Isekoostatud kava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Isekoostatud kava
- This topic has 37 replies, 18 voices, and was last updated 20 years tagasi by
RDK.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2006 at 12:36 e.l. #6164
RDK
MemberEsmaspäev: Rind, Biitseps, Triitseps, Käsivarre lihas
Teisipäev: Säärelihased, Reielihased, Selja lailihas
Kolmapäev: Õlg, Trapets
Neljapäev: Säärelihased, Reielihased, Selja lailihas
Reede: Rind, Biitseps, Triitseps, Käsivarre lihas
Iga trenni lõpus ka selja alalihased ning kõhu sirg- ning põiklihas
Nädalavahetus vaba.
Ma postitasin sama ka ühte teise teemasse kuid…tahtsin üle küsida.Et mida siis muuta tuleks või sobib see täiesti?MInu arust lihasgruppe vahele ei jäänud ja üle ka ei pinguta.
jaanuar 9, 2006 at 6:20 e.l. #66133theONE1
Memberkaua teinud oled?
jaanuar 9, 2006 at 7:15 e.l. #65932ROtter
MemberEi ole hea kava. Proovi uuesti.
jaanuar 9, 2006 at 9:16 e.l. #65970theONE1
Memberigatahes kui oled algaja pole see kava eriti hea ja kui oled edasijõudnud, pole ka see kava hea!
jaanuar 9, 2006 at 9:25 e.l. #65971tsikoloog
Memberöeldakse küll “kus viga näed laita,seal tule ja aita” aga ütle mis su eesmärgid ja kaua oled treeninud, siis saab ka konkreetselt mingit soovitust anda
jaanuar 9, 2006 at 9:26 e.l. #65969Arnold
MemberKeegi tarkadest võiks siis öelda, mis on valesti ?!
Lahendust oleks vaja pakkuda, mitte lihtsalt kritiseerida..
jaanuar 9, 2006 at 10:12 e.l. #65929kobras
Memberoldmani jaox on iga isekoosatud kava bullshit
jaanuar 9, 2006 at 10:18 e.l. #65922theONE1
Memberma ei saa veel aidata kuna ei tea kaua ta teinud on, ootangi seda ju
rahu, kõik omal ajal!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2006 at 10:30 e.l. #66137ROtter
Memberoldmani jaox on iga isekoosatud kava bullshit
jaanuar 9, 2006 at 11:31 e.l. #66143Striker
MemberKas oled selle kava järgi juba teinud ka või see alles idee? Kahtlen, et korralikult trenni tehes jõuab jalg 48 tunniga ära taastuda, nagu sinu kava seda ette näeb teisipäev ja neljapäev. Ning kas 5 päeva jutti ära ei kurna?
jaanuar 9, 2006 at 11:47 e.l. #66144ROtter
MemberViis päeva järjest alaselga on koormav, lihas ei taastu ära; teisi lihasgruppe on 2x nädalas, õlga 1x ?
jaanuar 9, 2006 at 1:58 p.l. #66159RDK
MemberNii…ok ma teen mõned muudatused
Treeninud olen juba 2 aastat(mitte selle kava järgi..see on idee)
Pealegi…ma olen ka huvitatud teistest kavadest…mida võiksite pakkuda…tegin selle endale selle järgi kuidas ajaliselt sobib.Et siis mõni parem kava kuluks ära(Nagu mainitud laupäev ja pühapäev trenni EI TOIMU)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma postitas muudatused ka…ma veel uurin ja vaatan teisi kavu ja natuke varastan ideid

Edit:
See on siis M.M kava, natuke muudetud (kuna nii sobib ajaliselt paremini mulle)
Ja muideks see 5x järjest nädalast ei koorma ära.Tänan kriitika eest, ehk ütlete siis ka mis on kavas valesti ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>E. Rind, Selg, Biitseps
T. Reielihased, Säär, Õlg, Trapets
K. Biitseps, Triitseps
N. Reielihased, Säär, Õlg, Trapets
R. Rind, Selg, Triitseps
Iga trenn kõhulihased
jaanuar 9, 2006 at 2:06 p.l. #66160Mr.Y
MemberJaota kava neljaks, igat lihasgrupi kord nädalas. Siis ei tohiks ajaga probleemi tulla, treeningud parajalt lühikesed. Nt E,T,N,R trennid
Küsiks ise:
Ma ei hakka eraldi teemat tegema, kuid tahaks teada kas peale 4-5 kuulise treeningkogemusega isik võib kava 4jaks jaotada? Ma ise olne kuulnud ainult head selle jaotuse kohta, et saab lihase maksimaalselt kurnata läbi ja ületreeningu ohtu ka pole (7 päeva puhkust). Kui liiga vara, siis millal võiks kõige varem, mitme kuu treenimise järel?
jaanuar 9, 2006 at 2:45 p.l. #66165Silence
Memberselle kavaga saab ainult yletreeningu ju ,korralikult tehes ei jõuax selle järgi teha kyll…a no kui saalis niisama tolgendada käib see kava ka
jaanuar 9, 2006 at 2:52 p.l. #66166Arnold
MemberE. Rind, Selg, BiitsepsT. Reielihased, Säär, Õlg, Trapets
K. Biitseps, Triitseps
N. Reielihased, Säär, Õlg, Trapets
R. Rind, Selg, Triitseps
Iga trenn kõhulihased
Selline kava on juba palju etem, lihased on loogilises järjekorras .
Selle jaotuse järgi otsustades peaks olema tegu separatsooni treeninguga.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.