Valik videosid delfist – paistab, et nad on seekord meist operatiivsemad olnud. Ma olin kella 00.00 ni dopingukontrollis ja peale seda alles sain sööma ja pesema, seega magama alles kella 02.00 paiku. Öösel ärkasin hirmsate krampide peale mõlemad rätseplihased said võistlusega sellise ülekoormuse, et otsustasid selle eest mulle une pealt kättemaksta

ca 5 min oli nii et hoia hinge kinni, sellised krambid. Õnneks perenaine tõttas soola järgi ja asi sai mõne minuti möödudes normi, kuid nüüd on uni läinud.
Videod siin
Usu ma tean mida sa tundsid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on kaks korde elus olnud asi ikka nii hull, et …. Viimne kord ööl enne Eestikaid aasta tagasi. Esimest korda tekkis mõte , et krt mille jaoks ma seda küll endale teen. 30 min kannatasin, sain samamoodi unepealt rätsepad palgiks, kuidagi sain püsti voodist. Siis selja sirutaja , ei saa liigutada, läheb krt veel mõni lihas, pilt valu pärast eest läinud, hoiad seinast kahe käega kinni, higi voolab nagu oleks saunas, soola võtta ei julge kuna krt pole ju veel lavalegi jõudnu jne. See oli täiega hull. 
Aga õnnesoovid 11 da tiitli puhul minugi poolt!