Individuaalne toitumiskava
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Individuaalne toitumiskava
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 11 years, 3 months tagasi by
Impsik.
-
AutorPostitused
-
oktoober 31, 2014 at 6:16 e.l. #26289
Anonüümne
GuestKas kusagil on keegi, kes teeb päriselt ka individuaalse toitumiskava, arvestades minu eesmärki ja toitumiseelistusi/maitseid. Olen tellides alati pettunud, kirjutan ankeete täites juurde, et selle asja järgi on toiduallergia või, et see asi ei maitse. Ning kui kava kätte saan, siis on need asjad just nimelt sees, jätab mulje, et nagu polekski kirja läbi lugenud. Saadetakse üks tüüp kava lihtsalt.
oktoober 31, 2014 at 6:54 e.l. #373065priibe
MemberImelik, oleneb jälle samas mis need on mida sa ei söö? Samas arusaamatu, miks valida sööki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 8:20 e.l. #373072Sarge
MemberImelik, oleneb jälle samas mis need on mida sa ei söö? Samas arusaamatu, miks valida sööki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast, et tal on allergia?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas kusagil on keegi, kes teeb päriselt ka individuaalse toitumiskava, arvestades minu eesmärki ja toitumiseelistusi/maitseid. Olen tellides alati pettunud, kirjutan ankeete täites juurde, et selle asja järgi on toiduallergia või, et see asi ei maitse. Ning kui kava kätte saan, siis on need asjad just nimelt sees, jätab mulje, et nagu polekski kirja läbi lugenud. Saadetakse üks tüüp kava lihtsalt.
Ega 20€ eest ei olegi midagi paremat loota, kui tüüpkava.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 10:28 e.l. #373091elfriide
Membermiks valida sööki?!?!
a miks valida autot? elukohta? riideid?
allergia on üks oluline asi (või siis lihtsalt subjektiivne enesetunne). Teine ülioluline asi on lihtsalt maitse. miks peaks sööma midagi, mis ei paku maitseelamust?
miks valida sööki?
a miks mitte valida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 2:00 p.l. #373102kame
ModeratorEhk oleks mõistlik treeneritega suhelda, kes antud kavad on koostanud?
Kui oled ikkagi tellinud personaalse kava, siis võib korrektuure paluda küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 2:13 p.l. #373103Annika Pärtel
MemberPersonaalne kava eeldabki seda, et algul tehakse kava ankeedi põhjal, seejärel vastavalt vajadustele, eesmärkidele, keha reageerimisele hakatakse seda vajadusel aegajalt korrigeerima. Personaalse toitumise nõustamine ei ole ühekordne teenus, vaid pikaajalisem suhtlus kliendi ja treeneri vahel, saavutamaks seatud eesmärk. Olen kursis, et kahjuks on Eesti turul ka neid “treenereid”, kellepoolne nõustamine piirdubki vaid copy-paste kava saatmisega, üldjuhul peegeldab seda ka kava imeodav hind (rõhutan, just “odav”, mitte “soodne”). Eks see viib teenuse kui sellise üldkvaliteedi kindlasti alla, ja ka need, kes tõesti oma tööd korralikult ja põhjalikult teevad, samas ka väärilist hinda küsivad, kannatavad seetõttu, ja ka klient ei oska orienteeruda, kust ja kelle käest ta nüüd selle õige asja saaks.
oktoober 31, 2014 at 3:12 p.l. #373112priibe
MemberSellepärast, et tal on allergia?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on see hommikul unisepeaga lugemine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2014 at 4:05 p.l. #373118Impsik
MemberKas kusagil on keegi, kes teeb päriselt ka individuaalse toitumiskava, arvestades minu eesmärki ja toitumiseelistusi/maitseid. Olen tellides alati pettunud, kirjutan ankeete täites juurde, et selle asja järgi on toiduallergia või, et see asi ei maitse. Ning kui kava kätte saan, siis on need asjad just nimelt sees, jätab mulje, et nagu polekski kirja läbi lugenud. Saadetakse üks tüüp kava lihtsalt.
Kui teha endale selgeks peamised toitumisreeglid, siis saad juba ise teha korrektuure oma toitumiskavas. Selle alast infot siin foorumis jagub. Kuid esmalt katsu ühendust võtta persooniga, kes sulle toitumiskava koostas ja räägi talle oma murest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.