ma olen skeptiline selle lindistuse tõelisuse suhtes. Paljud poosid mida see breikar seal tegi ei tohiks üldse võimalikud olla. See kätekõverduste tegemine näiteks eriti. Tal ei ole isegi peopesad maas: teeb neid kätekõverdusi sõrmedel. Siin on mingi matrixi trikk mängus ma ütlen ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kätekad olid küll vägevad jah… aga video ise kahtlane
muidu kui newtonist rääkida siis Vince Carter eirab tunduvalt enam igasugu füüsikaseaduseid ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
päris tugev kutt peaks mainima ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub nagu oleks tal alakeha eriti kerge, millega ta mängleb
aegluubis oli ka aint ükskoht ju mingi 5 või 10 sekundit, vahepeal tundus küll veel et aegluubis aga kuiv vaadata rahvast siis on aru saada et kutt teeb ise seda aegluupi oma kehaga, aga igatahes suur RESPECT talle
Karmid tüübid, eriti paneb hämmastame see lõpu osa kus tüüp teeb neid kätekõverdusi, ei no neil on asi käppas ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>