III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD)
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD)
- This topic has 82 replies, 30 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
Vips2.
-
AutorPostitused
-
november 17, 2008 at 3:33 p.l. #126115
Raivo Piiber
MemberP.S. 2010. aasta karikavõistlustele on kaks kandidaati Tarut ja Pärnu, seega seni veel kõik lahtine, lepingut pole ju allakirjastatud:cool:Ok, asi selge. Otsustage seal peakorteris millalgi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 3:55 p.l. #126107Djud
MemberVõiks olla Tarbatus, pole siinmail kaua olnud ju midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 4:02 p.l. #126108november 17, 2008 at 8:01 p.l. #125870Xero
MemberKüsimus suurele ringile! Kellel on kõige kaunim kann??!
november 17, 2008 at 8:09 p.l. #125871Raivo Piiber
MemberKüsimus suurele ringile! Kellel on kõige kaunim kann??!Keskmine sinises, no doubt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 8:10 p.l. #125867Annika Pärtel
MemberNaiste puhul tasuks märkimist, et rohkem tähelepanu võiks oma tuharatele pöörata, kuidagi kohatu on vaadata, et tuleb reie tagumine osa nagu ta tuleb ja siis seal kus peaks eralduma juba tuharalihas, siis seal pole midagi, kõik on üks ühtlane sirge. Inetu ütleks kohe! Oti naisel näteks ja nii veelgi mõnel seda viga ei olnud aga see selleks, eks igaühe silm näeb asju erinevalt.Teades, kuipalju meie esinumbrid selle kallal tööd ja vaeva näevad, siis…. see on piirkond, kust tavaliselt viimasena kaob ebavajalik, samas on mõnele antud sinna rohkem muskulatuuri kui teisele, ja paratamatult paistab see ka välja. Kuju ei muuda, aga kuivemaks annab alati teha- see võtab vaid pikka aega.
Muide, kas te olete tähele pannud, et paljuski oleneb tagumise poole ja üldse keha visuaalne kuju bikiinide ja trikoo lõikest?
november 17, 2008 at 8:11 p.l. #125868joker
Membernovember 17, 2008 at 8:13 p.l. #125856joker
MemberKeskmine sinises, no doubt!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gannibal kas kurb pole nii, et näed ja ilus ja päris hea, aga katsuda siiski ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 8:16 p.l. #125851Raivo Piiber
MemberGannibal kas kurb pole nii, et näed ja ilus ja päris hea, aga katsuda siiski ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa selles nii kindel oled, et katsuda ei saa? Aga sina kohe kindlasti mitte ei saa! Nüüd tuleb sul küll üks rahutu uni – kas gannibal saab seda kanni katsuda või ei saa? Jama, mis??
november 17, 2008 at 8:19 p.l. #125687Annika Pärtel
MemberMiks sa selles nii kindel oled, et katsuda ei saa? Aga sina kohe kindlasti mitte ei saa! Nüüd tuleb sul küll üks rahutu uni – kas gannibal saab seda kanni katsuda või ei saa? Jama, mis??No Joker katsub hetkel ka midagi väga head ja toredat sealt rivist (mida sina ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), nii et no problemo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vot nii.november 17, 2008 at 8:21 p.l. #125678Raivo Piiber
MemberLisaks sulle, Joker, veel niipalju, et minu väljavalitud kann koos muude väga treenitud kehaosadega tunnistati ülekaalukalt nii oma kategooria kui ka absoluutselt parimaks! Ja õige tähelepanek – tegemist on bodyfitnessiga, mis nõuab proportsioone ja harmooniat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ning mulle ütleb see sõna, bodyfitness, palju, kuna mul oli au olla nende veetlevate kehaosade treener
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 8:38 p.l. #125659joker
MemberHmh … vaat mind ullikest.
Sai siin üksvahe käia kaasas päris mitmel võistlusel ja kuulata nõudmisi, mida suured isad kohtunikele peale lugesid, et bf muutuks bf-ks ja usun, et selles suunas on aktivistil suuremad eeldused liikuda. Need näpuvead mis olid … ega esimene võistlus saa kõik täkkesse ka minna.
Ja mis puutub kannidesse, siis kindlasti ei põe ma seda, et midagi katsumata jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui nüüd mõtlema hakata, siis ok naised naisteks, aga võrdleme nüüd treenerite kanne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … tead ju küll, et peremees läheb ikka oma koera nägu … või oli see vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et foorumlased, kummal on ilusam kann … Jokeril või Gannibalil?
november 17, 2008 at 8:42 p.l. #125628Annika Pärtel
MemberPange pilte ka, poisid!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2008 at 8:46 p.l. #125629Alexander Andrusenko
ModeratorOeh. Hakake veel riistu mõõtma. Lasteaed, ausõna.
november 17, 2008 at 8:48 p.l. #125630Raivo Piiber
MemberHmh … vaat mind ullikest.Sai siin üksvahe käia kaasas päris mitmel võistlusel ja kuulata nõudmisi, mida suured isad kohtunikele peale lugesid, et bf muutuks bf-ks ja usun, et selles suunas on aktivistil suuremad eeldused liikuda. Need näpuvead mis olid … ega esimene võistlus saa kõik täkkesse ka minna.
Ja mis puutub kannidesse, siis kindlasti ei põe ma seda, et midagi katsumata jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui nüüd mõtlema hakata, siis ok naised naisteks, aga võrdleme nüüd treenerite kanne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … tead ju küll, et peremees läheb ikka oma koera nägu … või oli see vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et foorumlased, kummal on ilusam kann … Jokeril või Gannibalil?
Ohissand, Joker, saa juba üle. Las liigub Annika, kuhu tahab, kui tal eeldused on, ega mina pole kade. On tore, kui tegijaid on palju, kuid ei maksa kaagutada enne, kui muna munetud! Ma ei taha seda teemat Sinuga enam jätkata, sest pean enda jaoks mittesobivaks laskuda Sinu tasemele ja hakata hooplema, kelkima jne. Teen oma tööd ja Sina tee oma tööd ja hoia pool suud vähemalt kinni. Sa oled inimene, kes ei oska kaotada ning ei taha ka endale tunnistada, kui kaotanud on. Mul pole Sinu ja Annika vastu kunagi midagi olnud, kuid eelnevate nädalatega ja ka selle tänase lahmimisega näitasid Sa väga ilmekalt, kellega Sinu puhul tegemist on. Mõttetu mees, kelle IQ ei küüni isegi tema omaenese kinganumbri tasemeni. Ja veel – küsimus, mille pärast nn vaidlus tekkis, oli esitatud ja mina sellele vastasin ning oma arvamust avaldasin. Mille peale Sina pöördesse läksid, ei saa ma aru …
Kas Sina oled koer ja Annika peremees või vastupidi? Erinevalt Sinust on mul oma treenitava vastu suur lugupidamine ning austus, seega ei lasku ma, nagu juba eespool öeldud, vaidlusesse, mis ei vii kusagile.
Nii et foorumlased, tehke siit ise omad järeldused!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.