Igakuine võistlus – kükkimine korduste peale
- This topic has 293 replies, 54 voices, and was last updated 12 years tagasi by
Denial.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2014 at 3:28 e.l. #356475
a n d y
MemberMõtlesin, et enne tudile minekut uuendaks seisu ära
1. Alex -140 kordust
2. Jooseplaos – 121 kordust (vaieldav, otsuse peaks tegema teemaalgataja)
3. Oskar – 113 kordust (väljaspool arvestust)
4. mr815 – 111 kordust
5. MirkoMiilits – 105 kordust
6. Fdvk – 96 kordust
7. Maikal -95 kordust
8. Markus Männik – 92 kordust (väljaspool arvestust)
9. Millermilx 87 kordust
10. b1rk – 83 kordust
11. Kops – 80 kordust
12. Raimond Kääru – 76 kordust
13. MartinKink – 67 kordust
14. Andri Erik Külaviir – 60 kordust
15. Lexusl – 60 kordust
16. Kirp – 56 kordust (väljaspool arvestust)
17. a n d y – 50 kordust
18. Urtz – 40 kordust
Arvestades soorituse raskust, siis peaaegu kõrvalvaatjana tahaks öelda kõigile, et täiesti pöörane ettevõtmine! Ja võitja on ikka (nagu juba mainiti) ULME!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan huviga uut katsumust .)
HEAD UUT !
A.J
jaanuar 1, 2014 at 9:59 e.l. #356478Ott Kiivikas
MemberHuvitav kus see Alexi vastupidavus Honda turniiril oli….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik olid tublid, kes kaasa tegid ja nagu näha hasarti läksid mitte ainult harrastussportlased, vaid ka lausa maailmameistrid!jaanuar 1, 2014 at 10:03 e.l. #356479Ott Kiivikas
MemberAlex saab oma koti HPR kätte Tartu Fitshopist ja naistest, kes meil parim oli, kas Eli? Puddingu järgi võib tulla Telliskivi Fitshopi. Jääme ootama uue kuu väljakutset ja auhinnad samuti parimale mehele ja naisele ka sel kuul, head harjutamist!
jaanuar 1, 2014 at 10:29 e.l. #356481Marxengel
MemberKujutan ette miinuste hulka nüüd, aga minu meelest teise mehe hea algatuse pealt selliselt (2 tühise pulbrikoti hinnaga – ala 20 eur omahind) end promoda on nats nõrk nii võimsal organisatsioonil.
Ole nüüd ka mees, võidutulemus on enamat väärt.
jaanuar 1, 2014 at 10:44 e.l. #356482Ott Kiivikas
MemberKujutan ette miinuste hulka nüüd, aga minu meelest teise mehe hea algatuse pealt selliselt (2 tühise pulbrikoti hinnaga – ala 20 eur omahind) end promoda on nats nõrk nii võimsal organisatsioonil.
Ole nüüd ka mees, võidutulemus on enamat väärt.
Võistlus tehti inimeste omal algatusel ja ei saanud aru ,et seda tehakse ainult pulbrikoti nimel, viimased panin ma välja omal initsiatiivil ja vaevalt, et see üldse kedagi osavõtma kannustas, pigem on neil sümboolne tähendus ja usun ,et igaüks kes kaasa tegi, tegi seda eelkõige soovil ennast proovile panna ja ennast ületada, mitte et auhinda saada, usun ,et ka lihtsalt teadmine, et ma suudan a la 100 kükki teha on väärt tunduvalt rohkem kui valgukott. Seega tuleme maapeale tagasi ja võtame seda võistlust pigem motivatsioonina tuua sisse vaheldust igapäevasesse treeningrutiini ja kui teid häirib auhind ja sellest mingi tüli tõuseb, siis võime edaspidi jätta selle ka välja panemata – sest eesmärk ei ole siin vaielda või üldse selle ümber arutada, mis on auhind, vaid tore on tõdeda, et paljud selle võistlusega kaasa tulevad. Kui ma võistleksin ise ainult selle peale, mis auhinna ma saan ,siis ma ei võistlekski kulturismis….see tunne, mis ennast ületades saad on see, miks nii mina ja loodetavasti enamus sportlasi seda teeb.
jaanuar 1, 2014 at 10:46 e.l. #356483Samakamees
MemberSa ikka saad aru, et fitshop pani põhimõtteliselt heast südamest auhinnad välja mingisugusele 4nda isiku pool algatatud “võistlusele”. Eesti meistrivõistlustelgi ei saa toidulisandeid. See oli algselt mõeldud niisama nalja võistlusena ja kui fitshop poleks auhinda välja pannud, oleks olnud poole vähem osavõtjaid kah.
jaanuar 1, 2014 at 10:46 e.l. #356484Janar Rückenberg
MemberEdetabelist peaks puudu olema veel Ruts456 (Rauno Kõlu) oma 89 kükiga.
1. Alex -140 kordust
2. Jooseplaos – 121 kordust (vaieldav, otsuse peaks tegema teemaalgataja)
3. Oskar – 113 kordust (väljaspool arvestust)
4. mr815 – 111 kordust
5. MirkoMiilits – 105 kordust
6. Fdvk – 96 kordust
7. Maikal -95 kordust
8. Markus Männik – 92 kordust (väljaspool arvestust)
9. Ruts456 – 89 kordust
10. Millermilx 87 kordust
11. b1rk – 83 kordust
12. Kops – 80 kordust
13. Raimond Kääru – 76 kordust
14. MartinKink – 67 kordust
15. Andri Erik Külaviir – 60 kordust
16. Lexusl – 60 kordust
17. Kirp – 56 kordust (väljaspool arvestust)
18. a n d y – 50 kordust
19. Urtz – 40 kordust
jaanuar 1, 2014 at 10:47 e.l. #356485Marxengel
MemberSain küll aru, ja mõte jääb samaks.
jaanuar 1, 2014 at 11:01 e.l. #356486Janar Rückenberg
MemberMul on nüüd ainet mõtlemiseks küll ja veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga üldiselt mul on oma loogika juba selle kohta olemas, et kuidas Alex nii palju jõudis. Teooria on selline, et ma arvan, et tema maxtulemus (lühike seeria) suure raskusega on nii võimas, et see 60 kg – ga kükkimine on tema jaoks põhimõtteliselt nagu oma keharaskusega tegemine. See ei kahanda muidugi asjaolu, et vastupidavus peab samuti ikkagi väga hea olema. Loogikavastane ongi tema kui jõutõstja puhul see, et ta kestis pärast esmast kiiret algust hästi edasi. Enamus, kes on kükkinud, “laovad” algul nii palju kui tuleb ja siis kukuvad ära, mis viib lõpptulemuse ka alla.Aga supertulemus veelkord, maailmameister küll ja lühikest seeriat teeb loomulikult maailmaklassist, aga et ta tuleb ja sellise pika seeria paugutab, minu jaoks “suhteliselt mees metsast”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja vaevalt, et seda keegi teinegi oskas oodata. Aga mida on põnev oodata on see, millise väljakutsega Alex selleks kuuks siis välja tuleb…jaanuar 1, 2014 at 11:06 e.l. #356487Samakamees
MemberAlexit ei tohi lasta mitte ühegu raskejõustiku võistluse ligi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Omaette tüüp, vahet pole kui palju peal on, teeb ära ja vahet pole kui palju keegi teeb, ta teeb ikka rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2014 at 11:22 e.l. #356488Marxengel
MemberAhja, ning kuna minu ‘favoriit’ siiski sel korral 1. ei tulnud (ma ei tea, kas Alex kvalifitseerub mitte-profiks – oli vist see eeltingimus?) ja pikalt ei näe põhjust jahuda, kohe kui võitja oma aadressi annab, saadan selle oma panustatud PRIIZI talle sobivasse kohta välja. Ta ei pea tulema kuskile järele, tuuakse koju.
jaanuar 1, 2014 at 12:50 p.l. #356492MirkoMiilits
MemberJanar, mul oli eile täpselt sama mõte. Ilmselt on Alexi jaoks 60kg turjal sama nagu mõnele harjavarrega kükkida.
jaanuar 1, 2014 at 4:34 p.l. #356495Fdvk
MemberJääme ootama Alexi poolt uut harjutust. Võiks tulla siis mõne päeva jooksul koos videoga.
Poolkükid jah ei tahaks väga ära lugeda kui siis pool. Arvan, et enamus minuga nõus.
jaanuar 2, 2014 at 7:40 p.l. #356529renku
MemberMul on nüüd ainet mõtlemiseks küll ja veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga üldiselt mul on oma loogika juba selle kohta olemas, et kuidas Alex nii palju jõudis. Teooria on selline, et ma arvan, et tema maxtulemus (lühike seeria) suure raskusega on nii võimas, et see 60 kg – ga kükkimine on tema jaoks põhimõtteliselt nagu oma keharaskusega tegemine. See ei kahanda muidugi asjaolu, et vastupidavus peab samuti ikkagi väga hea olema. Loogikavastane ongi tema kui jõutõstja puhul see, et ta kestis pärast esmast kiiret algust hästi edasi. Enamus, kes on kükkinud, “laovad” algul nii palju kui tuleb ja siis kukuvad ära, mis viib lõpptulemuse ka alla.Aga supertulemus veelkord, maailmameister küll ja lühikest seeriat teeb loomulikult maailmaklassist, aga et ta tuleb ja sellise pika seeria paugutab, minu jaoks “suhteliselt mees metsast”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja vaevalt, et seda keegi teinegi oskas oodata. Aga mida on põnev oodata on see, millise väljakutsega Alex selleks kuuks siis välja tuleb…No tegelt mina teadsin, et ta kükib kõik üle- teatud põhjustel ja soovitasin tal see asi ära teha
.Ta ei tee ainult jõutõstmist (ja seda imekspandavam on see, et ta on maailma parim ka jõutõstmises)
.Sellist annet lihtsalt ei leiagi vist.
jaanuar 2, 2014 at 8:15 p.l. #356531Janar Rückenberg
MemberJah, ega talendi vastu ikka ei saa, see on selge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.