IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » IV IMM EMV 2009 kohapealne melu, kommentaarid, fotod
- This topic has 264 replies, 53 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2009 at 4:16 p.l. #224185
Biitseps
MemberTore kui rahule jäid
Kui ma ise veel ei võistelnud, siis käisin ikka jõusaalikaaslastega Eesti võistluseid vaatamas ja alati pärast võistluseid oli motivatsioon kõrgel ning päris mitu kuud sai kõvasti rohkem pingutatud 
No õhtul peale võistlusi oli juba selline trenni isu peal ,et ei tea mis ära teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 4:19 p.l. #224187vend vähk
ModeratorNo õhtul peale võistlusi oli juba selline trenni isu peal ,et ei tea mis ära teeks
Minul hetkel ei ole peale magamisisu midagi peal… Ma olen viimase 36 tunni jooksul ainult 1 tunni maganud. Hetkel olen Tartu Fitshopis ja kl 20:15 teen veel ühe sauna, et viimane võistlusgrimm kehast minema saada. Siis küll magama, aga hommikul teen juba kl 07:30 bodypumpi
oktoober 4, 2009 at 4:26 p.l. #224198ingrid81
MemberTore kui rahule jäid
Kui ma ise veel ei võistelnud, siis käisin ikka jõusaalikaaslastega Eesti võistluseid vaatamas ja alati pärast võistluseid oli motivatsioon kõrgel ning päris mitu kuud sai kõvasti rohkem pingutatud 
see rahavas seal oli super . töesti , nagu koju oleks tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>köik teretasid ja tuttavaid nägusid oli nii nii palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitääh Imre pildi eest , homme see saab Raami
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 4:28 p.l. #224199Lexusl
MemberMa ei tea kuidas teistega oli aga minul olid lihased alates esimeset sekundist pingul ja ma nagu pingutasin võistlejatega koos.
Lihtsalt iga kord kui mingit poosi võeti endal ka kohe kogu keha pinges

Väga emotsinaalne, võimas ja kordumatu kogemus.
Mul oli see esimene kord võistlustel käia ja nüüd on see pisik siis saadud

Mis puutub motivatsiooni laksu siis seda sai eile kõvasti, ilge tahtmine oli kohe pärast võistlust trenni minna.
oktoober 4, 2009 at 4:32 p.l. #224204ingrid81
MemberMa ei tea kuidas teistega oli aga minul olid lihased alates esimeset sekundist pingul ja ma nagu pingutasin võistlejatega koos.Lihtsalt iga kord kui mingit poosi võeti endal ka kohe kogu keha pinges

Mis puutub motivatsiooni laksu siis seda sai eile kõvasti, ilge tahtmine oli kohe pärast võistlust trenni minna.
mul oli kah ölg valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitääh , sulle ka Lexus . su söna on siiamaani mu körvus *suur* ihhiiiioktoober 4, 2009 at 4:35 p.l. #224207Lexusl
Membermul oli kah ölg valus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aitääh , sulle ka Lexus . su söna on siiamaani mu körvus *suur* ihhiiii“suur” muidugi heas mõttes, ma loodan, et sa valesti aru ei saanud

Nagu siin juba ennist mainiti eilse võistluse valguses, siis pildid teevad inimese väiksemaks.
Ja ma olin sind ju ainult piltide pealt näinud.
oktoober 4, 2009 at 4:38 p.l. #224211vend vähk
ModeratorMa ei tea kuidas teistega oli aga minul olid lihased alates esimeset sekundist pingul ja ma nagu pingutasin võistlejatega koos.Lihtsalt iga kord kui mingit poosi võeti endal ka kohe kogu keha pinges

Meie läksime ükskord kohe peale võistluseid jõusaali…siis kui öösel Tartusse tagasi jõudsime, aga motivatsioon ajas pööraseks:-D See ei ole ainuke kord, kui ma öösel trenni teinud olen:-DDD
oktoober 4, 2009 at 4:41 p.l. #224215ingrid81
Member“suur” muidugi heas mõttes, ma loodan, et sa valesti aru ei saanud
Nagu siin juba ennist mainiti eilse võistluse valguses, siis pildid teevad inimese väiksemaks.
Ja ma olin sind ju ainult piltide pealt näinud.

oi -muidugi see oli heas möttes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seisin eile körvuti Gerberiga ja olin laiem kui see super naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidugi paksem veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga mul aega on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ongi nii ja pikkemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olin eile nagu puuga pähe saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuna olin üllatunud köikides, millised köik tegelt on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lausa sjuper
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2009 at 4:43 p.l. #224219emmimees
MemberNüüd saab paar õhtut pildimaterjali uurida kõiksugu kohtadest. Palju õnne võitjatele!!
oktoober 4, 2009 at 4:50 p.l. #224224Janno R.
MemberKäisin esimest korda, väga rahul. Väga kõva võistlus oli. Palju õnne kõigile osalejatele!
oktoober 4, 2009 at 4:58 p.l. #224229Ott Kiivikas
MemberÜks küsimus. Miks mõnedele kolmandatele kohtadele medalit kaela ei riputatud? Samas näiteks kõikidele treeneritle antakse medal – iseenesest on see küsitav. Võibolla piisaks treenerile diplomist või karikast.Lisaks, äkki tasuks kaaluda aasta treeneri valimist?
Ma ei usu, et keegi ilma medalita jäi??? Esikolmikule ikka minu teada on medal pandud. Välja arvatud absoluutkategooria, kus antakse vaid võitjakarikas.
Aasta parimaid on valitud juba aastaid – sealhulgas ka treenereid. Olen mõned aastad tagasi ka ise sellise tiitli saanud, viimasel kahel aasta on see tiitel läinud minu abikaasale (kelle see on antud Liisa Otsuse head sportlike saavutuste eest).
oktoober 4, 2009 at 5:37 p.l. #224237J.J
MemberÜks küsimus. Miks mõnedele kolmandatele kohtadele medalit kaela ei riputatud? Samas näiteks kõikidele treeneritle antakse medal – iseenesest on see küsitav. Võibolla piisaks treenerile diplomist või karikast.Lisaks, äkki tasuks kaaluda aasta treeneri valimist?
Kui Sa nii väidad siis millisele III kohale siis medalit kaela ei riputatud?
oktoober 4, 2009 at 5:46 p.l. #224239J.J
Memberseltsimees Wise väidab, et mõnele kolmandale kohale ei riputatud medalit kaela………….ehk Ta täpsustaks kellele siis…..mind see lausa huvitab……..
oktoober 4, 2009 at 6:16 p.l. #224247JamesC
MemberMa ei tea kuidas teistega oli aga minul olid lihased alates esimeset sekundist pingul ja ma nagu pingutasin võistlejatega koos.Lihtsalt iga kord kui mingit poosi võeti endal ka kohe kogu keha pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga emotsinaalne, võimas ja kordumatu kogemus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub motivatsiooni laksu siis seda sai eile kõvasti, ilge tahtmine oli kohe pärast võistlust trenni minna.
Jõhker, miks sa siis lavale võistlema ei läinud, kui lihas pinges
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingis katis oleksid kindlasti 2 tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nt: 90kg+oktoober 4, 2009 at 6:19 p.l. #224248-AJ-Styles
MemberTalle vast andis vaatamine juba vajaliku motivatsiooni ja pinge:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.