Igakuine võistlus – kükkimine korduste peale
- This topic has 293 replies, 54 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Denial.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2014 at 1:20 p.l. #356656
Janar Rückenberg
MemberMulle tundub ka nii, et 2 ringi on hea mõte, vaatasin/kuulasin just oma sooritust üle:
1 ring – 2:12
2 ring – 5:07
3 ring (viimane) – 8:33:81
Nüüd on vähemalt peaproov tehtud ja seda kahte ringi saaks ilusti 5 minuti sisse timmida.
jaanuar 4, 2014 at 1:21 p.l. #356657Lexusl
MemberPäris huvitav asi on ja kui aega väga pikaks ei taha ajast, siis piisabki võib – olla vaid kahest ringist ehk 100 – st summaarsest kordusest ja kontrollaega ei olekski siis mõtet panna, lihtsalt aja peale või teeme seda kõike siiski 5 minuti jooksul. Aga sellist komplekssi kannatab kokkuvõttes teha küll…
Janar, sa vist päris foorumi keskmise kasutaja musternäidis ei ole.
Seega sinu pealt ei saa päris öelda, et kannatab teha küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2014 at 1:21 p.l. #356658Janar Rückenberg
MemberErkko mõte on ka hea jah…
jaanuar 4, 2014 at 1:46 p.l. #356659djgroove
MemberErkko, kuna on vaja mingeid norme mida jälgida siis tuleb alati kõik võimalikud nõudmised kirja panna, sest olen näinud kükke tegemas kang ülaval ka nii et viimastel kordustel üks käsi kõverdub küünarnukist ja muudki. Usun et sul kõik tehnika paigas, aga meeldetuletamiseks ja nende jaoks kellele see uus harjutus, tuleb konkreetsed piirid panna.
jaanuar 4, 2014 at 2:34 p.l. #356661a n d y
MemberLoodan, et see tore igakuine ettevõtmine juba eos ära ei sure.
Kükkimisega oli lihtne. 5 mintsa kükid- korras. Iseeenesest ainult üks härra tegi poolkükke, seega suva ju.
Samas kui nüüd ajada mingit muud asja, siis ma arvan et osavõtjate arv jääb kesiseks.
Arvestada tuleks sellega, et oli lihtne kükk ja osalejaid siiski vaid 19 vist.
Järsku teeks veel teise kuu miskit lihtsat ja populiseeriks seda ettevõtmist.
5 minuti jooksul 60. kiloga rinnaltsurumine. Reegel lihtne, tagumik püsti ei tohi tulla, rinda peab puudutama ja väike põrge lubatud.
Rück või fdvk otsustab palju ära loetakse ja ongi aamen. tooks rahavel ligemale…või ma ei tea…
jaanuar 4, 2014 at 2:49 p.l. #356662urtz
MemberLoodan, et see tore igakuine ettevõtmine juba eos ära ei sure.
Kükkimisega oli lihtne. 5 mintsa kükid- korras. Iseeenesest ainult üks härra tegi poolkükke, seega suva ju.
Samas kui nüüd ajada mingit muud asja, siis ma arvan et osavõtjate arv jääb kesiseks.
Arvestada tuleks sellega, et oli lihtne kükk ja osalejaid siiski vaid 19 vist.
Järsku teeks veel teise kuu miskit lihtsat ja populiseeriks seda ettevõtmist.
5 minuti jooksul 60. kiloga rinnaltsurumine. Reegel lihtne, tagumik püsti ei tohi tulla, rinda peab puudutama ja väike põrge lubatud.
Rück või fdvk otsustab palju ära loetakse ja ongi aamen. tooks rahavel ligemale…või ma ei tea…
Arvasin, et olen ainuke, kes arvab, et see mida nad praegu teha tahavad, käib paljudele üle jõu. Tõesti võiks sellised kergemad asjad olla nagu 60kg rinnaltsurumine 5min jooksul vms. Keegi pakkus välja jõutõmmet, mina pakkusin svungi, midagi sellist võiks tõesti olla. Selliseid asju mida 5min jooksul kergema raskusega teha annab on ju palju.
jaanuar 4, 2014 at 3:03 p.l. #356663djgroove
Member25kg hantli rebimine maast ühe käega, vaheldumisi P ja V, 5 minuti jooksul.
jaanuar 4, 2014 at 3:05 p.l. #356664empire
MemberLõuatõmbed, rööbaspuul surumised 5 minuti jooksul ka hea harjutus mida igaüks saaks teha.
jaanuar 4, 2014 at 3:07 p.l. #356665IN4R3K
MemberMuidu 5 minta 60kg suruda on veidi overkill minuarust, aga millegi sellise lihtsama poolt olen küll. Ma arvan, et suur osa jõusaali külastajaid mõningaid harjutusi pole üldse proovinudki, mis siin crossfiti kavades on. Pakun ühe mõtte veel. Tuleb rinnalt surudes 50-60kg teha 10 kiiret kordust ja otsa kohe kümme nii aeglast kordust kui teha jõuad. Aeglaste korduste ajast lahutatakse kiirete korduste aeg ja kes saab suurima aja on võitja. Ei ole midagi ülejõu käivat, kuid väljakutsuv küll ehk?
jaanuar 4, 2014 at 3:11 p.l. #356666Fdvk
MemberJääb see Janari pandud harjutus. Ise proovisin ka seda täna ja väga raske..
Tegin 1 ringi 45kg ja aeg tuli 3.50.
Hiljem proovisin siis 3 ringi läbi, aga seda 40kga ja siis unustasin aega võtta, aga päris surm oli.
Tuleb seda harjutama hakata.
jaanuar 4, 2014 at 3:16 p.l. #356667urtz
MemberJääb see Janari pandud harjutus. Ise proovisin ka seda täna ja väga raske..
Edu osalejatele, jään siis see kuu pealtvaatajaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2014 at 3:21 p.l. #356668Janar Rückenberg
MemberPaneme miskit lukku ära jah, tõepoolest, siis saab proovima hakata. Peaks siis panema kindlad reeglid ka paika. Kuna aeg käima, kuna kinni, kas ajaga üldse (5 minutit) piiritleme, kas 2 või 3 ringi, mis raskusega nii mehed kui naised siis täpselt???
Käed/jalad peaks surumistel sirged olema, kükk enam – vähem kükk, samuti peaks sooritus olema enam vähem nii, et harjutaja terviklikult nähtav. Et ei oleks nii, et kui kang svungitakse sirgetele kätele, siis pea, õlad ja kang kätel lendavad suures osas kaadrist välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ehk paar tundi või vähem veel, siis saan oma nö. demokatse ka üles.jaanuar 4, 2014 at 3:23 p.l. #356669Fdvk
Member2 ringi ja kes saab kõige parema aja. Siis ei ole liiga overkill.
Ma ise oleks 40kg poolt, aga võib ka 45ga saabki tugevamaks.
jaanuar 4, 2014 at 3:26 p.l. #356670soomusk
MemberTõepoolest, esimene võistlus oli lihtne ja loogiline, kõik said harjutusest ühtemoodi aru. Nüüd on vaja isegi harjutuse väljapakkujatel enne harjutada. St et hobisportlased peavad enne palju harjutama, kui sobib rahva ette tulla..
jaanuar 4, 2014 at 3:27 p.l. #356671Fdvk
MemberMis seal keerulist on ?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.