka.

Neid peakohal kükke (mitte harjavarre vaid ikka laetud kangiga) ja eeskükke teen ma niikuinii, lihtsalt seekord ei pannud neid videosse.

Üldiselt inimesed, kes just on millegi pärast poolküki poolt, on lihtsalt tegelikult liiga laisad, et teha täiskükki.

Sellega olen nõus.

Suur osa inimesi aga ei viitsi üldse kükki teha ja suur osa jällegi ei viitsi üldse väga jalgu treenida. Isegi kui sa oled selline rind-biits-kõht rannalihaste mees, kas neile siis ei tule pähe et selline Johnny Bravo’lik kehaehitus näeb lihtsalt väga loll välja.

PT London
    Member

Su over head squatti sooviks kyll näha, laetud kangiga muidugi?

matjusm
    Member

Läheb veidi aega kuid ehk nädala lõpuks saan selle ka filmitud ja üles pandud.

jrx
    Member

Läheb veidi aega kuid ehk nädala lõpuks saan selle ka filmitud ja üles pandud.

Ma tahaks näha tühja kangiga ka:) Ideaalne vorm tühja kangiga (20 kg). Miks seda, on see, et teatud hetkest raskus sunnib peale mingi vormi, mis töötab küll jõu arendajana mingis keha osas aga ei korrigeeri painde probleeme selliselt nagu kergem raskus.

Huh… peale võistlusi võtan ka uuesti selle asja ette.

gmaster
    Member

Ole hea, räägi eesti keeles:) Kõik ei pruugi aru saada su anterior tiltidest ja gobletitest

matjusm
    Member

Ole hea, räägi eesti keeles:) Kõik ei pruugi aru saada su anterior tiltidest ja gobletitest

Üldiselt nõus aga vahest on inglise keel parem andmaks edasi seda mida soovid öelda sest paljude asjade kohta lihtsalt ei tea eestikeelset vastet.

samuil
    Member

Kükk kang rinnal on samuti hea õige küki tehnika omandamiseks.

matjusm
    Member

Kükk kang rinnal on samuti hea õige küki tehnika omandamiseks.

Ka seda teen päris tihti.

Kuid siin on minu meelest eestikeelne vaste väga eksitav sest rinnaga pole siin mingit pistmist: kang on ju õlgade peal kõri lähedal ja kaugel rinnast.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 66 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.