“Imelapsest kulturist Lesukov” tegutseb jälle!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » “Imelapsest kulturist Lesukov” tegutseb jälle!
- This topic has 41 replies, 25 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Milehigh.
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2009 at 3:06 p.l. #226906
-AJ-Styles
MemberVisnevski vabakava vastu ta ikka ei saa. Vaadake ise :No peab ikka viitsimist olema, et seda selgeks õppida:D
oktoober 13, 2009 at 5:47 p.l. #226982Alger025
MemberNo peab ikka viitsimist olema, et seda selgeks õppida:DJu siis on aega piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga väga vinge esitlus !oktoober 13, 2009 at 5:49 p.l. #226989P-A-U-L
MemberNo kui aus olla, siis oli Argo Väli vabakava ka VÄGA hea! Tegelikult üle tüki aja parim siinmail… Aga ennäe, võitis siiski keegi teine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2009 at 5:55 p.l. #226997R.T
Member21 peaks olemaEnda vanuse kohta ikka jube suur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2009 at 6:01 p.l. #227004matroxx
Membermida imet tänapäeval keemiaga ka ei tee.selge see,et selle vormi taga on ka kõva trenn jne.
oktoober 13, 2009 at 6:09 p.l. #227014Sakurai
MemberÜlihea kava
oktoober 13, 2009 at 6:22 p.l. #227026J.J
MemberKuna vabakava hinnatakase eraldi on tähtis, et see oleks huvitav. Mina olen näinud meie sportlasteslt viimasel kolmel aastal kuut vaadatavat vabakava………..
Kes pürgivad edasi rahvusvahelisele tasemele oleks soovitav vabakavadele ka rõhku panna……….
oktoober 13, 2009 at 7:14 p.l. #227066Ott Kiivikas
MemberAga ärme võta talt neid rohtusid. Las mees sööb-teeb mis tahab. Peale Mr O ei tahtnud sa küll näiteks Cutlerilt rohte käest võtta. Olgem ausad, vaatepilt on ju vägev /ka sulle/ ja keegi ei kahtle, et tema puhul oleks samuti tulemus rohtudeta miinus 20kg vähemalt. Maailm on ka amatöörkulturismis rohte täis nii , et vähe pole. Sina oled valinud teise tee ja minu austus sinu vastu püsib seni kuni sa näpuga osutamata oma asja edasi ajad.Proffides ei ole vaja hakata inimestele seletama, miks nad näevad sellised välja nagu nad näevad ja minusugused naturaalid ei peagi ega ürita ka nendega rinda pista. Lesukovi sugused mehed aga on eeskujuks paljudele noortele (mitte et Cutler või Kalmus ei oleks), kuid noored tahavad samastuda ja varsti seisavadki peegli ees küsimusega, miks mina selliseks (mis on Cutlerist veel omakorda väga kaugel) ei muutu – süües valku ja juues taastusjooke.
Lesukov on amatöör – veel esialgu. Ja niikaua kui amatöörspordis kasutatakse dopingut on mul põhjust sinna näpuga näidata, sest see ei ole aus teiste võistlejate osas, kes üritavad ilma dopinguta hakkama saada.
Mujal liigades tehku mis tahavad ja proffides sama – iga üks valib oma tee ja järgib oma tõekspidamisi, need kes kasutavad kiidavad takka neid, kes seda teevad ja vastupidi.
oktoober 13, 2009 at 7:30 p.l. #227075Hola Bola
Memberminu arust see video on ikka vaatamist väärt sellest poisist!!
oktoober 14, 2009 at 2:05 p.l. #227347Ott Kiivikas
Memberoktoober 14, 2009 at 2:43 p.l. #227363sukisuki
MemberOtt kuna profiks hakkad?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 3:08 p.l. #227375LaurL
MemberSiin LesukoviParim vabakava mida siiani nähtud leian ma ..
Muidugi lihast on tal ka ikka päris hoolega ( arvestades ka seda et ta alles 21 aastane )
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 3:28 p.l. #227378Vimka
MemberProffides ei ole vaja hakata inimestele seletama, miks nad näevad sellised välja nagu nad näevad ja minusugused naturaalid ei peagi ega ürita ka nendega rinda pista. Lesukovi sugused mehed aga on eeskujuks paljudele noortele (mitte et Cutler või Kalmus ei oleks), kuid noored tahavad samastuda ja varsti seisavadki peegli ees küsimusega, miks mina selliseks (mis on Cutlerist veel omakorda väga kaugel) ei muutu – süües valku ja juues taastusjooke.Lesukov on amatöör – veel esialgu. Ja niikaua kui amatöörspordis kasutatakse dopingut on mul põhjust sinna näpuga näidata, sest see ei ole aus teiste võistlejate osas, kes üritavad ilma dopinguta hakkama saada.
Mujal liigades tehku mis tahavad ja proffides sama – iga üks valib oma tee ja järgib oma tõekspidamisi, need kes kasutavad kiidavad takka neid, kes seda teevad ja vastupidi.
Tekib küsimus, Kalmus on avalikult tunnistanud ,et ta on kasutanud dopingut.Kas tema on siis nii saamatu ja geneetika on nii halb,et Härra Kiivikas on meil naturaalselt nii head tulemused saavutanud. Imelaps nagu Lesukovgi
oktoober 14, 2009 at 3:50 p.l. #227381PT London
MemberTekib küsimus, Kalmus on avalikult tunnistanud ,et ta on kasutanud dopingut.Kas tema on siis nii saamatu ja geneetika on nii halb,et Härra Kiivikas on meil naturaalselt nii head tulemused saavutanud. Imelaps nagu LesukovgiOkouuu, tõe hetk w?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2009 at 6:15 p.l. #227449Bonsuna
MemberSeda, et Cutler oli 21 aastaselt sama koll umbes ja vaevalt, et naturaalselt. /aga mine tea/Nüüd on ta 3x Mr.O. Keegi viitsib siis otsigu see video välja temast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.