Jalad proportsioonist väljas.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jalad proportsioonist väljas.
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 11 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2011 at 9:28 e.l. #15053
liisep
MemberTere, paluks abi veidi, mida peaks parandama ja kuidas edasi minna.
Ma olen 180 cm pikk, kaal ~71kg. Ise arvan, et proportsioonist väljas.Õlgade laius 45, käsivars 31, rinna ümbermõõt 90, vöö 69, puus 100 (reie ümbermõõt 61, säär 39). Ülakeha üle ei kurda, aga jalad on liiga tugevad ratsutamisaegadest (8a) ja suurel osal ka geneetiliselt. Viimased 3 kuud olen palju käinud jooksmas ja ujumas – lihastrennist pump (bodypumpis vaheaegadega käidud ~1.5 aastat) ja jõusaal tav. üldise kava järgi.
Toitumise koha pealt teen eelkõige tervislikemaid valikuid, selle koha pealt põhimõttelisi probleeme pole – söön 5-6 korda päevas kava järgi.
Eesmärk oleks natuke veel alla võtta, lihaseid toonuses hoida ja säilitada hea tuju ja tervis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus olekski, et kuidas proportsioone parandada? Millele rõhku panna, et jalad ülakehaga vastavusse viia?
Aitäh
veebruar 21, 2011 at 9:44 e.l. #290661matroxx
MemberSelleks tuleb ülakeha kaasa aidata mitte välja mõelda viise kuidas jalgu peenemaks saada.Kuna te ei ole kulturist ega ka raskejõustiklane siis ma ei tahaks küll uskuda,et teie jalad niivõrd lihastes ja tugevad on nagu väidate.
veebruar 21, 2011 at 9:53 e.l. #290664rennosport
Memberet jalad ratsutamisest proportsioonist välja läheks, siis tuleks vast ratsutada nii, et hobune ratsutab ratsutaja seljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2011 at 9:58 e.l. #290665liisep
MemberSelleks tuleb ülakeha kaasa aidata mitte välja mõelda viise kuidas jalgu peenemaks saada.Kuna te ei ole kulturist ega ka raskejõustiklane siis ma ei tahaks küll uskuda,et teie jalad niivõrd lihastes ja tugevad on nagu väidate.Tugevad – domineerivamad. Sentimeetreid ma ju välja ei mõtle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2011 at 10:13 e.l. #290666matroxx
MemberSelliseid teemasi on varemgi tehtud kuid soovitus on kõigil üks olnud,arenda järgi ülakeha ning tunne rõõmu selleüle,et jalad juba heas vormis on.
veebruar 21, 2011 at 10:53 e.l. #290671argoll
MemberTere, paluks abi veidi, mida peaks parandama ja kuidas edasi minna.Ma olen 180 cm pikk, kaal ~71kg. Ise arvan, et proportsioonist väljas.Õlgade laius 45, käsivars 31, rinna ümbermõõt 90, vöö 69, puus 100 (reie ümbermõõt 61, säär 39). Ülakeha üle ei kurda, aga jalad on liiga tugevad ratsutamisaegadest (8a) ja suurel osal ka geneetiliselt. Viimased 3 kuud olen palju käinud jooksmas ja ujumas – lihastrennist pump (bodypumpis vaheaegadega käidud ~1.5 aastat) ja jõusaal tav. üldise kava järgi.
Toitumise koha pealt teen eelkõige tervislikemaid valikuid, selle koha pealt põhimõttelisi probleeme pole – söön 5-6 korda päevas kava järgi.
Eesmärk oleks natuke veel alla võtta, lihaseid toonuses hoida ja säilitada hea tuju ja tervis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus olekski, et kuidas proportsioone parandada? Millele rõhku panna, et jalad ülakehaga vastavusse viia?
Aitäh

Selliste mõõtudega peaks Sul olema väga ilus liivakell.Kui sa tahad proportsiooni parandada, siis tuleks rõhk panna õlgadele ja seljale.Üle ka sellega ei maksaks pingutada, sest siis kaob naiselikkus ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
veebruar 21, 2011 at 12:56 p.l. #290677gmaster
MemberSelliseid teemasi on varemgi tehtud kuid soovitus on kõigil üks olnud,arenda järgi ülakeha ning tunne rõõmu selleüle,et jalad juba heas vormis on.Just, või näita pilti, kui asi tõesti nii hull on.
Üldselt nähakse end ikka väga teistsugusena sellest, milline tegelikult ollakse:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.