Skip to main content

jalad sitkemaks?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » jalad sitkemaks?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    j6ujunn
    Member

Tervist!

Tahaks jalgu sitkemaks,mis on kehaga võrreldes propotsionaalselt jämedamad,hakkasin jooksmas ka käima ning,kas peaks jõusaalis siis jalgu suuremate kordustega tegema ja kergemate raskustega

jrx
    Member

Ei!

Pigem just aktiivne rasvapõletus + suured raskused ja vähe korduseid.

Mailman
    Member

jrx, Sina kui fighter, mis põhimõtete alusel teed sina kükki?

jrx
    Member

Kuna mul on jalgades plahvatuslikku powerit enda meelest küllalt ja samas jalgades massi ka omajagu, siis ma väga palju jalgadele ei keskendu ja ei jälgi ka seda, et palju nüüd massi või numbreid juurde tuleb. Rohkem selline alalhoidmine / liikuvuse suurendamine minu jaoks ja püsivust on väheks jäänud.

Olen proovinud

1×20 (väga mõnus, piimhappe lõi lakke!)

5×5 (tegin väga vähe aega, numbrid kasvasid mühinal)

ja viimati (ning ilmselt selle juurde tulen ka tagasi) 3×8 (ent üheks korduseks on täissügavusse allatulek aeglases tempos, veerand üles, uuesti max sügavusse alla ja siis uuesti üles – seda teen jalgu laialt hoides ja tõstetud kandadega. Tunnen et teeb mõnusalt puusa lahti ja arendab seda jala osa mis minul nõrgem ja selle tõttu võibolla põlv ebastabiilsem)

Mailman
    Member

Nojah, mul endal praegu jõusaalis küll paus sees, kuid viimati tegin 5×5 kah, numbrid kasvasid ning samas kasvas ka tunne koguaeg et jalad treenib kuidagi liiga kinni.

Mõtlesin nüüd, et peaks jõusaaliga uuesti vahepeal tutvust tegema, kuid ei soovi jalgu enam ”kinni” treenida , aga samas ei saa ka jalgu tegemata jätta ülakeha kõrvalt.

Peaks vist siiski klassikalist 3×6-8 tegema.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.