Skip to main content

Ilusa figuuri hoidmine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Ilusa figuuri hoidmine

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    ampsti
    Member

Andke nõu teadjad kas selline asi võiks naise puhul toimida. Jälgin nädala jooksul rangelt toitumist – lubatav kaloraazh, kasulikud ained, vajalik valkude-süsivesikute tasakaal jne. Üks kord nädalas ühe toidukorra ajal unustan selle kõik ja söön, mida hing ihkab. Kuna olen meeletu magusafänn võiks see minu puhul tähendada näiteks 3 tükki torti+kotitäis komme. Minu puhul ei tomi see, et söö iga päev natuke magusat, pigem sööks üks kord nädalas palju. Kas nii talitades ei ole oht paksuks minna? Ahjaa, trenni teen 5-6 korda nädalas 1,5-2 h sh 2-3 X nädalas jõusaal.

kriskoix
    Member

Maiustamine kord nädalas annab su kehale signaali, et ta pole sattunud näljahäda küüsi, ning ta jätkab järgmisel päeval tavalise kiire ainevahetusega. Vastasel juhul kipub dieeti pidades ainevahetus aeglustuma, sest organism läheb üle eriolukorrareziimile. Kuid kott komme on ´kindlasti selge liialdus.

ampsti
    Member

Elu ja töö on suhteliselt pingelised. Nõus, et kott komme on palju, aga kas pole siiski mõistlik harva endale järele anda, et ülejäänud nädala jälle mõistlikult käituda. Küsimus vaid, et kas selline asi siiski ei mõju pikaajaliselt kaalu kasvatavas suunas?

kriskoix
    Member

Kui hoiad kaalul silma peal ja jälgid enda vormi peeglist, siis saad ka oma küsimusele vastuse. Edu!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.