jalad
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » jalad
- This topic has 36 replies, 15 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
joss615.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2008 at 5:18 p.l. #169391
timo116
MemberTeed liiga kergelt kükki äkki? Omal oli sama mure, kuid nüüd punnitan veel kõvemini ja tulemusi on ikka tulnud.Liiga kergelt? Nagu liiga kerge raskusega? Täitsa võimalik…
oktoober 18, 2008 at 5:28 p.l. #169393maximus89
MemberJulgen kahtlustada, et amplituud on liiga väike.Õige amplituud on ass-to-grass, tagumik kandadeni.
oktoober 18, 2008 at 6:32 p.l. #169396timo116
MemberJulgen kahtlustada, et amplituud on liiga väike.Õige amplituud on ass-to-grass, tagumik kandadeni.Okei…eks ma proovi
oktoober 18, 2008 at 7:09 p.l. #169402maximus89
MemberOkei…eks ma proovi
oktoober 18, 2008 at 8:41 p.l. #169405jrx
MemberJulgen kahtlustada, et amplituud on liiga väike.Õige amplituud on ass-to-grass, tagumik kandadeni.Mõni mees nagu mina ntx ei paindugi nii palju
oktoober 18, 2008 at 9:29 p.l. #169409maximus89
MemberMõni mees nagu mina ntx ei paindugi nii palju
oktoober 18, 2008 at 9:41 p.l. #169412Capricorn
MemberTagumik kandadeni- see on vist siis võimalik kui säärelihas olematu on ja ka reie kakspead eriti pole. Kui juba säärelihas hakkab reie kakspea vastu puutuma, siis sellest asendist allapoole on juba natuke kahlane lasta, sest see hakkab põlveliigest “laiali” painutama.
oktoober 19, 2008 at 5:39 e.l. #169420Alexander Andrusenko
ModeratorJulgen kahtlustada, et amplituud on liiga väike.Õige amplituud on ass-to-grass, tagumik kandadeni.Vaadake, et te selle ass-to-grass tehnikaga oma alaselga ei vigasta. Kui liiga madalale kükkida, siis paratamatult läheb selg alumises asendis kõveraks ja sellest tulenevad paljud traumad. Mina igatahes alla paraleeli kükkida ei saa.
A võib-olla tõesti paindub mõni mees nii, et alumises asendis selg kõveraks ei lähe..
oktoober 19, 2008 at 7:29 e.l. #169426timo116
MemberVaata, et jalad oleksid piisavalt laialt ning päkad oleksid põlvede liikumise suunas, muidu nussid põlved ära.Aitäh hea nõuande eest
oktoober 19, 2008 at 9:30 e.l. #165091tonn999
MemberVaadake, et te selle ass-to-grass tehnikaga oma alaselga ei vigasta. Kui liiga madalale kükkida, siis paratamatult läheb selg alumises asendis kõveraks ja sellest tulenevad paljud traumad. Mina igatahes alla paraleeli kükkida ei saa.A võib-olla tõesti paindub mõni mees nii, et alumises asendis selg kõveraks ei lähe..
Jõutõstjad peavad ju kõik alla paralleeli kükkima
Rait laseb suht 300-ga ###### vastu maad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2008 at 9:32 e.l. #169159maximus89
MemberVaadake, et te selle ass-to-grass tehnikaga oma alaselga ei vigasta. Kui liiga madalale kükkida, siis paratamatult läheb selg alumises asendis kõveraks ja sellest tulenevad paljud traumad. Mina igatahes alla paraleeli kükkida ei saa.A võib-olla tõesti paindub mõni mees nii, et alumises asendis selg kõveraks ei lähe..
Mul on pikad jalad/käed ja suhteliselt lühike keha, nii on hea madalale lasta, selg on pigem nõgus, kui kõver selles asendis.Eelmine kuu tegin ka veel kükke paralleelini, aga nüüd on hoopis teine tunne teha, raskused on küll väiksemad, aga kõvasti raskem tundub endale.Tõstjad teevad ka kõik ass-to-grass kükke, samuti tegid kulturismi kuldaja profid, Tom “Legs” Platziga eesotsas.
oktoober 19, 2008 at 9:37 e.l. #169222Alexander Andrusenko
ModeratorJõutõstjad peavad ju kõik alla paralleeli kükkima
Rait laseb suht 300-ga ###### vastu maad 
Miks ALLA paralleeli? Küki loetakse ju, kui on reied paralleelsed. Alla selle ei ole vaja. Milleks teha liigset tööd?
Miks Rait vastu maad laseb, seda ma ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2008 at 9:50 e.l. #169432bohemianrhapsody
MemberNo kuulge, kasvuhormoon ja testosteroon on hoopis erinevad asjad.Testosteroonitase oleneb väga vähe treeningust, see oleneb palju rohkem vanusest ja loomulikest päevastest tsüklitest.Ja kasvuhormooni lihast kasvatav efekt on väga väike, mõelge nende naiste peale, kes teevad kükki, samas on ikka väiksemad, kui mehed.Muidugi, kasvuhormoon vallandab omakorda IGF-1 tootmise, aga ega IGF-1 ei ole samuti väga võimas anaboolne hormoon.Tõenäoliselt kõige võimsam lihaskasvu reguleeriv hormoon, peale testosterooni muidugi, on insuliin, kui temaga osata õigesti ümber käia.Insuliinile teatavasti kükk mingit mõju ei avalda.Praktikast teada efekt, et kükk on parim massiharjutus, tuleb sellest, et ta hõlmab lihtsalt kõige suuremat lihasmassi üldse kõigist harjutustest.Aga jällegi, ta paneb kasvama ainult need lihased, mis on töösse haaratud.Et seda paremini mõista, tuleb mõelda lihaskasvu mehhanismi peale: 1)harjutus koormab lihast 2)lihases tekivad pingutuse tulemusena mikrotraumad 3)peale treeningut hakkab organism traumasid parandama, kusjuures signaali selleks annavad erinevad hormoonid nagu IGF-1 ja insuliin (insuliin viib glükogeeni ja valgud lihastesse, et parandamine saaks toimuma hakata).
Sellest ilmneb ka hästi miks on vajalik peale trenni kortisoolitase madalaks saada.
Okay, point on selles, et need kes tahavad rind-biitseps kava teha ainult, neil ei tasu kükki teha, sest rinnalihasele kükk mõju ei avalda ja biitsepsi treenimiseks on samuti efektiivsemaid meetodeid.Iseasi on see, et teised lihased neil lihtsalt ei arene.
Ma vaatan, et teemast mingit osa sa valdad, üldpilt nagu jääb segaseks. Et siis kükke tehes testosterooni tootlikkus ei suurene? Mina väidan, et küki tegemine avaldab insuliini eritumisele mõju. Veresuhkru kaudu.
Ja siis veel selline küsimus, et kui testot tagumikku süstida, kas siis ainult tagumik hakkab kasvama ja on vaja kõik skeletilihased läbi torkida? See vist rohkem küsimus keemikutele…
oktoober 19, 2008 at 9:51 e.l. #169434bohemianrhapsody
MemberSa oled nii suur kui suuri raskusi sa liigutad.
oktoober 19, 2008 at 10:47 e.l. #169443maximus89
MemberMa vaatan, et teemast mingit osa sa valdad, üldpilt nagu jääb segaseks. Et siis kükke tehes testosterooni tootlikkus ei suurene? Mina väidan, et küki tegemine avaldab insuliini eritumisele mõju. Veresuhkru kaudu.Ja siis veel selline küsimus, et kui testot tagumikku süstida, kas siis ainult tagumik hakkab kasvama ja on vaja kõik skeletilihased läbi torkida? See vist rohkem küsimus keemikutele…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.