Inimesed õppige kirjutama
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Uudised ja Info » Inimesed õppige kirjutama
- This topic has 32 replies, 26 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Iron.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2006 at 7:13 e.l. #65755
Rebane
KeymasterTäpselt nii nagu Acid ütles. Pole kuskil kirjas, et ma komavea pärast inimesi bännima kukun.
Lihtsalt hale on vaadata, kuidas inimesed kirjutavad hunnikus kräppi (mõeldes et on nii popid, noortepärased, ‘chuulid’ ja jumal teab mis veel) ning vanad kalad lähevad ‘moevooluga’ kaasa ning mõtlevad et nii ongi hea.
Kui tahad läbustada siis see koht pole sinu jaoks. Kõiki POPPE väljendeid nagu ‘suicuhaiz, mazzi juurde’ jne jne on lihtsalt rõve vaadata. Õpi kirjutama või ära kirjuta üldse (kusjuures mingid kangekaelad siinsamas foorumis on 100% veendunud et üldse kirjutatakse ÜLTSE).
Pisikesed eksimused tulevad ikka pika jutu sisse (ka mul, nagu paar vaprat inimest olid vaevaks võtnud välja tuua, selle asemel et midagi arukat ehk kirjutada), kui aga vaevud kirjutama ainult 1 lause, mis on sisuliselt sassis, millel puudub mõte (ere näide teemast, kus inimene kirjutas postitusse MUL KAEL VALUTAB!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja sellega ka postitus piirdub) ja kus võib leida 4 rämedat grammatilist eksimust siis ei tunne minu süda kaasa postitust kustutamast.Ja herr noobie võiks siis KÕIK mu vead välja tuua selle asemel et JÄRJEKORDNE ajuvaba postitus teha (või oli see ebaõnnestunud katse sarkasmil?).
Jõudu kõigile.
jaanuar 5, 2006 at 9:32 e.l. #65760Indrek K
MemberIgati Rebasega nõus! Asi pole tõesti ju selles, et kõik peaksid hakkama 100% õigesti kirjutama, vaid pigem selles, et seda asja paranda, ja see, kui selline teema üles on võetud, on igati tänuväärne. Need pubrteedieas olevate tegelaste z-d;c-d ja muud taolised vigurid häirivad ikka lugemist küll, eriti, kui neid terve postitus täis on!
Minu arust on isegi liigne inglise slängi kasutamine kurjast, kuigi see küll rohkem minu isiklik probleem, aga Eesti keel on selle pärast juba kannatanaud ja kannatab ka edasi arvatavasti!
Aga üldiselt… PEACE!
jaanuar 5, 2006 at 10:32 e.l. #65767hawker
MemberInimesed KOMA õppige kirjutama HÜÜUMÄRK
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ok, hüüumärgi võib pealkirjas ära jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)jaanuar 5, 2006 at 12:09 p.l. #65773kossar2
Memberaga paljud kes siin kirjutavad on alles lapsed,kes ei oska veel kirjutada
jaanuar 5, 2006 at 1:00 p.l. #65784Rihostern
Memberaga paljud kes siin kirjutavad on alles lapsed,kes ei oska veel kirjutadaMa pakun , et siin ei ole 8 aastaseid väga palju , suurem osa nõndanimetatud lastest on +14 !
Ja +14 aastased oskavad kirjutada küll .
jaanuar 5, 2006 at 1:21 p.l. #65788katsi
Memberjärsku aitaks selleks korraks???
Rebane kustutab asjad ära ja kogu muusika selleks korraks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …… mina ei saa üldse aru, miks ta siin nii palju plõksida laseb? Kui mina oleks nn JUMAL, siis ma isegi ei vaevuks igasuguseid äälikuid ette hoiatama , et ma nende “olks”, “tnx” jms ära kustutaks.
Nii et +14 ja muud, kes veel ei oska kirjutada (mina ka perfektselt ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)… emakeelt õppima !!!!
Ja siis siia harjutama …. siin oli neid tegelasi küll, kes parandama hakkavad ja saavad endale uue tiitli “kirjavigade parandajad”
Kõigile rahulikku uut aastat ja olge positiivsed …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2006 at 1:23 p.l. #65790Tuul
Memberma nüüd väga täpselt ka ei viitsinud uurida, aga “jumala enda ” postist ma lugesin kokku ligikaudu 5 komaviga, 4 segaselt või valesti sõnastatud lauset ja paar kirjaviga.
ja sellise asja kohta nagu “sega-mega-pikk” ei oska üldse midagi öelda..
jaanuar 5, 2006 at 2:07 p.l. #65804Eastsider
Memberma nüüd väga täpselt ka ei viitsinud uurida, aga “jumala enda ” postist ma lugesin kokku ligikaudu 5 komaviga, 4 segaselt või valesti sõnastatud lauset ja paar kirjaviga.ja sellise asja kohta nagu “sega-mega-pikk” ei oska üldse midagi öelda..
See on küll juba nokkimine, või mis?
Ma üritan ka ikka kuidagi selle õigekirjaga hakkama saada siin ning loodan, et ka teised seda teevad. Eks vahepeal ikka näpp eksib kuid siin on ikka selliseid vendi ka, kelle jutust ei saa ka peale 3 kordset lugemist aru. Üritame inimesed, üritame.
jaanuar 5, 2006 at 2:25 p.l. #65806Rebane
Keymasterma nüüd väga täpselt ka ei viitsinud uurida, aga “jumala enda ” postist ma lugesin kokku ligikaudu 5 komaviga, 4 segaselt või valesti sõnastatud lauset ja paar kirjaviga.Jumal ei tee vigasid, jumal kontrollib oma jüngreid KUI hästi need tähele oskavad panna.
Vähem möla pikem samm.
jaanuar 9, 2006 at 4:21 p.l. #66178Vahue
MemberOlen foorumi juhtkonnaga 100% nõus. Foorumlased võiksid juhinduda põhimõttest: kui ei tea, siis ära mölise! Milleks postitada selliseid kirju, millest pole mitte kellelegi kasu? See on ju ikkagi foorum, mitte mingi chättimisnurk, kus võid mõttetusi purssida. Aga mulle tundub, et osade seltsimeeste eesmärk on lihtsalt oma postituste arvu suurendamine. Kes täpselt teab, mis selle põhjus on: kas madal enesehinnang ja tähelepanu puudus või on inimene lihtsalt loll. Üks lahendus oleks postituste arvu kaotamine. Nii on mitmed foorumid teinud. Teine hea lahendus tõmblejate rahustamiseks oleks karistamine.
Ja mis rumal jutt on enda kirjavigade õigustamiseks välja mõeldud?! Kas tõesti on inimestel nii kiire, et ei saa enne postitamist enda kirja üle lugeda? Kahtlen selle väite õigsuses! Inimesed lihtsalt ei viitsi enda postitust läbi lugeda, selles on kogu asi! Teate, onu Stalini ajal pandi lohakuse eest seina äärde…
Ja nendele, kes kirjutavad lolli järjekindlusega “ültse”, “varjant”, “seerjad” jne soovitan ma ainult üht-MINGE KOOLI!
jaanuar 10, 2006 at 10:14 e.l. #66253Rambo vend
MemberMinuarvates on selle foorumi modereerijad teinud kõik, et siin üle 16 aastased ei sooviks sõna võtta. Kuruptil on 100% õigus. Asjalikust spordialasest foorumist on asi väga kaugel.
Kui nüüd antud teemast rääkida, siis saab vastaja või küsija kirjaviisist ja kirjavigadest väga palju välja lugeda.
jaanuar 10, 2006 at 11:18 e.l. #66259Silence
Memberkui siin juba jutuks läks ,siis võiks alfoorumites ka mingid reeglid olla.
kui ikka postitus on mõeldud kiivikale või mõnele muule persoonile….siis enne nende postitusi on paarkümmend 14-aastaste postitust kes mõttetuid soovitusi jagavad või vaidlevad omavahel…..
jaanuar 13, 2006 at 2:48 p.l. #66651kobras
Memberlugupeetud Amazoni personal!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna olen ise Haapsalust pärit ja kuna olen lõpetanud Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi, siis mind häirib yx oluline viga:
te ei myy oma stuffi Viidemanni spordipoes….sellist kohta pole olemas vaid on olemas Wiedemanni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niiet, selle võixite ära parandada
jaanuar 13, 2006 at 5:22 p.l. #66668Mr.Y
Memberlugupeetud Amazoni personal!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuna olen ise Haapsalust pärit ja kuna olen lõpetanud Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi, siis mind häirib yx oluline viga:
te ei myy oma stuffi Viidemanni spordipoes….sellist kohta pole olemas vaid on olemas Wiedemanni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>niiet, selle võixite ära parandada
Kui tahad, et admin vastu tuleks, pead ise ka vastu tulema ja õigesti kirjutama.
Ise kirjutad jubedalt, siis ei teki neil tuju parandada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nt.
yx – eesti keeles üks
myy – eesti keeles müü
võixite – eesti keeles võiksite
Kui sõnas ,,gümnaasiumi” kirjutad ilusti ü, miks teistes sõnades topid y? Teema pealkiri on Inimesed õppige kirjutama – eesmärgiga et rahvas korrektsemalt kirjutaks, siis tuled Sina ja kirjutad ristivastupidi nii jubedalt
Edit: Parandasin siis oma trükivea
jaanuar 13, 2006 at 5:48 p.l. #66669Sir
MemberEesmärgiga et RASVAS korrektsemalt kirjutaks – tänamatu töö on see teiste vigadele tähelepanu juhtimine. Nooremad tegijad võiks lihtsalt foorumisse suhtuda pigem kui harivasse kirjatükki, kui msn’i kus “yo, yo wazzup’itada”. Ja kõigil meel parem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.