Skip to main content

Infrapunasaun

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    samuil
    Member

Tervist Hr.Antson.

Sooviksin teada Teie arvamust infrapunasauna kohta.Ise teen präegu jõutsüklit,lihased on kanged,ei taastu järgmiseks trenniks päris korralikult,öösel unega probleemid.Olen proovinud käiä 2 korda infrapunasaunas (1*nädalas) ja järgmisel hommikul on tõesti lihastes pehmem tunne.Kas selline sauna varjant sobib jõutreeninguga kokku?

Suured tänud juba ette.

Sir
    Member

See on tõesti huvitav küsimus. Infrapunasaunast räägitakse küll palju head, põhi rääkijad muidugi marketingi mehed, samas mõned räägivad jälle, et kollageenile selline asi hea olla ei saa. Samas kellelgi eriti migneid usaldusväärseid uurimistulemusi ka ei paista olevat. Või on mingi uus info päevavalgust näinud?

Olen isegi käinud seal lõõgastumas. Kahjuks mitte viimasel ajal. Aitas paremini taastuda, ja tunne oli mõnusam. Käisin isegi kuni 3 korda nädalas umbes 30 min. Teaduslikele uuringutele ei tuginenud, lihtsalt oli võimalus vabalt kasutada ja kasutasingi võimalust.

Fred Antson
    Member

Tervist Hr.Antson.

Sooviksin teada Teie arvamust infrapunasauna kohta.Ise teen präegu jõutsüklit,lihased on kanged,ei taastu järgmiseks trenniks päris korralikult,öösel unega probleemid.Olen proovinud käiä 2 korda infrapunasaunas (1*nädalas) ja järgmisel hommikul on tõesti lihastes pehmem tunne.Kas selline sauna varjant sobib jõutreeninguga kokku?

Suured tänud juba ette.

Sobib küll, kuid uneprobleemist saad lahti siis, kui ei treeni üle ja sööd viimase toidukorraga rohkem süsivesikuid ja vähem valku!

Liinu
    Member

Kui lihased ikka väga kanged, siis võta lisaks juurde ka mažaaš!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.