Skip to main content

J6usaal ja poks

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » J6usaal ja poks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Juss
    Member

Mulle on r22gitud et j6usaal ja poks ei sobi omavahel kokku, et yks arendab kiiret lihast mis ei kasva suureks ja teine arendab massi millega j2lle kiirus kaob. Kas vastab t6ele, et kui tegelen poksi k6rvalt ka aktiivselt j6usaaliga, siis ei kasva lihas selliseks nagu ta kasvaks ilma poksita.

Ott Kiivikas
    Member

Ühelgi spordialal ei ole üldjuhul võimalik jõuda heade tulemusteni kui ei ole olnud kokkupuudet jõusaaliga. Poks toimub üldjuhul anaeroobses faasis, kus organism lagundab kõige rohkem lihaseid, siit ka see kui soovime lihaseid kasvatada, ei peaks aeroobne seanss toimuma anaeroobses faasis. See ei tähenda, et jõusaal ei tuleks kasuks posijale, jõusaal lisab siiski jõudu ja poksis ei piis ainult heast tehnikast.

punamtsike
    Member

pole küll mingi spetsialist aga minu nägemust mööda onj õusaal ja poks vägagi tihedalt seotud. olen ka ise selliseid jutte kuulnud. rääkijateks on tavaliselt n.ö vanakooli poksitreenerid kes kardavad millegipärast jõusaali kui tuld. probleem tuleneb vististi müüdist, et nii kui kangi puutud muutud kohe lihamäeks ja kiirusest pole enam juttugi. poksijate puhul on asi tegelikult hoopis sedaviisi, et tehnikatrenn ja üleüldine põhja ladumine kulutavad niipalju energiat et jõusaalitrennist taastumiseks ja lihaskasvuks ei jää eriti midagi järelele. e piltikult öeldes iga lisanduva lihaskg kargad sa järgmises poksitrennis maha. muidugi Ercman teab sellest pikemalt rääkida. ta päris kõva lammutaja.

Juss
    Member

fakt ongi see, et tahan et lihas kasvaks nii nagu peab kasvama igal aktiivsel jõusaali inimesel kuid samas ei taha ka poksi maha j2tta…2kki on mingeid soovitusi mis aitavad poksi k6rvalt arendada ka lihaseid nii nagu seda ilma poksita!

t2nan vastuste eest ja ootan uusi vastuseid!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.