iirimees esimene
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » iirimees esimene
- This topic has 12 replies, 7 voices, and was last updated 20 years tagasi by
taavet.
-
AutorPostitused
-
november 20, 2004 at 1:53 p.l. #3204
susim
Memberjah,tulid siis esimesed tulemused topingu proovilt ja nagu oli lugeda et abrassimovil oli positiivne!!
seega olen mina voitja.ja veel et mind huvitav millal siis need diplomid saab ja kas kellegil on sellest voistlusest koopia???
november 20, 2004 at 4:24 p.l. #42241muc
MemberMa ei tea, kuidas nende diplomite, medalite ja karikatega on. Ei usu eriti, et üldse saad… diplom vast kõige tõenäolisem. Kevadel oli ka arutelu, kui Kalmuse proov positiivseks osutus, et kas see vene ambaal saab siis nüüd medalid ja kammaijaad. Aaaaga õige värk- ta neid ei saanud, sest mis õigusega ta need saama pidanudks kui esikoha mehed pidid kõik dopinguproovi läbima, tema aga ei pidanud. Niiet ei kujuta ette, mis sul selle asjaga saab.
november 20, 2004 at 8:42 p.l. #42245hatebreed
MemberMa ei saa aru mis valu see on patuse verega võistlema tulla kui on kindel et jäädakse vahele
“>november 20, 2004 at 8:49 p.l. #42246muc
MemberNoo enne oli Stanazolil avastamise aeg kuni mõni nädal vist, nüüd aga 14 kuud kui ma ei eksi. Nii et…
november 20, 2004 at 10:26 p.l. #42250hatebreed
MemberSedand küll
“>november 21, 2004 at 8:47 e.l. #42252TANK
MemberNii et Andreile maitseb winstrol….
jäi ta siis sellega vahele või millegi muuga?
november 21, 2004 at 11:51 e.l. #42255Anonüümne
GuestTo Hugo Boss eks ole jah tore vaadata, tugevaid/suuri mehi tänaval liikumas.
Aga kui oma saavutused oled mustalt saanud siis ei tasuks lavale ronida – see näitab ainult sinu/tema nõrkust.
Saan aru ,et mõnele mehele on kulturismi võistlused elu aga ma ei saa aru, mis väärtus sellel võidul on, kui see on mustalt saadud?Lihtsalt eputamiseks?
Abrossimov on tänava kapp ja selleks jääbki!!!
Spordimehed ja tänavaeputajad on erinevad mehed!
Jajah, üldjuhul ei tohiks niimoodi kritiseerida…bla bla
november 21, 2004 at 3:45 p.l. #42258TANK
MemberNo siis on proffid kulturistid (Cutler, Coleman, Ruhl, Schwarzenegger) ka ju niisama tänavakapid…. sest proffidel pole ju ka kontrolli….
november 21, 2004 at 4:06 p.l. #42261Anonüümne
GuestKui mõnele meeldib suuri loomi vaadata, siis vaadaku neid oma hotellitoas või korraldagu ise võistlusi.
november 21, 2004 at 7:20 p.l. #42274rusikas
MemberReegel on reegel. Ja sellest tuleb lähtuda. Kõigi puhul!
Tuleb aeg, kus alaliit saab rikkamaks ja tehakse proove ka teistele ja hooaja väliselt.
Paljud sportlased vahetavad juba seda teades, et neid testitakse liigat ja on hakanud fitnessmeesteks.
Mingit õigustust ma küll ei näe kasutajale!
veebruar 2, 2006 at 7:52 e.l. #69074taavet
MemberNo siis on proffid kulturistid (Cutler, Coleman, Ruhl, Schwarzenegger) ka ju niisama tänavakapid…. sest proffidel pole ju ka kontrolli….tänavakapid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 8:52 e.l. #69079vend vähk
Moderatorto taavet: Ja mina mõtlesin pikalt, kust küll tulevad sellised teadmised, et Abrossimovi proov osutus eelmisel aastal(2005) dopingu kontrollis positiivseks?
Sa enne ikka vaata nende postituste kuupäeva(nov 2004!!!), kui lähed oma tarkusega teistesse teemadesse hiilgama!
Edu!
veebruar 2, 2006 at 9:25 e.l. #69081taavet
MemberLäks vähe valesti , sorry tõesti kuupäev teine. Vabandused Abrossimovi ees.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.