Jalad valusad!Aidake!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Jalad valusad!Aidake!!
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by
pitbull.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2004 at 6:23 e.l. #3172
Mossemeez
MemberNii kysimus siis selline,et hakkasin nyyd statoilis tööl käima ja seal peab mingi umbes 10 tundi 12 tunnisest vahetusest pysti seisma.Olen käinud seal umbes 5 korda ja varem polnud nagu midagi(polnud ka niipalju seismist sest kliente oli vähe).Eile oli aga päris palju kliente ja jalad olid päeva lõpuks päris valusad.Ommikuks olid jalad aga nii valusad,et lonkan natukene juba.Mida teha.Äkki oskab keegi öelda,et milliseid harjutusi peaksin rohkem jalgadele tegema või aitab ainult lioton geel/spordigeel?Muidu olen ise suur jõusaali fänn olen käinud juba kolm aastat ja suuremat rõhku pööranud ylakehale.
Tänud neile kes viitsivad vastata.
Oliver
november 15, 2004 at 9:32 e.l. #42044Undionu
MemberKunagi sai turvana töödatud ja tuli ka 14-tunniseid seismispäevi, alguses küll jalad valutasid, aga hiljem harjus ära. Proovi näiteks jalavanne pärast tööpäeva(meresoolaga või miskit sellist). Ja jalanõud näiteks plätud või korralik nahkking, et jalg võimalikult palju õhku saaks.
november 15, 2004 at 9:54 e.l. #42045mesikäpp
MemberEga sul vist midagi muud ie olegi teha kui ära harjuda, muidugi on vist mingeid veresoone laiendajaid ka olemas mis leevendavad neid valusid. Küsi aaptekist.
november 15, 2004 at 10:36 e.l. #42055Yx_naine
Memberjalavannid jah kõige õigemad
apteegist vaata mingi vannisoola või värk kah spetsiaalselt väsinud jalgadele peaks olemas olema – ei mäleta kes tootja, aga mingi jalahooldussari sisaldas mu meelest ka midagi sellist
kui vannitatud siis pikutama ja jalad seinale otseses mõttes
minu tädi 24 tunnistes valvetes oli alati peal vahetust väljamagamiseks sättind end niiviisi et jalad kõrgemal kas mingi suurem diivanipadi jalge alla nii et väike diagonaal jääb aga jalg päris õhus ka ei peaks olema
november 25, 2004 at 7:25 e.l. #42359Ott Kiivikas
MemberMul endalgi on olnud kokkupuude töökohtadega kus päev otsa püstijalapeal olema pidi, kasutasin iga vaba hetke, neid sul ju ka päeva jooksul tuleb selleks et visata selili ja tõsta jalad üles. Mõjus päris hästi samuti see et võtsin enesele eesmärgi mitte teha sellist tööd kuni pensionini ja see on aidanud mind elus edasi.
november 25, 2004 at 7:35 e.l. #42363Annika Pärtel
MemberEndal ka tulnud kunagi turvamas käia-no algul oli ikka paras hullumaja, jalad lausa turses all ja liikuda oli raske. Trenni ei suutnud tükk aega korralikult teha:( Samas tõesti, harjub ära.
Katsu kindlasti õhtul jalad kuskile kõrgemale tõsta-nii puhkavad väga hästi. Ise kasutan praegu peale pingelisemaid (tantsu-sest jõusaal nii laastavalt ei mõju jalgadele) trenne Hepageli, mis on küll veenipõletikele mõeldud (samas kaua seismine jne soodustavadki veenihaigusi), kuid teevad jalad mõnusalt jahedaks ja puhanuks.
november 28, 2004 at 10:47 e.l. #42438pitbull
Memberkallis aga hea vahend on ortopeedilised jalanõud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.