tere järgmine küsimus võib tunduda päris naljakas aga küsimus siis siuke et sõbral on sigala ja nad annavad sigadele vadakut et sead kiiremini suureks kasvaksid aga kas seda vadakut võib ka inimene tarbida ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
sead ja inimesed bioloogiliselt suht sarnased. ma ennem ka kuulnud midagi sellist. arvatavasti ei juhtu midagi aga maitse jms võib jube olla ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
koeratoidus ka palju valku, edu söömisel ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki keegi praktikat teinud, saad parema vastuse ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kassikrõbuskitest ka palju valku aga ei soovita ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..see toode just gurmaanidele ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma olen lõssipulbrit söönud ja see küll tervist ei kahjusta, kui just laktoositalumatus pole. Misasja siis sigadele söödetakse? Lehmad ikka panevad lõssi..
Irwww päris karm mõte… ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aha mis sa masuga teed ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga maitseb see küll nagu kuivik nagunii…