Immuunsüsteem ja kaos
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Immuunsüsteem ja kaos
- This topic has 41 replies, 13 voices, and was last updated 13 years, 4 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2012 at 11:05 e.l. #325011
ROtter
MemberSorry, et teemasse sisse trügin aga kas keegi oskab soovitada midagi, mis aitaks sügis/talvise väsimuse vastu? Lähen ilusti 24 paiku magama, ärkan 7-8 hommikul aga tööl olles ikka kipun haigutama ja selline väsimuse tunne on kogusaeg peal. Omastkäest tean, et suvel sellist probleemi ei esine, kuna siis enamasti on ka päikest piisavalt. Kas peaks siis D vitamiini kogust suurendama? Hetkel ostsin Fitshopist Olimpi vitamiini&mineraali kapsleid. Kas selline toode aitaks ka selline probleemi vastu?
Kuidas hemoglobiini tase veres on?
september 22, 2012 at 11:07 e.l. #325012urmasg
MemberHetkel ostsin Fitshopist Olimpi vitamiini&mineraali kapsleid. Kas selline toode aitaks ka selline probleemi vastu?
Aga proovi järele, kuidas aitab. Peaksid paari nädalaga märkama, kas on erinevust. Toimivate toidulisanditega kaob väsimus ja näiteks ka kevadväsimus.
september 22, 2012 at 10:52 p.l. #319490jorsik
MemberKus seda Cordycepsi saada võiks ja kas Ravimiamet läbi laseb?
Cordycepsi laseb ravimiamet läbi. Saab näiteks smartpowdersist või iherbist. Aga seleta, milleks on täiskasvanud inimesele vajalikud mandlid? Pimesoole vajaikkuse kohta on mingid teooriad aga ilmselgelt saab ka ilma pimesoole ja mandliteta elada ja elukvaliteet pole teps mitte halvem, minul hoopis paranes vastupanu haigustele märgatavalt peale mandlite eemaldamist.
september 23, 2012 at 4:49 e.l. #82656ROtter
MemberCordycepsi laseb ravimiamet läbi. Saab näiteks smartpowdersist või iherbist. Aga seleta, milleks on täiskasvanud inimesele vajalikud mandlid? Pimesoole vajaikkuse kohta on mingid teooriad aga ilmselgelt saab ka ilma pimesoole ja mandliteta elada ja elukvaliteet pole teps mitte halvem, minul hoopis paranes vastupanu haigustele märgatavalt peale mandlite eemaldamist.
Mandlid kaitsevad organismi suu ja nina kaudu sisenevate mikroorganismide eest. Mandlid võtavad nendelt proove ja valmistavad siis nendevastaseid antikehi. Mandlid on kõige suuremad enne murdeiga, seejärel nad vähenevad.
Minu tütrel sagenesid resp. haigused peale mandlite eemaldamist.
september 23, 2012 at 6:51 e.l. #325071jorsik
MemberMandlid kaitsevad organismi suu ja nina kaudu sisenevate mikroorganismide eest. Mandlid võtavad nendelt proove ja valmistavad siis nendevastaseid antikehi. Mandlid on kõige suuremad enne murdeiga, seejärel nad vähenevad.
Minu tütrel sagenesid resp. haigused peale mandlite eemaldamist.
Ja kui vana su tütar on? Ma ütlesingi TÄISKASVANUD inimesele, lastele on nad ilmselt tõesti vajalikud. Ma olin lapsena ja kooli ajal väga terve aga tasapisi hakkas haigestumine sagenema, kolmekümnendate alguses olin ikka mitmeid kordi aastas korralikult haige, mandlid tihti paistes. Siis käisin mandliopil ja pärast seda ei olnud mitu aastat haige. Nüüd olen vahel olnud aga väga harva ikkagi võrreldes mandliteajaga
september 23, 2012 at 7:20 e.l. #325075ROtter
MemberJa kui vana su tütar on? Ma ütlesingi TÄISKASVANUD inimesele, lastele on nad ilmselt tõesti vajalikud. Ma olin lapsena ja kooli ajal väga terve aga tasapisi hakkas haigestumine sagenema, kolmekümnendate alguses olin ikka mitmeid kordi aastas korralikult haige, mandlid tihti paistes. Siis käisin mandliopil ja pärast seda ei olnud mitu aastat haige. Nüüd olen vahel olnud aga väga harva ikkagi võrreldes mandliteajaga
30.a. Mandlid eemaldati 2 a. tagasi.
september 23, 2012 at 3:24 p.l. #325106september 23, 2012 at 3:45 p.l. #325107AlanBStard
ModeratorJäreldused on siiski millegi alusel tehtud.
Jah, näiteks lambist, või eelarvamuste põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsi mulle mõni uuring, kus on näidatud, et enne toidulisandi tarvitamist oli haigestumine haigustesse selline ja pärast nn. imuunsüsteemi näitajate tõusu vähenes (puudus) kontrollgrupil haigestumus täielikult võrreldes platseeboga.Otsi ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei viitsi otsida siin, aga koduses arvutis mul neid ikka on.
september 23, 2012 at 6:57 p.l. #325129ROtter
MemberJah, näiteks lambist, või eelarvamuste põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otsi ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei viitsi otsida siin, aga koduses arvutis mul neid ikka on.
Karlssonil oli ka kodus mitutuhat aurumasinat …. või vähemalt paarsada.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2012 at 7:19 p.l. #325134AlanBStard
ModeratorKarlssonil oli ka kodus mitutuhat aurumasinat …. või vähemalt paarsada.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega sul vähem pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 23, 2012 at 8:03 p.l. #325137tii
MemberMinul hoopis selline kogemus, et pika nn külmetushaiguste jada, mille vastu miski ei aidanud, lõpetas antidepressandi kuur. Üksjagu aega võttis muidugi selleni jõudmine, et depressioon kõigi nende jamade taga. Aga tõesti selle ravi peale kõik nohud-angiinid kadusid, uskumatu tundus endale ka. Sellest nüüd aastaid möödas ja olen õppinud stressiga tegelema kui vaja, ja mitte laskma sel kasvada.
Jutu mõte siis, et immuunsuse langusel ja pideval väsimusel võib olla põhjus, mille peale vb kohe ei tule.
september 23, 2012 at 8:07 p.l. #325139AlanBStard
ModeratorStress on hea immunosupressant. Aga mis veel hullem, kutsub esile ka immuunsüsteemi veidrusi nagu autoimmuunhaigused.
C-vitamiini grammiannuste mõju on osaliselt ilmselt just stressireaktsiooni piiramine.
Aga C takistab ka osa viiruste tegutsemist.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.