Igakuine võistlus – Kangikompleks
- This topic has 98 replies, 33 voices, and was last updated 12 years tagasi by
martinkink.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2014 at 8:31 p.l. #356805
Ott Kiivikas
MemberJanar teeb jah väga fikseeritult ja puhta tehnikaga, sisuliselt nii need tüübid kes seal näidisvideo tegid ja Erkko teevad Janri ühe korduse ajal ca 1,5 kui mitte rohkem, st tempo on teine, saan aru ,et reaalses grossfitis nii puhtalt küll keegi ei tee, olen seda ka telekast vaadanud ja seal käib ikka korralik raiumine, lõuatõmbamine oli selline, et ma ei oleks saanud kuidagi ühtegi kordust ära lugeda, toimus mingi kiikumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 6, 2014 at 8:45 p.l. #356806batmannu
Membernonii..
Aeg on enam vähem sama mis video pikkus, mõned sekundid maha!
4:31
jaanuar 6, 2014 at 8:50 p.l. #356807batmannu
Memberma tegelikult ei lugenud seda juhendit, sealt ka möödapanek võistluse alustamise ja stopperi kasutamise jne osas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> video pealt on aeg näha mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2014 at 9:22 p.l. #356808Ruts456
Membernonii..
Video tagataustal käib õige kükkide(tehnika) kütmine!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2014 at 9:27 p.l. #356809eliviielo
Membernonii..
Sain veel kindlust, et ega see 25kg kang kerge ei ole!
jaanuar 6, 2014 at 9:31 p.l. #356810Patella
Membernonii..
Tubli, Agnes! Vehiks nagu tühja harjavarrega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2014 at 9:54 p.l. #356811djgroove
MemberOtt seda kiikumist nimetatakse butterfly pullups’iks, see tehnika on välja töötatud selleks et saaks võimalikult lühikese aja jooksul võimalikult palju kordusi sooritada, seal on nõudmised et alumises faasis käed sirged ja ülemises lõug üle kangi kõrguse. Crossfiti boxides peamiselt kasutatakse tava treenijate poolt tavalist nõksu, aga tehakse ka sirgelt/jõuga lõuatõmbeid, oleneb boxi treeningplaanist.
Agnes väga hea töö!, ainukeseks miinuseks tooks välja kükkide puhul sirutamata puusa, aga eks mis lubatud, mis mitte, otsustab korraldaja.
Enda teise katse proovin neljapäeval ka lindile saada.
jaanuar 7, 2014 at 4:17 e.l. #356813a n d y
MemberVideo tagataustal käib õige kükkide(tehnika) kütmine!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>absoluutselt geniaalne kükikunn
😆
😆jaanuar 7, 2014 at 10:54 e.l. #356845rennosport
MemberMõtlesin ka, et võiks ju proovida, kuid ilmselt jääb ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nimelt on minu jaoks suht võimatu kang peakohal kükkida. Proovisin tühja kangiga ja kuidagi ei sujunud. Kas on asi painduvuses või milles, igaljuhul kang peakohal sügavkükki oli võimatu laskuda. Usun, et pole ainuke selle probleemiga. Kükkides on mul keha liiga ees ja natuke sirgemalt tehes on tunne, et vajun kohe selili. Ootame uue kuu võistlust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mul tossudel erilist talda pole, siis ilmselt mingil määral aitaks ka, kui paneksin kaks õhukest ketast talla alla, see aitaks paremini tasakaalu hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2014 at 7:41 p.l. #356897Reelikaa
MemberPeab Agnesele ikka konkurentsi pakkuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2014 at 8:39 p.l. #356912Ott Kiivikas
MemberOtt seda kiikumist nimetatakse butterfly pullups’iks, see tehnika on välja töötatud selleks et saaks võimalikult lühikese aja jooksul võimalikult palju kordusi sooritada, seal on nõudmised et alumises faasis käed sirged ja ülemises lõug üle kangi kõrguse. Crossfiti boxides peamiselt kasutatakse tava treenijate poolt tavalist nõksu, aga tehakse ka sirgelt/jõuga lõuatõmbeid, oleneb boxi treeningplaanist.
Agnes väga hea töö!, ainukeseks miinuseks tooks välja kükkide puhul sirutamata puusa, aga eks mis lubatud, mis mitte, otsustab korraldaja.
Enda teise katse proovin neljapäeval ka lindile saada.
Tänud selgitamast, kui kõik teevad nii ,siis ei ole vahet, võidab nagunii kes rohkem kiigub…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2014 at 8:50 p.l. #356913renku
MemberMõtlesin ka, et võiks ju proovida, kuid ilmselt jääb ära
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nimelt on minu jaoks suht võimatu kang peakohal kükkida. Proovisin tühja kangiga ja kuidagi ei sujunud. Kas on asi painduvuses või milles, igaljuhul kang peakohal sügavkükki oli võimatu laskuda. Usun, et pole ainuke selle probleemiga. Kükkides on mul keha liiga ees ja natuke sirgemalt tehes on tunne, et vajun kohe selili. Ootame uue kuu võistlust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna mul tossudel erilist talda pole, siis ilmselt mingil määral aitaks ka, kui paneksin kaks õhukest ketast talla alla, see aitaks paremini tasakaalu hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võta raskem kang. See on nagu tavalise kükiga, et paljud ei suuda ilma kangita kükki teha, aga kang turjal tasakaalustab.
jaanuar 7, 2014 at 10:45 p.l. #356916batmannu
Memberoi Rellu, Rellu!! ootan!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See 25 suht kerge raskus, võibolla suudaks isegi 35-40 kiloga teha, aga aeg oleks sellisel juhul poole pikem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2014 at 12:00 e.l. #356917Marko Terasmaa
Membernonii..
Supertubli Agnes!
Pakun, et siin Sulle vastast ei ole!
jaanuar 16, 2014 at 7:58 p.l. #357464urtz
MemberKeegi ei osalegi enam?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.