Instrumendid Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Instrumendid This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 20 years tagasi by jrx. Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total) Autor Postitused veebruar 8, 2006 at 1:35 p.l. #6598 SargeMember Kas keegi saaks mingi lehekülje anda kus on antud kõik jõusaalis olevad instrumendid. Ma ei tea kõike instrumente ja sel juhul ei saa ka endale kogu kava endale valmistada. Tänud ! veebruar 8, 2006 at 1:43 p.l. #69976 jrxMember Duh, see sõltub jõusaalist ju! veebruar 8, 2006 at 1:57 p.l. #69978 veinikaarijaMember Duh, see sõltub jõusaalist ju! Herr jrw, sa oled ise üks duhh. See foorum pole teiste mõnitamise koht, et ütled:”Kuule sa ikke päris loll.” Nüüd siis teema juurde minnes: Soovitatav oleks võtta lahti jõusaali kodulehekülg ja seal otsida üles vastav teema: kas varustus või instrumendid. Kahju on muidugi see, et paljudel saalidel pole oma kodulehti. Parem oleks saali kohale minna ja kaeda olukorda ja siis koostada kava. veebruar 8, 2006 at 2:06 p.l. #69980 RebaneKeymaster no mul on vabalt üks pakkuda – http://www.gym.ee ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 8, 2006 at 2:45 p.l. #69991 SargeMember Oh… Siin isegi on midagi ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaatasin jalainstrumente, need juba nagu tugitoolid ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud. veebruar 8, 2006 at 7:24 p.l. #70049 jrxMember Ma ei saa tõesti aru millest nii pöördesse läksid. Kõik on chill. Kui vaid oleks nii, et kõik säilitaksid enne postitamist “normaalse suhtumise” ja enne küsimist “normaalse analüüsivõime” Autor Postitused Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse