Jalad…
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Jalad…
- This topic has 17 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2006 at 8:43 e.l. #75795
Kurupt
MemberTäiendan: küki variatsioonid on põlvedele paremad kui täiskükk. Mõne jalavigastuse puhul on just jalapress õige asendus kõikidele kükkidele. Aga kui jalad terved, siis ikka küki variatsioonid on minu arvates igatpidi paremad kui misiganes masin. Aga ma olen ka suht veendunud masinavastane
märts 16, 2006 at 9:43 e.l. #75803theONE1
MemberSama probleem, püksid täitsa kitsaks jäänud kintsust ja tagumikult peale jõusaaliga tõsisemalt alustamist, kaalungi tagasi aeroobse juurde minemist, uut garderoobi ka nüüd soetama ei tahaks hakata. Ju siis mõnel naisel kasvab lihas normaalselt ka ilma sheikideta vaid kohupiima ja kodujuustu jõul:) aga jõudu tahtsin rohkem kätesse saada ja vaat mis siis nüüd juhtus, valesse kohta läks:P (okok, eks ma ju treenin ikka kõike saalis, seep.’se ongi:D)See on ju enesest mõistetav et aeroobne on sama tähtis kui jõusaal, seda siis kombineeritult, muidu ei saagi vajalikke tulemusi ja toit loomulikult ka primaarne!
mai 28, 2006 at 10:31 e.l. #84444Annika Pärtel
MemberOleneb, kuidas jalgu treenida (lihas kasvab ju suuremaid raskusi ja vähem kordusi tehes). Enda puhul ka tähele pannud, et reied suht hästi arenevad (kuigi tahaks rohkem hoopis säärt ja ülakeha…) Jalad saavad mul ka üsna palju vatti: kiiruisutamine, bodypump, jõusaal. Jõusaalis väga palju ei teegi: sirutused ette masinal, press ja lõpuks vahel ka kükid ilma raskuseta (spets pingil), lisaks veel reie tagakülje harjutused (2) ja harjutused säärele (2) 1 harjutus reie eemaldajatele ja 1 reie lähendajatele. Väga seal valikus midagi muutnud ka ei ole (no ikka kükke kangiga ka teen vahel, pressi asemele, aga ei ole just lemmikharjutus…), sest vahelduse saavad jalad uisutamisest ja pumbist kätte ma arvan. Ja tähtis–venitused! Jala teeb ilusaks pringiks spagaat, nagu olen avastanud. Nii et üritan seda teha nii peale aeroobset, peale jalapäeva kui ka bodypumbis.
Mis riietesse puutub, siis jah, teksasid ma endale poest enamasti ei leia (mis reitest paras, see vöökohast hirmus lai
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja lepin sportlikuma garderoobiga.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.