iq
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » iq
- This topic has 47 replies, 33 voices, and was last updated 18 years tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2008 at 6:18 p.l. #117765
skllm
Memberinglisekeelne 110
eesti oma 60(mõttetult lühike nagu)
jaanuar 13, 2008 at 10:18 e.l. #115749rennu21
Membereestikeelne 120ingliskeelne 75
jaanuar 14, 2008 at 11:54 e.l. #111523Rebane
KeymasterNo seda eestikeelset varianti IQ testiks kutsuda on tiba.. palju (mitte et ma oleks kehva tulemuse saanud). Pigem on tegemist tähelepanu nõudvate küsimustega. Ja ega see ingliskeelne palju parem olnud. Soojenduseks ajab juba segadusse jutumärkides asuv sõna (kas sellist sõna saab moodustada teise sõna tähtedest jne), mille lõpus on koma – mine nyyd võta kinni kas see koma käib siis nüüd asja juurde või mis. Loobusin peale 3’dat küsimust.
Ühesõnaga – pläma.
Soovitaks soojalt midagi asjalikumat otsida, kui tegelikult oma teadmisi mõõta tahad.
jaanuar 14, 2008 at 2:56 p.l. #99257Kirsti
MemberKunagi gümnaasiumis tehtu eest sain 128. Praegu seda ingliskeelset ei ava, et page not found noh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle eesti intelligentsiga aga eriti rõõmsalt ei läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen nii intelligentsitu
jaanuar 14, 2008 at 5:26 p.l. #110991ants88
MemberEesti keelene on valesti, sest kui ma võtan kolmest õunast korvis kaks ära on mul ikka ju kolm õuna ega ma siis ühte ära ei andnud kellelegile, see on ikka minu oma, mis vahe et ma seda ei võtnud niiet ei viitsind seda lahendada mõttetu jamps
jaanuar 14, 2008 at 9:56 p.l. #110307rennu21
MemberEesti keelene on valesti, sest kui ma võtan kolmest õunast korvis kaks ära on mul ikka ju kolm õuna ega ma siis ühte ära ei andnud kellelegile, see on ikka minu oma, mis vahe et ma seda ei võtnudei ole ju sul 3 õuna…sul on 2 ja 1õun on korvi oma ning seal pole öeldud kelle oma on korv, kuid korv pole kindlasti sinu
jaanuar 15, 2008 at 8:42 e.l. #110320Rebane
Keymasterei ole ju sul 3 õuna…sul on 2 ja 1õun on korvi oma ning seal pole öeldud kelle oma on korv, kuid korv pole kindlasti sinuKui pole korv sinu, pole ka õunad sinu. Nii et vastus on vabsee 0.
Vastusevariantidest oli seal märkimata veel jäänud, mitu aastat sa vanglat teiste õunte näppamise eest saad ning mis sinuga vanglas toimuma hakkab.
Nii et ärge parem hakake üldse selle jahu peale aega kulutama.
jaanuar 15, 2008 at 8:52 e.l. #110322matti
MemberKui pole korv sinu, pole ka õunad sinu. Nii et vastus on vabsee 0.Vastusevariantidest oli seal märkimata veel jäänud, mitu aastat sa vanglat teiste õunte näppamise eest saad ning mis sinuga vanglas toimuma hakkab.
Vaevalt ,et kedagi üldse vangi saadetakse õunte varastamise pärast,kindlasti mitte Eestis.Kui tapmise eest ei saadeta vanglasse,siis õunte näppamise eest ammugi.
“>jaanuar 15, 2008 at 8:58 e.l. #110323hehee
MemberVaevalt ,et kedagi üldse vangi saadetakse õunte varastamise pärast,kindlasti mitte Eestis.Kui tapmise eest ei saadeta vanglasse,siis õunte näppamise eest ammugi.
“>Seal polnud ju kirjas, mis riigis Sa neid õunu näppad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2008 at 9:55 e.l. #110384Rebane
KeymasterSeal polnud ju kirjas, mis riigis Sa neid õunu näppad
“>Jajah. Järsku oli Araabia. Mis tähendab et oleks pidanud vastusevariantidena olema ka ‘mitu kätt peale õunte varastamist maha raiutakse’.
jaanuar 15, 2008 at 10:59 e.l. #98574jrx
MemberEestikeelset ÕIGET IQ testi pole üldse olemas…
jaanuar 15, 2008 at 12:53 p.l. #110215rantel
MemberArvestades eestikeelset testi, siis ma olen täitsa alaarenenud, kui võtta arvesse inglise keelne siis ma olen vähem alaarenenud.
jaanuar 15, 2008 at 3:00 p.l. #109325rennu21
MemberKui pole korv sinu, pole ka õunad sinu. Nii et vastus on vabsee 0.Vastusevariantidest oli seal märkimata veel jäänud, mitu aastat sa vanglat teiste õunte näppamise eest saad ning mis sinuga vanglas toimuma hakkab.
Nii et ärge parem hakake üldse selle jahu peale aega kulutama.
loogigat veits vaja!!!!
korv on vanaema oma näiteks, vanaema tõi korviga 3õuna ja sina ju võtad 2õuna omale. järelikult on ju SUL 2 ÕUNA ja 1õun jääb kellele iganes(õele, vennale, vanaemale või lihtsalt mädanema) seega sa pead veits aju harjutusi tegema et aju lahti saada ja ehk hakab ka loogika tööle
aga teema on hea…kus nüüd leidub vaidlusala, kuid olgem ausad iq-test mõõdabki inimese loogika taset ja hindab aju kasutus oskust
jaanuar 17, 2008 at 10:26 p.l. #102794Liinu
MemberInimese IQ psühholoogide arvates areneb välja lapse eas. Mu mälu veab mind nats alt, aga see oli vist 7.eluaastaks. Pärast seda IQ enam oluliselt ei tõuse.
Samas on ka psühholoogid öelnud, et mida rohkem on perekonnas lapsi, seda madalamaks kujuneb laste keskmine IQ tase. Seejuures esimesena sündinud laste IQ on kõrgem. Arvatakse, et keskmise IQ langust põhjustab suhtlemisvaegus. Suurte perede lapsed saavad vanematega svähem suhelda kui väikeste perede lapsed.
Samas ka väidetakse, et laste IQ on viimase 30 aasta jooksul suurenenud.
Arvan, et mingid seosed võivad õiged olla, kuid see pole kuldne reegel. Samas aga erand kinnitab reeglit!
jaanuar 17, 2008 at 10:40 p.l. #102518stainless
MemberSeejuures esimesena sündinud laste IQ on kõrgem.kahtlane
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.