Skip to main content

Imelik raskus rinnus

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Imelik raskus rinnus

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    daman
    Member

Arvan et carmin pani puuse muidu oli kuskil koguaeg 173
    jrx
    Member

Kõik siin teemas viitab sellele, et kiire arstilkäik ja koormustest + 24 tunni EKG on vajalik.

ROtter
    Member

Kõik siin teemas viitab sellele, et kiire arstilkäik ja koormustest + 24 tunni EKG on vajalik.

Kõige pealt tuleb kontrollida pulsikella ja vööanduri batareid ja kehale kinnitus jooksu ajal ja kui need on korras, alles siis arstile.

Ühekordse ülekoormuse pärast ei ole küll vaja arstile pöörduda. Peale treeningpausi võib ülekoormus kergemini tekkida, aga kui eelnevalt on ikka korralikult treenitud, siis südamelihas nii ruttu ka ei jää nõrgaks.

See pulsikella näit oli tingitud tehn. probleemist. Nii kõrge pulsiga on enesetunne ikka väääga s*tt.

eesti mees
    Member

Kõige pealt tuleb kontrollida pulsikella ja vööanduri batareid ja kehale kinnitus jooksu ajal ja kui need on korras, alles siis arstile.

Ühekordse ülekoormuse pärast ei ole küll vaja arstile pöörduda. Peale treeningpausi võib ülekoormus kergemini tekkida, aga kui eelnevalt on ikka korralikult treenitud, siis südamelihas nii ruttu ka ei jää nõrgaks.

See pulsikella näit oli tingitud tehn. probleemist. Nii kõrge pulsiga on enesetunne ikka väääga s*tt.

Kas asi võib olla selles et olen kohviga liialdanud ja vähe vett joonud. Viimasel nädalal oli suht kiiire tööl ja kohvi tuli kuskil 4-5 tassi päeva kohta

nightq
    Member

Kui jood pikema perioodi peale palju kohvi, siis keha harjub sellega ning kofeiinil enam nii tugevat kick`i pole.

batmannu
    Member

Ma olen sulle blogisse ka kirjutanud, võta tuure maha! Pole vaja ennast lõhkuda, mina treenin näiteks enamjaolt 140 pulsiga või vähemaga, 173 on liiga kõrge, sa lõpetad muidu varsti rütmihäiretega haiglas.

jooksja treenibki erinevate pulsisagedustega.

PIKK JA AEGLANE JOOKS = madal pulls

LÜHIKE KIIRE = kõrgem pulss..

173 ei ole liiga kõrge, vaid on heas vahemikus kus võhma tuleb nii mis mühiseb

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.