Igakuine võistlus – Kangikompleks
- This topic has 98 replies, 33 voices, and was last updated 12 years tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2014 at 10:04 e.l. #357500
FitMan
MemberRinnalt surumine pigem 50 kiloga, nii palju kui tuleb, ilma aja piiranguta(Ega see üldjuhul üle 3 min kesta ka või mine tea mõnda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )jaanuar 17, 2014 at 10:07 e.l. #357501Archangel
MemberKindlasti enne võistlust täpsemad reeglid paika. Kaamera nurk, kes on kohtunik kelle sõna loeb jne. Kunagises kätekõverdusmängus olid reeglid näiteks täitsa okeid ning lõpptulemuste osas tegid kohtunikud head tööd ning usun, et saavutati päris hea tehniliselt võrdne võrdluspunkt erinevate võistlejate vahel.
jaanuar 17, 2014 at 10:35 e.l. #357503Fdvk
MemberNo ise näiteks veel harjutan seda kangikompleksi. Minu jaoks suhteliselt raske, aga mulle meeldivad väljakutsed. Kui tuleb soov muuta harjutust siis minugi poolest.
jaanuar 17, 2014 at 11:25 e.l. #357504empire
MemberKui nt Janar on nn veebikohtunik siis saab ära lugeda mitu kordust läks arvesse, kui tehnilist poolt vaadata – peaks sobima kõigile.
jaanuar 17, 2014 at 11:37 e.l. #357505Janar Rückenberg
MemberSurumise mõte pole ka paha, aga kui see surumine 50 kg – ga jääb, siis üks võiks minu arvates olla välistatud – sillas surumine…
jaanuar 17, 2014 at 11:39 e.l. #357506Sarge
MemberSurumise mõte pole ka paha, aga kui see 50 kg – ga jääb, siis üks võiks minu arvates olla välistatud – sillas surumine…
Aga põrge?
jaanuar 17, 2014 at 12:01 p.l. #357507Akrapovic
MemberRinnalt surumine pigem 50 kiloga, nii palju kui tuleb, ilma aja piiranguta(Ega see üldjuhul üle 3 min kesta ka või mine tea mõnda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Pooldan ka surumist . Janar ehk on nõus olema nn. kohtunik ( võtab ka ise osa) ja Fdk võiks reeglid ja lõppsõna öelda. Saavad huvilised sellega juba tegelema hakata .
jaanuar 17, 2014 at 12:01 p.l. #357508urtz
MemberSurumise mõte pole ka paha, aga kui see surumine 50 kg – ga jääb, siis üks võiks minu arvates olla välistatud – sillas surumine…
Miks sillas surumine ei sobiks?
jaanuar 17, 2014 at 12:02 p.l. #357509Janar Rückenberg
MemberIlmselt kerge põrge on juba sellest rasksest tulenevalt vältimatu, et see ei olekski minu arvates nii suur patt. Aga sooritus ei tohiks selliseks minna, et pole võimalik enam aru saada, kas ülemises asendis kordus fikseeriti või mitte.
jaanuar 17, 2014 at 12:07 p.l. #357510Janar Rückenberg
MemberKohtuniku osas teeksin ettepaneku, et äkki võib – olla renku viitsiks see mees olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tema tundub ka olevat selline asjalik mees. Ja silla osas – ega mina ka selle ütleja polegi, lihtsalt enda arvamus, ise ei pooldaks. Ja ei pooldaks, kuna nende “sildadega” olen näinud, et tiritakse see amplituud nii lühikeseks, et mõni nõksutabki vaid 10 – 15 cm – se amplituudiga ja noh, kas see enam päris kvaliteetne surumine on. Selge see, et väike nõgusus jääb seljast niikuinii sisse.jaanuar 17, 2014 at 12:45 p.l. #357511Erkko
MemberMa nüüd täpselt ei saagi aru, mis toimub. Toimub siis see kangikompleksi võistlus või mitte ? Revalis pidid poisid kõvasti harjutama. Ka mina muutsin enda treeningkava vastavalt antud kompleksile ja olen paika pannud ka esimese reaalse katse kuupäeva. Olen hakanud tegema jalale ja õlale rohkem mahtu. Jala päeva lõpus teen läbi korduvalt kang peakohal kükki+rinnalkükk+turjalkükk. Ma saan aru, et Janar tegi korraliku tulemuse ette ja kordagi kangi maha ei pannud, kuid see ei tähenda, et peaks kohe selle võistluse katki jätma. Ilmselt kükkimise võistlusel poleks pooltki nii palju osalejaid olnud, kui Raus oleks oma video esimesel päeval üles postitanud. Te ei pea teistest paremad olema – pange paika endale aeg ja võidelge et see ära realiseerida.
Vabandan juba ette ära, kui minu järgnev jutt solvab kedagi.
See suhtumine on väga tüüpiline. Kükkivõistluse eel tekitati eos juba poleemikat, millega kergemad osavõtjad endale kaastunnet otsisid. Hakati hädaldama, et raskematel meestel on seda harjutust kergem teha ja mis iganes. Täpselt nagu praegu – ei suudeta Janarist paremat aega teha, seega pole sellel võistlusel mõtet. Kas te elategi terve enda elu sellise suhtumise järgi ?
Kui juba võistluste soovitamise peale läks ( ja arvestada et praegu kergemad poisid on soovitanud keharaskustega harjutusi), siis minu soovitused :
Kükk 170 kiloga 3 minuti jooksul
Lamades surumine 150 kiloga 3 minuti jooksulJõutõmme 200 kiloga 3 minuti jooksul
Jõudu
jaanuar 17, 2014 at 1:15 p.l. #357512Angelo
Member5 Minuti jooksul lõuatõmbed/ v6i dipsid rööbastel ntx? Lihtne ja väljakutsev : ) ( tulevikus ideedex)
Erkko sinu soovitus on aga liiast ehk
jaanuar 17, 2014 at 1:20 p.l. #357513tony
MemberJanar, kui sillast räägid, siis ma arvan, et mõtled, seda, et tagumik ei tohiks pingilt tõusta. See oleks konkreetsem kriteerium ehk. Silda saab ju ka tagumik pingil teha ja see on kõikides jõutõstmisliigades võistlusmäärustega lubatud, põhilised erinevused tulevad sisse jalgade asendis (kas täistallal või lubatud ka varvastel jne,), surumise lõpu ja pausi fikseerimises. Kui teed korrektset silda, oled lihtsalt tehniliselt parem ja/või painduvam ja seda ei saa ju pahaks panna. Kui aga tõused varvastele ja tõstad samal ajal tagumiku pingilt, läheb horisontaalne surumine tegelikult juba negatiivse kaldega surumiseks ja see annab selge eelise.
Põrge võiks olla lubatud, sest kus läheb piir väikese põrke ja suure põrke vahel? Pealegi, ega see põrge nüüd nii palju ka juurde ei anna, nagu arvatakse. Ise olen teinud aastate jooksul erinevalt ja võin öelda, et isegi kui teha kolme- nelja kuu jooksul ainult pausiga seeriaid, ka pikki, siis suutlikkus võrdsustub praktiliselt, st. et pausiga teed mingi raskusega näiteks 9 kordust max ja pausita 10.
Ja surumise lõpp võiks olla selgelt fikseeritud, ikka korraks käed sirgeks, enne kui uut kordust alustad. Neid kiireid poolikuid surumisi pole kuigi ilus vaadata, ehkki ka siin võin öelda, et teha pole neid sugugi nii lihtne kui arvatakse.
Mis Erkko juttu puutub, siis esimesel poolel on jumet, täiesti õige seisukoht minu arvates, võiks ikka ühe asja enne ära lõpetada, midagi väga müstilist seal pole ja kes ei saa, see jätab vahele.
Aga teine pool… :DDD Lisaksin võimalike väljakutsete nimekirja veel ühe käega lõuatõmbed ja svungi 150 kg- ga, ajalise piirangu osas olen veel kahtleval seisukohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2014 at 1:23 p.l. #357514Angelo
MemberPausiga ja pausita surumisel erinevad minul numbrid oluliselt rohkem
jaanuar 17, 2014 at 1:26 p.l. #357515LauraL
MemberJaanuari challenget küll enam poleks mõtet muutma hakata. Kes tahab ja suudab, võiks ju veel osaleda.
Aga järgmised võistlused võiks olla küll rohkem tavaharrastajatele sobilikumad.
Ma pakuks välja nt “kosmonaudi” koos kätekõverdustega http://www.fitness.ee/uudis/4949/mittestandardsed-jousaaliharjutused-kosmonaut
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.