Skip to main content

ilusad jalad

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ilusad jalad

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tean, et Ott õpetab – maha võtmine toimub üldiselt, mitte lokaalselt! Aga, mida teha, kui just üks osa enda juures häirib? Peale reite ja põlvede olen kõigega rahul, sealt tahaks maha võtta ja rohkem trimmi treenida. Samas ülakehalt ei taha üldse maha võtta. Äkki ikka mõni nipp leidub?

Arnold
    Member

Jalad kipuvad viimasena kuivaks minema see on paljude probleem. Siiski tuleks veel allavõtta. Tee rohkem isoleeritud harjutusi jalgadele nt hack kükk, jala sirutuse masinal jne. ja pikkemad seeriad 12-20 proovi!

Vaatleja
    Member

Räägite siin küll, et rasv tuleb ja kaob ühtlaselt. Mul on jalad, rind ja käed viimasepeal, aga kõhu peal on rasva. Seega rumal jutt, et rasv kaob ühtlaselt. Mul ei ole kätelt ja jalgadelt lihtsalt midagi kaduda. Milles iva on?

Anonüümne
    Guest

Teate, tundub, et iva on ikka geenides. Üks kogub tagumikule polstrit, teine kõhule, kolmas reitele … Kui ma ühe koha nimel maha võtan, pole enam ülejäänuga rahul, kondibukett ka ei taha olla. Aga need pikemad seeriad tasuvad tõenäoliselt katsetamist

dr.Zook
    Member

Jep! Nõustun Arnoldiga – jalad tahavad suuremaid koormusi ja suuremat korduste arvu 15 – 20, isegi rohkem, Samas võib-olla vähem seeriaid, aga seeria totaalse lõpuni!! (paremin teostatav jalapressi ja põlvesirutuspingiga, kükil kipub selg enne üles ütlema, aga seda kindlasti kah teha!). Leia oma valem!

Rasv ei kao absoluutselt ühtlaselt, aga üks ruum on see ikkagi – kõhult rasva mahavõtuks on väga ebaefektiivne teha lõputult kõhu-crunch’e. Väga efektiivne üldiseks rasva kontrolliks on just jalaharjutused – võtavad kehalt suure energia ja “afterburn” efekt on tunduvalt kestvam ning põletab vingemalt kaloreid.

Kiskale – kondibukettluse vastu on efektiivne lihase kasvatamine, mitte rasva hoidmine.

Vaatleja
    Member

dr. Zook mis asi see “lõputu kõhu-crunche” on? Noh jalgu teen kuskil 260 kg ja kükke 100 kg, aga kõhult ikka rasv ei kao:)) Asi lihtsalt selles, et olen juba nii kaua jõusaalis käinud, et võiks juba mingi tulemus olla (kõhul just). Kõhul on muidu mega lihased, aga pekk on nende peal ja ei kao kuhugi. Sellepärast ma räägin, et rasv ei kao siin ühtlaselt kuhugi.

dr.Zook
    Member

Rasv ühtlaselt ei kaogi, valgel rassil on määratud seda just kõhu peal rohkem/visamalt olema. Esitex: tundub, et sinu probleem on peamiselt dieedi küsimus – kontrolli kaloraazhi, mida sisse sööd ja jäta end kergelt (umb 500 – 300 kcal/päevas) defitsiiti (või sama kaloraazhi juures suurenda aeroobset koormust 300 kcal/päevas või veel parem: kombineeri neid). Teisex: kg ei näita midagi kui mitte arvestada korduste arvu ja soorituse puhtust, ning vt. ülalt – jalg tahab suuremat korduste arvu ja suuremat treeningmahtu.

Loe http://www.getbig.com; http://www.hardgainer.com; http://www.muscle-fitness.com;

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.